Horoscop 14 octombrie 2021. Berbecii vor cunoaște pe cineva special

Publicat pe

Horoscop 14 octombrie 2021. Ziua de joi vine cu schimbări pentru mulți nativi ai horoscopului. Unii dintre ei vor fi puși față în față cu situații din trecut pe care nu le-au rezolvat la timp, iar alții vor observa o nouă perspectivă a vieții. Se prevăd sentimente puternice, schimbări de dispoziție și probleme pe plan financiar. Chiar dacă pare o zi dificilă, există și zodii care se vor bucura de compania oamenilor dragi. Află chiar acum ce îți rezervă astrele!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 14 octombrie 2021. Berbec

Este o zi plină de romantism pentru nativii Berbec. În prima parte a zilei vor avea parte de o prezență interesantă în jurul lor. Aceștia nu doar că vor observa acest om nou, ci vor și încerca să relaționeze cât mai mult cu putință. În cea de a doua parte a zilei, vor fi invitați la o întâlnire cu prietenii. Deși gândul a rămas la persoana misterioasă de dimineață, trebuie să vă dedicați timp și oamenilor apropiați.

Horoscop 14 octombrie 2021. Taur

Câteodată este bine să spui din start ceea ce simți pentru a nu te confrunta cu probleme mai târziu. Este vorba despre situații în care adevărul este cea mai bună soluție. Ziua de joi vine cu persoane din trecut care cer explicații pentru lucruri pe care nu le-ați rezolvat la timp. Trebuie să tratați totul cu calm pentru a nu vă trezi într-un context nepotrivit.

Horoscop 14 octombrie 2021. Gemeni

Joi este o zi în care trebuie să îți alegi cuvintele cu grijă. Nu trebuie să eviți să spui ceea ce gândești, însă ai nevoie să te gândești de două ori înainte să scoți ceva pe gură. Ba mai mult, îți recomandăm să nu te agiți foarte mult din cauza motivelor banale. Ia totul pe rând și cu calmitate, vei duce toate planurile la bun-sfârșit.

Citește și: George Clooney este un familist convins!Iată 15 adevăruri despre zodia Taur!

Citește și: Ce planetă guvernează fiecare zodie

Citește și: Zodiile care se ceartă tot timpul, dar au o pasiune ieșită din comun

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop 14 octombrie. Rac

Ziua de joi aduce bucurii pe plan profesional, însă trebuie să te gândești de două ori înainte să iei o decizie în ceea ce privește viața emoțională. Știm că de ceva timp te afli într-un moment de cumpănă, dar este momentul să te hotărăști! De această dată îți recomandăm să alegi cu mintea și nu cu inima.

Horoscop 14 octombrie 2021. Leu

Astăzi te vei simți un pic nostalgic și vei medita asupra greșelilor făcute în trecut. Acest lucru nu este neapărat unul rău deoarece poți învăța anumite lucruri atât despre tine, cât și despre persoaele implicate în problemele din trecut. Este foarte important să îți pui ordine în gânduri și să nu rămâi blocat în experiențele neplăcute.

Horoscop 14 octombrie 2021. Fecioară

Din punct de vedere profesional, astăzi este o zi foarte bună pentru tine! Vei avea parte de recunoștință din partea colegilor de muncă și te vei simți cu adevărat aprecia. Mai mult decât atât, este un moment prielnic pentru a-ți expune sentimentele. Vorbește cu oamenii dragi din viața și spune-le cât de importanți sunt pentru tine.

Horoscop 14 octombrie 2021. Balanță

Încearcă să alungi gândurile negative din viața ta și să te bucuri mai mult de situațiile benefice pentru sufletul tău. Știm că ultima perioadă a fost destul de agitată, dar este momentul să îți pui ordine în gânduri și să te relaxezi. Trage aer în piept, privește în jur și simte-te recunoscător pentru viața pe care o ai.

Horoscop 14 octombrie 2021. Scorpion

Starea ta de spirit nu va fi cea mai bună din cauza problemelor personale pe care le ai. Chiar dacă pe plan profesional lucrurile merg bine, este important să creezi un echilibru și în viața sentimentală. Vorbește cu partenerul tău și spune-i exact ceea ce te deranjează. Ziua de joi nu este benefică pentru jocuri și interpretări, așa că spune clar ceea ce gândești, fără a lăsa loc de presupuneri.

Horoscop 14 octombrie 2021. Săgetător

Este o zi prielnică pentru a lua decizii referitoare la viața ta amoroasă. În ultimul timp au existat probleme în comunicarea dintre tine și partenerul tău, iar acum este momentul să le verbalizezi. În cea de a doua parte a zilei, îți sugerăm să îți petreci timpul în compania oamenilor apropiați și dragi sufletului tău. Aceștia ar putea să îți ofere câteva sfaturi extrem de benefice pentru sănătatea ta emoțională.

Horoscop 14 octombrie 2021. Capricorn

O persoană din trecut s-ar putea să aibă nevoie de ajutorul tău. Deși primul instinct este să spui categoric „NU', vei vedea că este mai bine să îi arăți diplomație și altruism. Pe plan sentimental, lucrurile merg destul de bine. Te simți mulțumit în relația în care te afli și nu ai nevoie de nimeni altcineva. În cea de a doua parte a zilei, vei avea o discuție serioasă cu membrii în vârstă din familie.

Horoscop 14 octombrie 2021. Vărsător

Oamenii din jurul tău nu sunt vrăjitori și nu au de unde să știe ceea ce simți, dacă tu nu le spui. Încearcă să vorbești cu acestea despre lucrurile care te deranjează, fără să ridici tonul. Este foarte important modul în care îți gestionezi relațiile cu cei din jur pentru a nu avea regrete mai târziu. Vă recomandăm să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră deoarece sunteți predispus la a vă îmbolnăvi.

Horoscop 14 octombrie 2021. Pești

Ai nevoie de o pauză emoțională și psihică deoarece nu te simți cel mai bine cu tine însuți. Încearcă să te detașezi puțin de viața de zi cu zi și să te bucuri mai mult de lucrurile frumoase din viața ta. Îți recomandăm să discuți cu membrii familiei despre lucrurile care te nemulțumesc pentru a găsi o soluție în rezolvarea lor. Mai mult decât atât, în a doua parte a serii poți petrece clipe romantice în compania cuiva special.

Sursă foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter