Horoscop 13 februarie 2022. Zodia care are probleme de sănătate

Publicat pe

Horoscop 13 februarie 2022. Se anunță o zi frumoasă pentru majoritatea zodiilor. Unele vor cunoaște din nou senzația de „fluturi în stomac' și se vor îndrăgosti. Alții vor face pași mari în carieră, exploatându-și mai mult calitățile. O zodie, în schimb, nu va fi la fel de norocoasă. E posibil să aibă unele probleme de sănătate și trebuie să-și schimbe alimentația. Iată cum stau zodiile pe 13 februarie 2022!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 13 februarie 2022. Berbec

Berbecii află niște informații „bombă', la care nu s-ar fi așteptat. Sunt tentați să le răspândească și în alte părți, deși știu sigur că e vorba despre un mare secret. Oricât de mult și-ar dori să facă acest lucru, ar trebui să țină cont de faptul că persoana care s-a deschis în fața lor a avut încredere în ei. În caz contrat, e posibil ca imaginea lor în fața lumii să se deterioreze.

Horoscop 13 februarie 2022. Taur

Taurii nu sunt tocmai în cea mai bună formă. În loc să se închidă în ei, ar trebui să discute cu ceilalți. Singurătatea i-ar putea afecta pe o perioadă lungă de timp. Confesându-se, vor primi unele sfaturi ce le vor fi de mare ajutor. Vor învăța să vadă din nou partea plină a paharului și vor realiza că problemele lor nu sunt chiar atât de mari. Soluțiile sunt mai aproape decât cred.

Horoscop 13 februarie 2022. Gemeni

Gemenii au planuri mărețe, însă se tem să le pună în aplicare. Simt nevoia de validare, iar cei din jur nu sunt tocmai pe aceeași lungime de undă. În loc să se lase descurajați, ar trebui să pună piciorul în prag și să acționeze. Ar trebui să se bazeze mai mult pe instinctele lor, pentru că, de multe ori, pot fi de ajutor mai mult decât o părere venită din partea unei cunoștințe.

Horoscop 13 februarie 2022. Rac

Racii riscă să întâmpine unele probleme de sănătate, în special la nivelul stomacului. În cazul în care observă că simptomele se intensfică și persistă, ar trebui să se prezinte imediat la un medic. Ar fi indicat să facă unele schimbări în alimentație și să consume mâncăruri mai sănătoase, mai ales fructe și legume. De asemenea, ar trebui să profite de timpul liber din weekend și să se odihnească mai mult.

Horoscop 13 februarie 2022. Leu

Leii vor face cunoștință din nou cu senzația de „fluturi în stomac'. După o săptămână grea, ei își petrec timpul liber alături de prieteni, în oraș. E posibil ca la masa lor să vină un „invitat special', ce le atrage în mod special atenția. După ce vor schimba doar câteva vorbe, vor vedea că au multe lucruri în comun. În viitor, ar putea avea chiar o relație bine închegată împreună.

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodii care nu vor înșela niciodată

Citește și: Ce îl deranjează la tine, în funcție de zodie

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Horoscop 13 februarie 2022. Fecioară

Și Fecioarele au mucit din greu în această săptămână. De multe ori, chiar au stat și peste program ca să-și rezolve toate treburile. În weekend, nativii din această zodie se vor revanșa față de persoana iubită, după ce au neglijat-o o perioadă. Fecioarele vor da dovadă de mult romantism și vor profita din plin de clipele petrecute în doi. O cină romantică e binevenită.

Horoscop 13 februarie 2022. Balanță

La fel ca Gemenii, și Balanțele ar trebuie să fie mai încrezătoare în forțele proprii. Acești nativi au foarte multe calități pe care nu și-au exploatat până acum, de teama că nu ar fi suficient de buni. Dacă nu vor da dovadă de mai mult curaj, pe toate planurile, riscă să rateze oportunități uriașe în viață.

Horoscop 13 februarie 2022. Scorpion

Scorpionii vor face schimbări mari pe plan sentimental. Nativii singuri sunt deschiși și pregătiți să cunoască o persoană nouă, după o perioadă destul de lungă de singurătate. Cei care sunt într-o relație vor avea discuții serioase cu partenerii de viață. Vor spune exact ce-i deranjează la celălalt și vor vedea dacă mai pot continua sau nu legătura.

Horoscop 13 februarie 2022. Săgetător

Spre deosebire de Balanțe, Săgetătorii sunt conștienți de abilitățile și calitățile lor, astfel că nu se tem să acționeze. Însă riscă să ia unele decizii pripite. Ar trebui să asculte sfatul unei persoane mai în vârstă, din familie, deși sunt firi foarte independente. Altfel, e posibil ca și în cazul lor graba să strice treaba.

Horoscop 13 februarie 2022. Capricorn

Capricornii au parte de mult noroc pe plan profesional. În urmă cu ceva timp, acești nativi au cunoscut o persoană influentă ce i-au ajutat să ia unele decizii înțelepte în carieră. Acum, după luni de așteptare, rezultatele încep să apară și sunt foarte îmbucurătoare. E posibil să primească o sumă mare de bani, lucru ce vine la țanc, pentru că vor să facă unele cumpărături.

Horoscop 13 februarie 2022. Vărsător

Vărsătorii se bucură din plin de weekend. Încă din prima parte a zilei, ai ideea inspirata de a vizita un prieten vechi sau o rudă dragă, pe care nu au mai văzut-o de mult timp. Vor depăna împreună amintiri și vor revedea locuri dragi din copilărie. Asta le va încărca bateriile pentru săptămâna viitoare.

Horoscop 13 februarie 2022. Pești

Și Peștii au o parte de o zi relaxantă. Vor petrece mai mult timp în natură, iar vremea se arată a fi de partea lor. Își pun ordine în gânduri, citesc, iar spre seară se întâlnesc cu un bun amic. Împreună vor face diferite planuri pentru săptămâna ce urmează. E posibil ca în viitor apropiat să plece chiar într-o mini-vacanță.

Sursă foto: Pixabay

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter