Tatăl Giuliei Nahmany de la Ferma a murit în Israel! Vedeta nu poate participa la înmormântare

Publicat pe

Giulia Nahmany de la Ferma este în doliu! Vedeta trece prin clipe cumplite, după ce tatăl ei s-a stins din viață la 68 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Tatăl Giuliei Nahmany de la Ferma a murit în Israel, țara sa natală. Dr. Itshak Nahmany se confrunta cu probleme de sănătate de mai mulți ani, însă totul era sub control, dat fiind că primea tratamentul corespunzător.

Citește și: George Burcea, dezvăluiri neașteptate după despărțirea de Andreea Bălan:„A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. M-a durut foarte mult'

Giulia Nahmany de la Ferma este îngenuncheată de durere, mai ales că în 2014, tot în luna septembrie, vedeta și-a pierdut și mama.

Din păcate, Giulia Nahmany nu va putea ajunge la înmormântare și nu din pricina emisiunii, ci din cauza pandemiei de coronavirus. Se cunoaște faptul că orice persoană care ajunge în Israel este nevoită să stea două săptămâni în carantină, astfel că ar fi imposibil ca Giulia să participe la înmormântare, potrivit protv.ro.

Citește și: Anna Lesko o face praf pe Andreea Bălan și îi ia apărarea lui George Burcea!„Este dezechilibrată mult de tot la nivel emoțional'

Tatăl Giuliei Nahmany de la Ferma a murit în Israel! Vedeta nu poate participa la înmormântareTatăl Giuliei Nahmany de la Ferma a murit în Israel! Vedeta nu poate participa la înmormântare

Întreaga echipă de la Ferma îi este alături în aceste momente dificile.

Giulia Nahmany a suferit enorm după pierderea mamei sale, la acel moment făcând o serie de schimbări în viața sa.

Citește și: Loredana spune adevărul despre operațiile estetice și trucurile de înfrumusețare la care apelează:„Am niște reguli de la care nu mă abat nici măcar în vacanță'/ EXCLUSIV

Schimbarea majoră a venit după ce am pierdut-o pe mama mea. Am suferit foarte mult în acea perioadă și toată suferința a venit cu o conștientizare: pur și simplu am simțit că dacă nu fac o schimbare la 180 de grade nu o să pot să fiu bine. Așa că am decis să transform acea suferință în putere”, a declarat Giulia Nahmany de la Ferma.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter