Viviana Sposub și George Burcea, intenții serioase pentru viitor: "Ne-am promis că vom face un drum pentru a vizita părinții"

Publicat pe

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu după participarea la Ferma. Nu s-au spus foarte multe despre relația lor, însă Viviana Sposub rupe tăcerea și vorbește despre legătura cu fostul partener al Andreei Bălan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Prima dată când a venit în Ferma, Viviana Sposub a spus că nu a intrat în competiție pentru a se îndrăgosti, însă a avut parte de o surpriză de proporții. Nimeni nu s-ar fi așteptat să formeze un cuplu cu George Burcea, aflat în plin proces de divorț, dar… s-a întâmplat.

Acum, Viviana Sposub și George Burcea locuiesc împreună, dat fiind că au contractat noul coronavirus și se află în izolare.

Citește și: Lidia Buble, declarații sincere despre despărțirea de Răzvan Simion:'Nu este OK este să rămâi undeva unde nu ești prețuit'

În ceea ce privește relația dintre ei, tinerii îndrăgostiți sunt rezervați în privința declarațiilor. Viviana Sposub îl descrie pe George Burcea drept „cel mai tare partener de Fermă, iar acum este colegul meu de apartament”.

Citește și: Drama actriței Jessie Cave.A devenit mamă pentru a treia oară, dar bebelușul este la Terapie Intensivă

Viviana Sposub: „Dau frâu liber sentimentelor”

Viviana Sposub a descris pentru Click! noua relație din viața ei: „Când e vorba de sentimente, nu ai cum să găsești explicații, definiții. Lucrurile se întâmplă de la sine și se întâmplă atât de frumos. Trăiesc fiecare clipă la intensitate maximă și dau frâu liber sentimentelor, exact cum am făcut și în Fermă”.

Citește și: George Burcea povestește detalii intime despre Viviana, dar încă nu e sigur pe relație:„Vorbim peste un an'

Viviana Sposub susține că simplitatea este calitatea care a atras-o cel mai tare la George Burcea: „se bucură de tot ce îl înconjoară și împărtășește și cu ceilalți această stare de bine”.

Simțul umorului nu îi lipsește frumoasei prezentatoare. Răspunsul său cu privire la posibilitatea de a se căsători cu George Burcea a fost de-a dreptul savuros.

Viviana Sposub și George Burcea, intenții serioase pentru viitor: "Ne-am promis că vom face un drum pentru a vizita părinții"Viviana Sposub și George Burcea, intenții serioase pentru viitor: "Ne-am promis că vom face un drum pentru a vizita părinții"

„Cred că pentru a răspunde la această întrebare aș avea nevoie de niște ochelari de vedere pentru distanță. Și cum nu dispun de așa ceva, voi descrie ce se vede mai de-aproape: multe momente frumoase și multă fericire”.

Viviana Sposub: „Ne cam place să ne ținem de promisiuni!”

Totuși, cei doi îndrăgostiți au intenții serioase, având de gând să meargă să-și viziteze împreună persoanele dragi.

Citește și: Bella Hadid are un nou iubit!E nepotul unui actor faimos de la Hollywood

„În Fermă noi ne-am promis că vom face un drum cu trenul către Botoșani pentru a le face o surpriză celor dragi. Nouă ne cam place să ne ținem de promisiuni!”, a mai spus Viviana Sposub pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter