Horoscop 15 octombrie 2021. Gemenii se simt trădați

Publicat pe

Horoscop 15 octombrie 2021. Se anunță o zi destul de încărcată pentru majoritatea zodiilor. Mulți nativi vor trece prin situații tensionate, neprevăzute, iar răbdarea le va fi pusă la încercare. Gemenii, de pildă, se vor simți trădați de o persoană la care nu s-au așteptat. Iată cum stau și celelalte zodii pe 15 octombrie 2021!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 15 octombrie 2021. Berbec

Berbecii trec printr-o perioadă destul de tensionată. Riscă să întâmpine unele probleme în viața amoroasă. Toate se întâmplă din cauza rutinei. Dacă nu vor lua atitudine mai repede, s-ar putea ca lucrurile să se degradeze și mai mult între ei și persoana iubită. Ar fi bine să vină cu idei noi, cu propuneri istețe și să se bucure împreună de niște timp prețios doar în doi, fără griji.

Horoscop 15 octombrie 2021. Taur

Taurii ar trebui să-și reevalueze mai bine lista priorităților. E posibil să constate că au clasat pe primele locuri unele lucruri care nu sunt atât de importante. În cazul în care vor continua să-și consume energia pe chestiuni minore, e posibil ca oboseala să-și pună vizibil amprenta asupra lor. Trebuie să ia o pauză și să-și facă puțină ordine în gânduri.

Horoscop 15 octombrie 2021. Gemeni

Gemenii tind să aibă încredere în toată lumea și să-și pună „sufletul pe tavă'. Asta poate reprezenta un dezavantaj pentru ei, atunci când se deschid în fața cui nu trebuie. Vor realiza astăzi că cineva în care au crezut foarte mult, nu are intenții atât de bune și ar putea reprezenta, de fapt, un dușman. Se simt trădați, iar asta îi afectează din punct de vedere sentimental, însă lecția de viață primită le va fi de ajutor în viitor.

Horoscop 15 octombrie 2021. Rac

Nativii Rac se vor confrunta cu probleme pe plan financiar. Simt că banii nu le ajung, după ce s-au ivit mai multe cheltuieli destul de costisitoare. În loc să se panicheze s au să se streseze, ar fi mai bine să apeleze la ajutorul unui membru al familiei sau la un prieten apropiat. Se vor simți mult mai ușurați și vor scăpa de griji.

Horoscop 15 octombrie 2021. Leu

La fel ca Gemenii, și Leii s-au simțit trădați de cei din jur, în ultima perioadă. Asta îi face să fie mai suspicioși și să nu mai fie la fel de deschiși cu ceilalți. De teamă, ar putea să procedeze la fel cu toată lumea, ceea ce este greșit. Există și oameni cărora le pasă cu adevărat de ei, doar că trebuie să-i identifice. Altfel, ei pot pierde oportunități mari.

Citește și: Horoscop octombrie 2021.Zodiile care vor avea probleme

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile în care poți avea încredere.Nativii care se țin de cuvânt

Horoscop 15 octombrie 2021. Fecioară

Fecioarele au adunat în timp mai multe lucruri care le-au măcinat constant. Astăzi vor simți că „li s-a umplut paharul' și izbucnesc. Vor spune ce au pe suflet, iar reacția celorlalți poate fi și negativă. Nu trebuie să se lase descurajate de asta, pentru că doar punând punctul pe „i' vor reuși să fie împăcate cu sine.

Horoscop 15 octombrie 2021. Balanță

Nu doar Taurii, ci și Balanțele își vor face o analiză asupra priorităților. Spre deosebirii de nativii Taur, Balanțele vor da dovadă de mai mult curaj. Nu vor spune „nu' provocărilor și sunt deschise să facă mai multe schimbări în vieție lor. Vor învăța să se pună și pe ele pe primul loc, înaintea celorlalți, lucru pe care nu l-au mai făcut de multă vreme.

Horoscop 15 octombrie 2021. Scorpion

Scorpionii nu sunt în cea mai bună formă. Vor fi destul de morocănoși și le vor aduce reproșuri celorlalți. Trebuie să aibă grijă la modul în care fac observații, pentru că e posibil să deranjeze. Ba mai mult, cuvintele lor i-ar putea răni pe cei dragi, lucru pe care ulterior îl vor regreta.

Horoscop 15 octombrie 2021. Săgetător

Săgetătorii vor fi mai scinceri ca oricând. Dacă până acum au tăcut, pentru a nu-i supăra pe ceilalți, astăzi își exprimă frustrările. Fie că e vorba despre familie sau despre locul de muncă, acești nativi vor spune ce nu le convine, fără să se mai ascundă. Din fericire, vor fi înțeleși de ceilalți, ba chiar lăudați pentru curajul lor.

Horoscop 15 octombrie 2021. Capricorn

Capricornii sunt de departe norocoșii acestei zile, cel puțin pe plan profesional. După ce au lucrat săptămâni bune la vistul lor, un proiect e pe cale să se concretizeze. Vor cunoaște posibili parteneri de afaceri și li se vor propune oferte de nerefuzat. Ar putea lega o colaborare de succes care să le aducă bani frumoși în buzunare.

Horoscop 15 octombrie 2021. Vărsător

Astăzi, Vărsătorilor li se va pune răbdarea la încercare. E posibil să se ivească o serie de neînțelegeri și dispute la locul de muncă. Ceilalți vor încerca să-i pună într-o lumină proastă, iar dacă nu se apără cum trebuie, vor reuși. Trebuie să respire adânc și să treacă cu înțelepciune peste această situație.

Horoscop 15 octombrie 2021. Pești

La fel ca în cazul Capricornilor, și Peștii au de câștigat pe plan profesional. Vor face cunoștință cu o persoană influentă, iar aceasta le va face o propunere de zile mari. Ce-i drept, înainte să ia o decizie, ar trebui să se gândească foarte bine dacă asta e cu adevărat ceea ce-și doresc pe viitor.

Sursă foto: Pixabay

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter