Lidia Buble, declarații sincere despre despărțirea de Răzvan Simion: ”Nu este OK este să rămâi undeva unde nu ești prețuit”

Publicat pe

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit de luni bune, însă curiozitățile despre separarea lor nu s-a terminat. Artista a decis să răspunsă tuturor întrebărilor fanilor despre relația încheiată cu prezentatorul TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu aproximativ 5 ani, Lidia Buble era pusă la zis de toată lumea că are o relație cu Răzvan Simion, după ce acesta a divorțat de mama copiilor lui, Diana. Relația lor a ajuns la sfârșit, iar cel care a dat vestea a fost chiar prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Citește și: Răzvan Simion a ieșit la o nouă întâlnire. După despărțirea de Lidia Buble, prezentatorul TV e în căutarea unei noi iubite

Fără prea multe detalii și cu ideea că a fost o despărțire de comun acord, Răzvan Simion a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Lidia Buble. Fanii au avut multe întrebări, însă cei doi au preferat să-și vadă fiecare de drumul lui.

Acum, Lidia Buble a decis că este momentul să vorbească despre acest subiect sensibil, despărțirea de Răzvan Simion. Pe una dintre rețelele de socializare, vedeta a răspuns curiozităților fanilor.

„Divorțul este OK. Despărțirea este OK. Să o iei de la capăt este OK. Să treci peste este OK. Ce nu este OK este să rămâi undeva unde nu ești prețuit și apreciat.', se arată în mesajul postat de Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Lidia Buble și Costin Gheorghe, atingeri suspecte! Fotografiile cu ei împreună au ieșit acum la iveală. Prima reacție a fotbalistului: 'Am niște principii…'

Lidia Buble, declarații sincere despre despărțirea de Răzvan Simion: 'Nu este OK este să rămâi undeva unde nu ești prețuit'Lidia Buble, declarații sincere despre despărțirea de Răzvan Simion: 'Nu este OK este să rămâi undeva unde nu ești prețuit'

Cum se înțelege Lidia Buble cu Răzvan Simion, după despărțire

Este evident că separarea nu a fost atât de ușoară pentru niciunul, mai ales că cei doi au continuat să lucreze împreună. Răzvan Simion este managerul Lidiei Buble, chiar și după despărțire, iar cei doi au o relație profesională foarte bună.

„Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională', a spus Lidia Buble.

Citește și: Lidia Buble, adevărul despre relația dintre ea și Cornel Ilie: „Am avut o chimie foarte faină…”

FOTO: Facebook


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter