Tratamentul-minune prin care Raluca Bădulescu a scăpat de riduri: ”Nu se compară cu nicio cremă, oricât de scumpă!”

Publicat pe
Tratamentul-minune prin care Raluca Bădulescu a scăpat de riduri: 'Nu se compară cu nicio cremă, oricât de scumpă!'Tratamentul-minune prin care Raluca Bădulescu a scăpat de riduri: 'Nu se compară cu nicio cremă, oricât de scumpă!'

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai sincere vedete din România, vorbind cu naturalețe despre orice subiect. Chiar și despre cel al intervențiilor estetice, pe care numeroase celebrități îl evită. Jurata de la 'Bravo, ai stil!' a apelat recent la un tratament-minune de întinerire, fără operație, care a scăpat-o de riduri.

Cum a venit primăvara, Raluca Bădulescu a decis că este timpul pentru o nouă intervenție estetică și a apelat la un tratament anti-aging inovator, destinat în special femeilor de peste 40 de ani, ce nu presupune operație. În urma intervenției, vedeta de televiziune a obținut ceea ce își dorea: un ten proaspăt, luminos, întinerit și fără riduri.

Cum a scăpat Raluca Bădulescu de riduri la 44 de ani

Eu merg odată la câteva luni la medicul meu, Iancu Morad, și îl rog să-mi recomande cele mai eficiente proceduri anti-ageing. Acum, că a sosit primăvara, el mi-a recomandat Biolifting. Ascult mereu sfatul său pentru că am mare încredere în dumnealui. Toată procedura a durat o oră și jumătate și o voi repeta o dată la trei luni în primul an, iar apoi o ședință de Biolifting pe an pentru întreținere. Nu se compară cu nicio cremă, oricât de scumpă ar fi ea', a mărturisit Raluca Bădulescu.

Cunoscută pentru operația de micșorare a stomacului la care a apelat în urmă cu câțiva ani, jurata de la 'Bravo, ai stil!' a enumerat pentru VIVA! intervențiile estetice la care a apelat: 'Da, îmi fac în permanență operații non-invazive în zona feței. Am apelat, în trecut, și la o operație de reconstrucție de sân cu implant de silicon (era necesar, după operația de micșorare a stomacului. Legea gravitației nu iartă pe nimeni, să știți!). De asemenea, mi-am dorit un zâmbet de Hollywood, așa că am apelat la serviciile unui medic stomatolog. Vreau să îmi fac orice în viitor, eu cred în tinerețe fără bătrânețe.'

Foto: PR, Instagram

Citește și:

Încă o lovitură pentru Andreea Bălan. Proaspăta mămică, despre depresie postnatală: 'Abia aștept să merg la terapie'

'Da, mamă, m-am făcut brunetă!' Delia, schimbare de look majoră. A renunțat la blond

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter