Te costă doar 1 leu să ai tenul ca al Andreei Marin. Vedeta ne-a spus secretele frumuseții sale: ”Am o dietă controlată”

Publicat pe

Ca să ai grijă de tine și să te menții în formă nu costă întotdeauna o avere. Leacurile de la bunica sau de la mama sunt întotdeauna bune pentru a te menține tânără. Andreea Marin ne-a spus care sunt secretele frumuseții sale și cum reușește să aibă un ten luminos cu doar 1 leu.

Vedeta arată spectaculos și reușește să se mențină într-o formă de invidiat. Andreea Marin a renunțat la carne după ce a fost în vacanță în Bali, iar asta a ajutat-o enorm. Schimbările au fost resimțite de vedetă și se poate observa cu ochiul liber că în ultima perioadă este mult mai luminoasă.

Este adevărat și faptul că bunăstarea vine din interior, iar Andreea Marin trece printr-o perioadă frumoasă din viața ei în care toate merg foarte bine. De asemenea, fosta prezentatoare TV ne-a spus că faptul că a început să țină post o ajută foarte mult.

'Îmi e bine în suflet. Faptul că am o dietă controlată acum. Am renunțat la carne, nu îmi propun asta pentru o viață, dar iată că de o lună asta fac. Nu simt nevoia să mai mănânc decât pește și uneori fructe de mare. Mi-a făcut foarte bine. Tenul meu este altfel astăzi, într-adevăr este mai multă luminozitate. Am început să țin și post în anumite zile ale săptămânii. Evit și cina. Mă apropii din ce în ce mai mult de ceea ce înseamnă normalitate', ne-a spus Andreea Marin.

Cum să ai tenul precum al Andreei Marin cu doar 1 leu

Dacă vrei să ai grijă de tine și să te menții frumoasă și tânără nu costă întotdeauna foarte mult. De multe ori poți apela și la trucurile bunicii sau chiar la legumele din grădina sa. Andreea Marin ne-a spus că pentru un ten hidradat și luminos poți folosi catravete.

Violeta, fiica vedetei, va învăța de la mama ei cum să aibă grijă de ea fără să facă excese. Andreea Marin nu este adepta exagerării și întotdeauna alege naturalețea.

'Pot să iei praful de argilă din farmacie, chiar în cartea mea Prețuiește viața am scris despre o rețeță pe care o poți folosi pentru ten. Poți să mergi și pe leacurile bunicii. De exemplu, castravetele aplicat pe ten pentru detoxifiere la suprafață și pentru hidratare. Sunt tot felul de povești, dar ele au un substrat pozitiv pe care le-am aflat de la mama, de la bunica și eu le transmit mai departe copilului meu. (…) Eu nu fac excese în ceea ce mă privește și în ceea ce privește grija pentru corpul meu. Aleg să fiu cât mai aproape de natură, prin alegerile mele respect cât mai mult apropierea de naturalețe, fac sport. Mănânc cu grijă și nu-mi refuz la ziua unui prieten o felie de tort, dar nu-i mănânc tot tortul. Moderația devine lecția numărul unu pe care o dau mai departe și fiicei mele. Ce este prea mult strică', ne-a declarat Andreea Marin.

Castravetele poate fi folosit și în diverse măști care te ajută să scapi de riduri sau cearcăne. Această legumă este bogată în vitamina K și C.

Citește și: Andreea Marin are doi copii adoptați.Ce s-a întâmplat cu micuții: 'Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya'

FOTO: Facebook

Te costă doar 1 leu să ai tenul ca al Andreei Marin. Vedeta ne-a spus secretele frumuseții sale: 'Am o dietă controlată'Te costă doar 1 leu să ai tenul ca al Andreei Marin. Vedeta ne-a spus secretele frumuseții sale: 'Am o dietă controlată'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter