Cum își crește Silviu Prigoană copiii, de când locuiesc la el: „La 05.30 sunt în picioare, indiferent că sunt bolnavi”

Publicat pe

Silviu Prigoană a dezvăluit ce program au copiii lui, Eduard și Maximus. Omul de afaceri a povestit că au un orar foarte bine pus la punct, care începe încă din zorii zilei. Conform spuselor lui, aceștia se trezesc la 05:30 în fiecare dimineață, chiar și atunci când sunt bolnavi. Iată cum arată o zi din viața lor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum își crește Silviu Prigoană copiii, de când locuiesc la el. Pentru a fi niște oameni organizați, aceștia au un orar bine stabilit. Aceștia își încep activitatea de la ora 05:30 dimineața și nu fac nicio excepție nici măcar atunci când sunt bolnavi. Potrivit declarațiilor afaceristului, ei se pun la culcare înainte de ora 22:00, mai exact la ora 21:00.

Cum își crește Silviu Prigoană copiii, de când locuiesc la el: „La 05.30 sunt în picioare, indiferent că sunt bolnavi'Cum își crește Silviu Prigoană copiii, de când locuiesc la el: „La 05.30 sunt în picioare, indiferent că sunt bolnavi'

Recent, Silviu Prigoană a fost invitat în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars. Deși este o fire discretă, omul de afaceri a scos la iveală mai multe detalii inedite legate de familia lui. A dezvăluit ce program zilnic au copiii lui, iar, printre altele, a vorbit și despre partea profesională.

Citește și: Ce mari s-au făcut băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană!Vor să studieze în străinătate!

Citește și: Silviu Prigoană, acuzații dure la adresa Adrianei Bahmuțeanu:”Îi denigra pe copii de față cu ei, e inuman!”

Citește și: Marina Almășan este revoltată de organizarea festivalului „Om Bun':„Trebuia ales acel loc care i-a declanșat sfârșitul lui Victor Socaciu?'

Citește și: Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu soțul ei, după 10 ani de relație:„Nici eu, nici Constantin nu avem nevoie de…'/ EXCLUSIV

Cum își crește Silviu Prigoană copiii, de când locuiesc la el

Copiii locuiesc cu Silviu Prigoană, astfel că afaceristul a ținut să le facă un program pentru a fi cât mai organizați. La fel ca în cazul multor adolescenți, Silviu Prigoană a povestit că nici copiii lui nu ar face nimic în afară de computer și tabletă. Cu toate acestea, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu i-a ajutat să-și organizeze bine timpul. Cei mici se împart între învățat și pasiuni.

Silviu Prigoană s-a arătat foarte mândru de copiii lui. E bucuros că cei mici sunt deschiși la diferite activități, ce-i ajută să se dezvolte. Conform spuselor lui, aceștia studiază chineza și informatica și învață la o școală privată. Pe lângă asta, fac și mult sport.

„Orice ar fi, la 05:30 sunt în picioare'

Afaceristul nu a omis nici faptul că a devenit bunic. Soția fiului său cel mare a născut acum două luni. Silviu Prigoană a povestit că bebelușul este cetățean american.

„N-ar face nimic în afară de computer, tabletă, nimic. Orice ar fi, la 05:30 sunt în picioare, indiferent că sunt bolnavi. La 21:00 se pun să doarmă, fac chineză, fac informatică, unde pun bazele, după care au înot o oră și încă o oră singură. Școala la privată, la British.

A născut (nr. e bunic), Corina, da, acum două luni, e cetățean american', a spus Silviu Prigoană în emisiunea lui Dan Capatos, conform spynews.ro.

Silviu Prigoană: „Mulți și-au pierdut casa și mașina ca să ajungă Hagi'

În emisiune, Silviu Prigoană a vorbit și despre despre sport. Omul de afaceri a susținut că știe multe persoane care și-au vândut până și casa pentru a-și plăti antrenor, din dorința de a ajunge ca Hagi, însă fără rezultat.

„Mulți și-au pierdut casa și mașina ca să ajungă Hagi, dar n-au ajuns. Eu știu cazuri că și-au vândut casa și au plătit antrenor.

(…) Tenisul și fotbalul sunt sporturi care în final, unii mai ajung și dau de bani, dar sunt zeci de sporturi care nu aduc nimic în final, glorie, o diplomă și o medalie. Ai mei (nr. copiii) da, dar nu de performanță, ei fac obligatoriu', a susținut afaceristul.

Silviu Prigoană a devenit bunic

Fiul cel mare al lui Silviu Prigoană, Honorius, și partenera lui de viață, Corina, au devenit părinți chiar la începutul acestui an. Băiețelul lor a venit pe lume într-o maternitate privată din America, iar de atunci sunt nedezlipiți de el. Astfel, se pare că în familia Prigoană bărbații „domină’ din punct de vedere numeric, afaceristul având patru băieți, iar acum un nepot.

Deși e foarte încântat de vestea venită de peste Ocean, Silviu Prigoană nu a avut încă timp să meargă până în America. Și-a văzut însă nepotul în poze și pe video. În plus, i-a făcut deja un cadou important micuțului.

„Prigoană e fericit nevoie mare. Acum e și el bunicuț, are un nepoțel. Nu l-a văzut pe micuț decât pe cameră sau în poze, pentru că nu a avut timp să se deplaseze până acolo. Corina este foarte bine, a născut cât de cât ușor, iar Honorius este copleșit de emoții. Au ajutor, însă se ocupă și ei foarte ușor de bebeluș.

Băiețelul este foarte cuminte, mănâncă, doarme, zâmbește. Prigoană i-a făcut un cadou important primului său nepot. Nu se poate spune despre ce este vorba’, a declarat sursă din preajma lui Silviu Prigoană, acum ceva timp, pentru click.ro.

Sursă foto: Captură ecran, Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter