FBI a dezvăluit: ele sunt cele mai psihopate zodii! Donald Trump nu mai pare atât de periculos acum

Publicat pe

Există câte un mit despre fiecare zodie, că Gemenii sunt periculoși, că Peștii sunt plângăcioși sau că Fecioarele nu uită niciodată, însă FBI a făcut o statistică despre cele mai periculoase zodii.

Atenție! Mitul despre gemeni a fost spulberat la acest capitol, și aici vorbim despre statistici reale. FBI a făcut publice datele nașterii ale criminalilor în serie și ale oamenilor care au tendințe pishotice. În plus, au dezvăluit și ce tipuri de crime sunt determinate să facă anumite semne zodiacale.

Iată care sunt cele mai periculoase zodii!

12. Gemeni – toți spun că gemenii sunt cei mai periculoși, însă surpriză! Se pare că este semnul cel mai puțin predispus la a fi psihopat. În loc să omoare, preferă să plictisească oamenii până la moarte și să le vorbească.

11. Vărsător – este ce-a de-a doua zodie cea mai inocentă. Sunt apărători ai dreptății și au un ego puternic, dar poate că sunt mult prea deștepți și nu lasă urme în urma unei crime.

10. Leu – Nu vă speriați de răcnetul lor pentru că ei sunt doar niște pisicuțe. Vor să stea departe de probleme, așa că atunci când comit o crimă, o fac mai mult pentru a atrage atenția.

9. Balanță – deși este un semn destul de liniștit, persoanele născute în zodia Balanței comit mai multe crime decât Leii și Vărsătorii. De obicei, Balanțele recurg la violență atunci când alții profită de intențiile lor bune.

8. Fecioară – Fecioarele sunt niște psihopați periculoși și ucigași foarte curați. Totuși sunt mai predispuse la fraudă și furt decât la o crimă.

7. Pești – credeai că nativii Pești sunt drăguți? Ei bine, te-ai înșelat! De obicei, persoanele născute în Pești comit crime din cauza dependenței. Dar nu știai că John Wayne Gacy (Killer Clown), Richard Ramirez și Ailen Wuornos sunt unii dintre cei mai periculoși criminali și sunt născuți sub semnul Peștilor.

6. Capricorn – criminalii în serie care omoară cei mai mulți oameni sunt Capricornii. Sunt renumiți pentru respectul lor pentru legi și reguli, însă nu trebuie enervați. Nativii Capricorn nu omoară des, dar atunci când o fac, merg până la capăt.

5. Berbec – sunt cunoscuți ca fiind nebuni, așa că nu ne surprinde. Furia lor este bruscă, dar nu durează mult. Așa că dacă enervezi un Berbec, asigură-te că stai departe de el pentru o vreme până se calmează. Va uita în scurt timp de ce l-ai supărat.

4. Taur – mânia unui nativ Taur este intensă, însă sunt mai predispuși să comită fraude decât o crimă.

3. Scorpion – Acești oameni nu comit o crimă la scară mică. Ei fac crime mari și omoară în masă pentru a arăta că sunt „lideri'.

2. Săgetător – Cei mai mulți criminali sunt născuți în noiembrie, așa că majoritatea sunt Scorpioni și Săgetători. Sunt renumiți pentru crimele sadice. De exemplu, Ted Bundy, Pablo Escobar și Stalin au fost nativi Săgetător.

1.Rac – Asta este surprinzător! Ei omoară de obicei din cauza geloziei. Stările lor schimbătoare provoacă deseori probleme.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Ele sunt cele mai inteligente 5 zodii! Barack Obama este născut într-unul dintre aceste semne!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter