Un nou val de controverse! Anna Lesko și Iancu Sterp de la Puterea Dragostei mimează scene de sex în cel mai nou videoclip

Publicat pe

Anna Lesko șochează cu noul său videoclip alături de Iancu Sterp de la Puterea Dragostei. Imaginile parcă sunt desprinse direct din filmele pentru adulți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Concurenta de la Ferma surprinde publicul cu un nou single, care se intitulează „Place'. Alături de Iancu Sterp, Emily Burghelea și RA, Anna Lesko a filmat un videoclip plin de sex-appeal. Noua melodie este despre dorință, provocare și multă pasiune.

„Alex Ceaușu și Costi Ioniță nu contenesc să mă uimească cu resursele lor de inspirație. Zici că se trezesc în fiecare dimineață updatați la noile cerințe din industria muzicală. Sunt parcă și mai creativi ca oricând altcândva. Și uite așa am primit un telefon într-o după-amiază să vin în studio. Zis și făcut. Mi-a plăcut propunerea, am înregistrat pe loc partea mea din piesă. Filmările au decurs într-o atmosfera extrem de hot (râde). Era atât de multă senzualitate și încărcătură, încât aveai impresia că vor exploda oglinzile și platoul de filmare din pricina protagoniștilor (râde). Din punctul meu de vedere, Place reflectă atracția la toate nivelurile și multă senzualitate. Îți deschide porțile către un joc al seducției unde jucătorii știu să joace cartea', povestește Anna Lesko. 

„Place', cea mai nouă piesă lansată de Anna Lesko, Iancu Sterp, Costi, Emily Burghelea și RA îmbină mood-ul erotic cu puterea seducției. Alături de concurenta de la Ferma apare în clip și Emily Burghelea, fosta concurentă Bravo, ai stil! și fostă asistentă TV la Acces direct, iar cele două nu se dezic să își pună în valoare calitățile. 

Un nou val de controverse! Anna Lesko și Iancu Sterp de la Puterea Dragostei mimează scene de sex în cel mai nou videoclipUn nou val de controverse! Anna Lesko și Iancu Sterp de la Puterea Dragostei mimează scene de sex în cel mai nou videoclip

Anna Lesko și Iancu Sterp de la Puterea Dragostei mimează scene de sex

Atingeri fierbinți între Anna Lesko și Iancu Sterp de la Puterea Dragostei au avut loc în cel mai nou videoclip al artistei. Cei doi mimează scene de sex și cu siguranță atmosfera a fost una incediară. Mai jos puteți vizualiza videoclipul melodiei 'Place'.

https://www.youtube.com/watch?v=V7MDj3Jqpgc&feature=youtu.be

Citește și: Anna Lesko i-a făcut avansuri în direct, la Ferma, iar Andrei Stoica i-a făcut cunoștință cu soția lui: „Să o stimezi, să o respecți!”

Citește și: Anna Lesko, dezvăluiri intime la Ferma: a făcut sex în avion. Cu câți bărbați a întreținut relații sexuale

Citește și: Anna Lesko a apărut în videoclipul lui Jennifer Lopez. Mișcările ei lascive au impresionat-o pe celebra artistă

Citește și: Romanița Iovan, Anna Lesko sau Monica Gabor? Cu ce fostă parteneră s-ar împăca Irinel Columbeanu: a răspuns fără să stea pe gânduri

FOTO: captură YouTube, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter