Simona Gherghe și soțul ei s-au mutat împreună după o lună de relație. Dar nu a fost dragoste la prima vedere: „Iubirea a venit...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Simona Gherghe susține că între ea și soțul ei nu a fost dragoste la prima vedere, cu toate acestea s-au mutat împreună după numai o lună de relație. Vedeta de la Antena 1 ne-a vorbit despre începutul relației cu Răzvan Săndulescu, cum a fost cerută în căsătorie și motivul pentru care a făcut nunta în secret.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În ce măsură crezi că au șanse niște tineri care s-au cunoscut și îndrăgostit într-un mediu oarecum artificial și controlat să rămână în cuplu și după ce dau piept cu viața reală?

Istoria acestui show arată că, acolo unde e iubire, familiile rezistă peste ani. De multe ori le spun concurenţilor că, dacă rezistă aici, nimic nu poate să-i mai doboare afară. Dar vezi tu, mediul acesta oarecum artificial, cum i-ai spus tu, îi ajută să se cunoască mult mai bine decât dacă s-ar fi întâlnit altfel. Ei nu au telefoane, nici televizor. Şi vorbesc. Au posibilitatea să se cunoască aşa. Mai profund. Cum era odinioară.

Simona Gherghe și soțul ei s-au mutat împreună după o lună de relație. Dar nu a fost dragoste la prima vedere: „Iubirea a venit...'/ EXCLUSIVSimona Gherghe și soțul ei s-au mutat împreună după o lună de relație. Dar nu a fost dragoste la prima vedere: „Iubirea a venit...'/ EXCLUSIV

Simona Gherghe și soțul ei s-au mutat împreună după o lună de relație

Sunt curioasă, dacă ai fi avut vârsta lor, ai fi avut curajul să te înscrii într-un astfel de reality show? Care ar fi fost, așteptările tale, cum ar fi arătat „portretul-robot al potențialului tău ales?

Nu, niciodată. Nu aş putea să particip la un reality show. Cred că e nevoie de o doză mare de dezinhibare, pe care eu nu o am.

Citește și: Cum se simte Simona Gherghe după ce a fost infectată cu COVID-19:”Treaba asta m-a cam dat peste cap…”

Citește și: Lucian Viziru nu s-a împăcat cu Simona Gherghe, nici după 11 ani de la cearta în direct:„Nu ai voie să faci ce a făcut ea'

Citește și: Ecaterina Ladin, declarații surprinzătoare despre relația cu soțul ei, după 7 ani de căsnicie:„Am stat destul de mult despărțiți fizic, dar niciodată nu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Mantea, primele declarații despre reality-show-ul Casa iubirii:”Sufletul-pereche e atât de greu de găsit”

Mi-am ridicat mingea la fileu cu această întrebare și profit de ocazie să te întreb… dacă între tine și Răzvan a fost dragoste la prima vedere. Sau după cât timp te-ai îndrăgostit de el? 

Ne-am plăcut mult la început. Nu prea cred eu în dragoste la prima vedere… dar iubirea a venit destul de repede, pentru că ne-am mutat împreună cam la o lună de când ne-am cunoscut. 

De ce s-a căsătorit Simona Gherghe în secret

Cum ai fost cerută în căsătorie? Acasă la noi, de ziua mea, la 12 noaptea.  Ce a însemnat pentru tine să fii mireasă? A fost o dorință din copilărie/adolescență? 

Nu am pus foarte mare preţ pe povestea asta cu nunta. A fost o petrecere intimă, organizată într-un timp scurt. Nu am visat la rochia de mireasă şi sute de invitaţi… Mult mai mult decât să fiu mireasă mi-am dorit să fiu mamă.

Cum ați sărbătorit aniversarea căsniciei?

În familie, ca toate aniversările din ultimii doi ani. Aşteptăm momentul să facem o petrecere cu prietenii noştri. 

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter