Ce mari s-au făcut băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană! Vor să studieze în străinătate!

Publicat pe

Băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană au crescut și se pregătesc să plece în străinătate, la studii! Eduard are 11 ani, iar Maximus are 13 și amândoi sunt fascinați de limbile străine. Dar și de criptomonede! Se vede treaba că sunt crescuți de un om de afaceri!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Eduard și Maximus Prigoană sunt în grija tatălui lor și au împrumutat de la acesta spiritul de afacerist. Amândoi au planuri mărețe pentru viitor. Eduard este pasionat cu cultura japoneză, visează chiar să studieze acolo, la liceu, iar Maximus iubește limba chineză.

Ce mari s-au făcut băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană! Vor să studieze în străinătate!Ce mari s-au făcut băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană! Vor să studieze în străinătate!

„Maximus învață limba chineză pentru că vrea el. Pe mine nu mă interesează, să fie disciplinați și cuminți', a spus Silviu Prigoană despre Maximus, la Antena Stars.

Tânărul a explicat că este atras de lumea criptomonedelor, de aceea și-a luat chiar și profesoară pentru a aprofunda limba chineză.

„Ca să fii CEO trebuie să știi chineză. Am început cu un manual HSK, acum sunt la lecția 10 din 50.000 de lecții', a spus adolescentul.

Maximus este acum clasa a VIII-a, iar la anul va pleca în Anglia, la studii. „Le place cu sclavi. Urmează, la anul când pleacă în Anglia la școală, o să-și facă el patul acolo. Clasa a noua, gata, pleacă puțin în Anglia să stea și el la internat. Eduard mai are 2 ani, el vrea Japonia', a mai declarat Silviu Prigoană la Antena Stars.

Pe lângă limba chineză, Maximus este atras și de tehnologie.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Alexandru Arșinel și fostul soț al Stelei Popescu:„Sunt dezamăgit’

Citește și: Alexandru Ciucu, surprins fără verighetă după ce s-a zvonit că ar fi divorțat de Alina Sorescu

Citește și: Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! s-a mutat cu iubitul ei:„Când l-am cunoscut, mi s-a părut un om dur’/ EXCLUSIV

Silviu Prigoană va fi, în curând, bunic

Silviu Pirgoană se pregătește să devină bunic, după ce soția fiului său, Honorius, a rămas însărcinată. Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu se bucură pentru primul nepot și deja își imaginează cum va fi strigat de lume pe stradă odată cu noul titlu.

Hororius este căsătorit din anul 2016 cu o tânără de 34 de ani pe nume Corina Bode. Cei doi formează un cuplu fericit, fiind cununați relogios de cuplul format din Adrian Alexandrov și Elena Udrea.

„Voi fi bunic. O să-mi spună lumea pe stradă nene, tataie', a dezvăluit Silviu Prigoană.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au divorțat de cinci ori

Telenovela Adrianei Bahmuțeanu şi a lui Silviu Prigoană a început în anul 2003, când s-au căsătorit prima dată. A urmat şi primul divorţ, chiar după luna de miere.

În ianuarie 2004 îşi jurau din nou credinţă, pentru ca în luna mai să divorţeze. În august 2005 s-au căsătorit iar, dar la începutul anului 2007 a fost al treilea divorţ. În mai 2009 s-au căsătorit din nou, dar liniştea a durat doar trei ani.

În vara lui 2012 s-au certat şi apoi au divorţat. Împăcarea lor s-a produs de Paşte, în 2013, iar în primăvara lui 2015 au ajuns al cincilea divorţ, ultimul.
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter