Sora Anei Porgras rupe tăcerea despre relația dintre Faimoasă și Zanni: „A spus că îl iubește și că...”

Publicat pe

Eliminarea Anei Porgras de la Survivor România l-a îndurerat pe Zanni până la lacrimi. Sora Faimoasei, Georgiana, a vorbit despre relația dintre fosta gimnastă și Zanni. Aceasta a dezvăluit că între cei doi a existat o chimie dinainte de a merge în Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Georgiana, sora Anei Porgras, a vorbit la Ștafeta Mixtă despre relația dintre Faimoasă și Zanni. S-a tot speculat că între cei doi Faimoși ar exista o relație amoroasă, dar și Georgiana neaga existența unei astfel de legături. Aceasta a spus că știe că cei doi se cunoșteanu dinainte să înceapă competiția.

Sora Anei Porgras rupe tăcerea despre relația dintre Faimoasă și Zanni: „A spus că îl iubește și că...'Sora Anei Porgras rupe tăcerea despre relația dintre Faimoasă și Zanni: „A spus că îl iubește și că...'

Știam că au vorbit, că s-au întâlnit la probele sportive (n.r- Ana și Zanni), dar atât, nimic mai mult. Chimia asta s-a creat între ei. S-a tot speculat că între ei ar fi o relație, nu. Timpul a fost prea scurt pentru a cunoaște o persoană și pentru a avea deja o relație. Ei s-au cunoscut înainte și s-au înțeles foarte bine, Ana a spus că a simțit chimia asta deja dinainte să intre în concurs.

Ana nu cunoștea pe nimeni, în afară de Zanni, e normal că a fost apropiată de el. Ana a spus că simte apropiere de Zanni, nu au o relație, însă Ana a spus că îl iubește și că e mai mult decât o relație. S-a apropiat foarte mult de el, probabil că aveau foarte multe lucruri în comun, de acolo și apropierea asta. Aici nu e vorba despre o relație', a declarat sora Faimoasei Ana Porgras de la Survivor.

Citește și: Ana Porgras și Zanni de la Survivor, în ipostaze tandre, înainte să plece la Survivor.Imaginile care nu s-au văzut la TV

Citește și: Simona Hapciuc, despre relația dintre Ana Porgras și Zanni:„Erau împreună'

Citește și: Cine este Vera Miron de la Survivor.E divorțată și își crește singură copilul

Citește și: Cine este Maria Chițu de la Survivor.Adoră să pozeze sexy

Ana Porgras a empatizat cu Zanni de la Survivor

Georgia spune că Ana Porgras a empatizat foarte bine cu situația lui Zanni și că a simțit că acesta are un suflet bun. De asemenea, sora fostei gimnaste a mai declarat că Zanni nu este un actor bun, că spune ceea ce gândește, chiar dacă, la televizor, ar trebui să se cenzureze.

Ei s-au apropiat. Cred că Ana i-a înțeles foarte bine problemele lui și cunoscându-l mai bine, a văzut că Zanni e o persoană foarte bună, e un copil foarte bun, chiar dacă el nu știe să joace. La televizor nu e chiar foarte bine să îți spui părerea așa cum a făcut-o Zanni. El când are ceva de spus, spune fără să menajeze pe nimeni', a spus sora Anei Porgras, pentru WoWbiz.

Sora Anei Porgras, despre Zanni

Georgiana a mai spus că Zanni și-a pierdut din popularitate în momentul în care a jignit-o pe Elena Marin la Survivor. Sora Anei Porgras spune că acesta ar trebui să fie mai diplomat pentru că lumea de acasă a recționat urât după cearta dintre cei doi.

„Când s-a certat cu Jador, problema nu a fost că Zanni nu spune adevărul, problema a fost în momentul în care s-a certat cu Elena. El a jignit-o foarte tare, de aici lumea a reacționat foarte urât acasă. Nu trebuia să reacționeze așa, trebuia să fie mai diplomat. Ana când a intrat, Zanni era văzut foarte bine de acasă. Cearta cu Elena a fost după intrarea ei', a declarat sora Anei Porgras despre Zanni.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter