Toni Grecu a fost testat pozitiv cu COVID-19. Care este starea lui de sănătate acum

Publicat pe

Toni Grecu, unul dintre fondatorii Divertis, a fost internat de urgență la spital, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. În ce stare se află acum acesta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Toni Grecu a ajuns de urgență la spital, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. 'Toni Grecu este la spitalul 'Matei Balș'. A fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost internat în stare gravă după 4 zile de când a acuzat primele simptome ale bolii', au declarat sursele medicale pentru gandul.ro.

Toni Grecu a fost testat pozitiv cu COVID-19. Care este starea lui de sănătate acumToni Grecu a fost testat pozitiv cu COVID-19. Care este starea lui de sănătate acum

Din fericire, starea sa de sănătate s-a îmbunătățit, iar zilele următoare acesta ar putea fi externat. Toni Grecu a fost internat la Matei Balș, la patru zile de când au apărut simptomele specifice COVID-19.

La 61 de ani, Toni Grecu are o viață echilibrată și de multe ori alege să facă mișcare. Îndrăgitul comediant ar fi avut o formă mai severă a noului coronavirus, astfel că a fost nevoit să fie internat la Terapie Intensivă.

Citește și: Ce nu se vede la Survivor. Imaginile care nu se dau la televizor:„Poți să mori acolo…'

Citește și: Bianca Drăgușanu a ajuns la Poliție, după ce ea și fiica ei au fost amenințate: 'Mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine'

Citește și: Oana Frigescu și Andrei Badiu din nou la tribunal, la 9 ani de la divorț. S-au dat în judecată reciproc

Citește și: Drama neștiută a fostei crainice TVR, Sanda Țăranu. De ce nu a avut copii: „M-aș fi lăsat de meserie'

Lui Toni Grecu îi e dor de viața de dinainte de COVID-19

Îndrăgitul comediant a declarat recent că îi lipsește viața pe care o avea înainte. Toni Grecu își dorește ca totul să revină la normal, iar oamenii să fie ca înainte de pandemie.

'Referitor la telemuncă. Eu plec in fiecare dimineaţa de acasă din reflex. Mă duc in parcare, iau maşina si mă duc la muncă. Partea proasta este ca eu nu sunt angajat nicaieri.

Mă plimb prin oraş, mă uit la clădirile de birouri care-s goale acuma si îmi imaginez ce frumos era când erau pline de viaţă, cu oameni frumos îmbrăcaţi, bărbaţii cu cravate şi femeile cu tocuri, intrând veseli dimineaţa si ieşind trişti seara.

Nu mai ai tu o şuetă, un chiul, o glumă, o hărţuire, un teambuilding alcoolic la Sinaia din care să vii mort', spunea Toni Grecu, potrivit mediafax.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter