Victor Slav și Raluca s-au despărțit. Motivul pentru care și-au spus adio: ”Am ajuns la concluzia că...”

Publicat pe

S-a zvonit la un moment că Victor Slav și Raluca s-au despărțit, însă cei doi au infirmat zvonurile. Se pare că de data aceasta cei doi chiar și-au spus adio și au recunoscut că nu mai formează un cuplu. 

Raluca este prima femeie cu care Victor Slav a recunoscut că are o relație după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Prezentatorul de la 'Vulturii de noapte' este extrem de discret în ceea ce privește viața lui privată. După aproape un an de relație, Victor Slav și Raluca Silea s-au despărțit, iar motivul l-au dezvăluit chiar ei.

„Eu si Victor ne-am despartit de comun acord, dupa ce am ajuns la concluzia ca avem prioritati diferite. Suntem in continuare prieteni si nu avem ce sa ne reprosam unul altuia', a spus Raluca Silea, potrivit wowbiz.ro.

Chiar dacă s-au despărțit, Victor Slav și fosta lui iubită au rămas prieteni și se respectă reciproc. Se pare că decizia de a nu mai forma un cuplu a fost comună, iar Victor Slav și Raluca își văd mai departe de viața lor.

„Este adevarat ca ne-am despartit recent, in viata unui om vin si astfel de momente. Ramanem prieteni si ne respectam reciproc in continuare. Ce vreau sa subliniez este ca ceea ce s-a speculat in ultimele zile in presa tabloida nu are legatura cu decizia noastra. Prezint evenimente, merg in cluburi, interactionez cu cei prezenti, fac poze cu persoanele care imi solicita asta. Daca pe internet apare o fotografie cu mine si o fata, nu inseamna ca eu si acea fata suntem intr-o relatie'a declarat Victor Slav.

Citește și: Fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav stă la Deva, alături de bunica sa. Ce se va întâmpla cu Sofia când va împlini 3 ani

Citește și: Prima imagine cu Victor Slav și iubita lui. Raluca este cea care a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu

FOTO: Facebook

Victor Slav și Raluca s-au despărțit. Motivul pentru care și-au spus adio: 'Am ajuns la concluzia că...'Victor Slav și Raluca s-au despărțit. Motivul pentru care și-au spus adio: 'Am ajuns la concluzia că...'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter