Fiica Loredanei Groza a împlinit 22 de ani. Fotografia cu Elena i-a impresionat pe fani: cum au sărbătorit evenimentul

Publicat pe

Elena, fiica Loredanei Groza, a împlinit ieri, 14 iulie, vârsta de 22 de ani. Tânăra începe să semene din ce în ce mai mult cu renumita cântăreață, iar fotografiile postate sunt dovada clară. Cele două sunt prietene extrem de bune, iar cine nu le cunoaște poate spune că sunt chiar surori.

Elena a avut o zi de naștere specială, plină de surprize din partea celor dragi. 

Mama ei i-a urat la mulți ani pe rețelele de socializare, postând câteva fotografii cu ele, în care seamănă izbitor la trăsături.

„Happy Bday Elena! You are the sunshine of my life!☀️Mommy loves you!❤️', i-a scris cântăreața fiicei sale.

Mai mult, vedeta a postat și un filmuleț cu amintiri de când Elena era bebeluș.

Elena Boncea este o mare fană a cântărețului Harry Styles, motiv pentru care a primit de ziua un tort cu o fotografie colaj: ea și Harry Syles. Surpriza a fost extrem de emoționantă pentru tânără. 

Și Loredana Groza i-a pregătit un tort fiicei sale, pe care a scris: „La mulți ani Elena, mommy loves you'. 

Aflată la filmările X Factor, Loredana Groza și-a rugat colegii de platou să îi trimită câteva urări video Elenei. 

Astfel, Ștefan Bănică Jr., Delia, Florin Ristei sau Alex Abagiu au fost printre cei care i-au urat Elenei la mulți ani.  

Mai mult, Loredana a postat câteva imagini alături de fiica ei și prietenele sale. Fotografiile au fost cu atât mai impresionante, cu cât Loredana nu s-a diferențiat de puștoaice cu absolut nimic. 

Cântăreața și fiica ei au o relație minunată. 

„Ca mamă, sunt exact aceeași persoană cum mă vedeți pe scenă, nu cred că am alte personalități. În sensul că sunt o mamă cool, nonconformistă și îmi place să cred că nu sunt doar mamă, sunt și soră, și prietenă, în același timp, cu Elena', a spus Loredana.

Fiica Loredanei Groza a împlinit 22 de ani. Fotografia cu Elena i-a impresionat pe fani: cum au sărbătorit evenimentulFiica Loredanei Groza a împlinit 22 de ani. Fotografia cu Elena i-a impresionat pe fani: cum au sărbătorit evenimentul

Mai mult, cele două apar deseori împreună pe rețelele de socializare. Acum că Elena a crescut, Loredana are cu cine discuta, iar relația lor a evoluat mult.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter