Prima apariție împreună, la TV! Valentina și Cristi Borcea, dezvăluiri sincere despre căsnicia lor: "Pe noi distanța ne-a unit. Când iubești ai putere"

Publicat pe

Surpriză de proporții la Antena Stars: Valentina și Cristi Borcea au avut prima apariție la TV. Pe toata durata emisiunii cei doi s-au ținut în permanență de mână, iar privirile galeșe și cuvintele dulci nu au lipsit din platou.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristi Borcea și Valentina Pelinel par mai îndrăgostiți ca niciodată! Au avut de trecut prin încercări grele, iar cei doi par să fi trecut testele la care au fost supuși.

Acesta a constituit și prilejul perfect pentru a dezvălui câteva dintre secretele căsniciei lor.

Citește și: Denise Rifai revine în televiziune! A semnat contractul cu Kanal D. Ce emisiune va modera jurnalista:„Am spus da, cu tot sufletul'

„Pe noi distanța ne-a unit. Când iubești ai putere. Și în cazul nostru, am trecut printr-un război, dar Cristi m-a prevenit și mi-a zis că dacă vreau să fiu alături de el o să fie un razboi greu de dus. Și am știut că vreau să fiu alături de el și el mi-a fost alături și acum suntem împreună', a declarat Valentina la „Star Matinal'.

Citește și: Răspunsul așteptat de toți! Jador nu vrea să audă de o relație cu Bianca Pop:'Am alte preferințe la fete'

Cristi Borcea: „Mi-am dat seama că e femeia cu care voi face o familie'

La rândul lui, Cristi Borcea și-a alintat partenera „iubire' în cadrul emisiunii și a dezvăluit că a rămas uimit de tăria Valentinei și de modul în care a gestionat distanța dintre ei și cum a procedat în perioada în care el a lipsit.

„Am avut piedici, dar la mine a fost un moment când mi-am dat seama că s-a anunțat sentința și trebuia să merg la penitenciar. I-am spus că este frumoasă, deșteaptă, i-am spus că nu are cum că sunt 6 ani și 4 luni. Atunci mi-a spus că nu o interesează nmic și că vrea să fie cu mine indiferent de greutăți', a menționat Cristi Borcea.

Citește și: Diana Munteanu a fost numită anorexică, după ce a pozat în costum de baie!Cum a reacționat vedeta și câte kilograme are, de fapt

Apoi, Cristi Borcea a povestit și despre momentul în care și-a dat seama că este femeia alături de care vrea să-și întemeize o familie.

„I-am spus că vor fi bombe, va fi tăvălită, că este o fire caldă, sensibilă. La mine e tranșee. După ce am avut discuția cu ea și mi-a spus că este pregătită pentru orice, atunci mi-am dat seama și am fost sigur că va rămâne cu mine și va fi femeia cu care voi fi pentru totdeauna, (…) femeia cu care voi face o familie', a mai precizat Cristi Borcea.

Prima apariție împreună, la TV! Valentina și Cristi Borcea, dezvăluiri sincere despre căsnicia lor: "Pe noi distanța ne-a unit. Când iubești ai putere"Prima apariție împreună, la TV! Valentina și Cristi Borcea, dezvăluiri sincere despre căsnicia lor: "Pe noi distanța ne-a unit. Când iubești ai putere"

Sursa foto: Facebook, Spynews

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter