Îl mai ții minte pe Vlad Miriță? Cum arată și cu ce se ocupă acum tenorul care ne-a reprezentat la Eurovision

Publicat pe

Vlad Miriță este unul dintre cei mai iubiți și talentați tenori din România. Pe lângă cariera sa de succes, artistul este un familist convins. Cum arată și cu ce se ocupă acum tenorul care ne-a reprezentat la Eurovision? Și-a deschis o nouă afacere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vlad Miriță este tenor al Operei Române de ani buni de zile. În plus, talentul lui este apreciat de foarte multă lume. În cazul în care vă întrebați ce mai face acesta și ce pasiuni mai are pe lângă muzică, aflați că Vlad Miriță, fost reprezentant al României la Eurovision, a devenit… fermier. Artistul a luat decizia de a dezvolta o fermă din dorința de a mânca sănătos.

Îl mai ții minte pe Vlad Miriță? Cum arată și cu ce se ocupă acum tenorul care ne-a reprezentat la EurovisionÎl mai ții minte pe Vlad Miriță? Cum arată și cu ce se ocupă acum tenorul care ne-a reprezentat la Eurovision

Tenorul a pus pe picioare un proiect de creştere a animalelor de casă (porci, curcani, găini, raţe şi alte păsări de curte) împreună cu antreprenorul Dan Cârstea. Ferma se numește Moşia Chindia, și se află undeva lângă Târgovişte, pe un teren de peste trei hectare, scrie okmagazine.ro.

Citește și: Ce dietă ține chef Cătălin Scărlătescu, după ce a slăbit:„Continui să mănânc cartofi prăjiți'/ EXCLUSIV

Citește și: Tatăl Simonei Halep, despre logodna fiicei lui cu Toni Iuruc:„Nunta va fi o surpriză și pentru noi'

Citește și: Anda Adam și Nicoleta Nucă participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Citește și: Victoria Răileanu a suferit de depresie, după divorț:„A fost foarte greu '

Vlad Miriță și-a deschis o afacere de succes

Vlad Miriță este foarte mândru de ferma lui și spune că el așa a fost crescut, cu animale și tradiții. Din dorința de a consuma mâncare sănătoasă și naturală, tenorul a pus bazele acestei ferme. Acum, Vlad Miriță crește animale, are grădină de legume și solar.

Ideea de a face o fermă mi-a venit pentru că eu am copilărit în gospodăria bunicilor. Am crescut cu animale, cu tradiţii, cu tăiatul porcului iarna ş.a.m.d. Mâncarea procesată, industrializată e foarte ieftin de obţinut, dar undeva tot e un cost.

Noi spunem că nu are în ea costul cu asigurarea medicală, pe care îl plăteşti mai târziu. Asta e o mâncare care te hrăneşte sănătos sau care chiar te vindecă', a povestit Vlad Miriţă, la Vorbește Lumea, de la Pro TV.

Cum a tranformat Vlad Miriță ferma într-o afacere

Inițial, Vlad Miriță spune că nu și-au dorit să facă o afacere din această fermă, ci doar să beneficieze el și familia lui de produse sănătoase și naturale. Ei bine, cu timpul, prietenii tenorului au început să își dorească să cumpere produse de la ei. În pandemie, Vlad Miriță s-a decis să nu mai țină afacerea doar pentru ei și s-o tranforme în ceva serios.

Noi am avut la Târgovişte o fermă pentru noi, pentru familie, pentru nevoile personale, după aceea am început prietenii să-şi dorească produse pentru noi. În pandemie, având mult timp, am zis să nu mai ţinem afacerea doar pentru noi, ci s-o facem mai serioasă. Aşa că mi-am ocupat timpul cu asta', a mai povestit tenorul într-un interviu.

Vlad Miriță este căsătorit de cinci ani cu Maria. Cei doi au împreună un băiețel de 3 ani și jumătate.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter