Anna Lesko, dezvăluiri intime la Ferma: a făcut sex în avion. Cu câți bărbați a întreținut relații sexuale

Publicat pe

Concurenții de la Ferma s-au jucat adevăr și provocare, asta pentru a se mai destinde de la probele și misiunile dificile. Cu această ocazie, Anna Lesko a făcut dezvăluiri intime despre viața ei sexuală. Artista a povestit cu câți bărbați a făcut sex, dar și cel mai ciudat loc în care a avut parte de o astfel de experiență.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fără pic de inhibiții, Anna Lesko a vorbit despre partenerii ei sexuali de-a lungul timpului.

Înainte de a face dezvăluirea, George Piștereanu, cel alături de care vedeta a adormit în timpul show-ului, a rugat-o să nu dezvăluie asta.

Citește și: Noi apropieri între Anna Lesko și George Piștereanu, la Ferma:„Sunt camere pe mine, că numai în distracții te țineam!’

Anna, te rog, nu spune. Nu sunt pregătit să aflu asta', a spus actorul în fața tuturor. 11 parteneri sexuali diferiți', a răspuns Anna.

Iar în ce privește locul public neobișnuit în care a făcut sex, Lesko a mărturisit fără ezitare: În avion. A fost greu, dar s-a realizat', a spus cu zâmbetul pe buze Anna Lesko.

Citește și: George Burcea îi dă replica Andreei Antonescu, după ce vedeta l-a umilit la Ferma:„Toate injuriile…’

Părerea Giuliei Nahmany despre acest subiect a stârnit amuzamentul celor din casă. Eu cred în iubire. A face dragoste este ceva înălțător și frumos. Dincolo de orgasm fizic există un orgasm cosmic, pe care vă doresc să-l simțiți', a fost concluzia ei, care a atras atenția tuturor colegilor.

Anna Lesko și George Piștereanu au făcut show la Ferma

Anna Lesko și George Piștereanu sunt tot mai apropiați la Ferma. Tachinările lor indică faptul că nu le sunt indiferenți unul altuia, iar declarațiile sunt pe măsură.

Citește și: „Îți pui pirostriile’?Răspunsul oferit de George Burcea, în legătură cu posibila nuntă cu Viviana Sposub, de la Ferma

„Sunt sigură că vine că îi este foarte dor. Să vină, că și mie îmi este dor. Și mie îmi vine să mă mai duc pe acolo pe unde lucrează el, să-l mai întreb ce mai face, să mai facem o glumă', a spus Anna Lesko.

Citește și: Cristina Ich s-a testat pentru COVID-19. Ce simptome avea:’M-am panicat foarte tare’

Artista și actorul cauta unul compania celuilalt, chiar și când au treabă și chiar dacă fac parte din tabere diferite.

Anna Lesko, dezvăluiri intime la Ferma: a făcut sex în avion. Cu câți bărbați a întreținut relații sexualeAnna Lesko, dezvăluiri intime la Ferma: a făcut sex în avion. Cu câți bărbați a întreținut relații sexuale

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit în secret, din nou?Detaliul care i-a dat de gol

Priviri galeșe, glume în care sunt implicați și alți colegi și zâmbete largi. Cam așa ar putea fi descrisă atmosfera între cei doi, care pare că s-ar putea încinge oricând.

Eu zic să mai treci pe aici, i-a transmis Anna Lesko colegului său.

Așa zici tu? O să te ascult atunci, a fost răspunsul actorului, dat cu un zâmbet larg.

Anna Lesko: Eu propun doar.

Citește și: „Îți pui pirostriile’?Răspunsul oferit de George Burcea, în legătură cu posibila nuntă cu Viviana Sposub, de la Ferma

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter