Vulpița și Viorel au părăsit emisiunea care i-a făcut celebri! Mirela Vaida le-a spus adio: “Se încheie aici... Veronica, nu te-ai ales cu nimic!”

Publicat pe

Mirela Vaida a luat pe toată lumea prin surprindere ieri, când a anunțat că aceasta a fost ultima apariție a soților Stegaru în emisiunea Acces Direct. Vulpița și Viorel vor intra din nou în anonimat…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida le-a dat ieri fanilor Vulpiței și lui Viorel o veste proastă – începând de azi, cei doi soți nu vor mai apărea la Acces Direct, după ce, timp de 6 luni, și-au ținut fanii cu sufletul la gură cu povestea lor întortocheată.

Conform prezentatoarei emisiunii Acces Direct, saga tinerei din Blăgești și a soțului ei se oprește aici… dar nu este exclus ca cei doi, la cererea telespectatorilor să revină. Vulpița și Viorel, doi oameni simpli din județul Vaslui, au ajuns vedete de televiziune în timp-record și, mai mult, datorită emisiunii care i-a făcut celebri, au reușit să se lanseze și în muzică, unde au stabilit adevărate recorduri, deși niciunul dintre ei nu excelează la acest capitol.

Citește și: Ce dietă ține Silvia Dumitrescu, la 60 de ani. A slăbit 14 kilograme în 4 luni și s-a pozat în costum de baie: „Am urmat un regim strict”

Anunț neașteptat

Acum, mirajul televiziunii pare să fi luat sfârșit pentru cei doi, odată cu anunțul surprinzător al Mirelei Vaida, care, se pare, s-a despărțit de cei doi soți care au adus emisiunii audiențe-record.

Fă ce vrei! S-a ales praful de aceste luni. Din acest moment, legat de Veronica Stegaru lucrurile nu mai au nicio intersecție. Tu (n.red.: Veronica) rămâi acolo, îți vezi de viața ta cu cine vrei. În acest moment, Doina și colegii de la cameră, șoferul, se urcă în mașină și cu siguranță până la ora 11 noaptea sunt acasă! Se încheie aici 6 luni de zile din care, din păcate pentru tine, Veronica, nu te-ai ales cu nimic', a spus Mirela Vaida, spre finele emisiunii Acces Direct' de ieri.

Citește și: Averea lui Alexandru Arșinel: patru imobile, iar vila de la 2 Mai o închiriază pentru turiști. Cât costă cazarea pentru locuința de la mare

Vulpița și Viorel au părăsit emisiunea care i-a făcut celebri! Mirela Vaida le-a spus adio: Se încheie aici... Veronica, nu te-ai ales cu nimic!'Vulpița și Viorel au părăsit emisiunea care i-a făcut celebri! Mirela Vaida le-a spus adio: Se încheie aici... Veronica, nu te-ai ales cu nimic!'

Cât câștiga Vulpița la Acces Direct

Vulpița a stârnit multe controverse după aparițiile la Acces Direct, însă banii au venit grămadă la tânăra din Blăgești. Veronica și Viorel Stegaru au devenit vedete peste noapte și au lăsat viața de la țară pentru traiul de la București.

Dacă, până să apară la Acces Direct, Vulpița nu își permitea nimic, acum norocul a dat peste ea. Veronica și Viorel Stegaru s-au bucurat din plin de succesul pe care îl au de când au venit la Antena 1.

Pentru o singură ediție la Acces Direct, Vulpița primea 100 de euro și, ținând cont că a fost prezentă 5 zile pe săptămână, timp de 6 luni, la Acces Direct, putem spune că Veronica a strâns deja o mică avere.

Spre surprinderea tuturor, Veronica are 21 de ani, deși mulți credeau că este mult mai mare. La vârsta sa, Vulpița este căsătorită cu Viorel Stegaru și împreună au o fetiță de 3 ani.

Citește și: Scene șocante de violență! Brigitte ar fi fost agresată de Florin Pastramă, în shaormeria din Fundeni. Primele declarații ale vedetei: 'Voi face plângere penală'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter