Scandal de proporții la Mireasa. Maria, acuzată că este iubita unui bărbat însurat

Publicat pe

Un nou scandal de proporții s-a iscat între concurenții emisiunii Mireasa, capricile iubirii, despre Maria. O telespectatoare o acuză pe partenera lui Marius că a fost iubita unui bărbat însurat. Se pare totuși că povestea de iubire s-a încheiat, în urmă cu mai mulți ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Se pare că tot acest scandal, în care Maria de la Mireasa este acuzată de adulter, după ce o scrisoare de la o admiratoare a emisiunii a ajuns la concurenți.

Maria, acuzată că este iubita unui bărbat însurat

Ionuț, unul dintre concurenți, a citit rândurile pe care le-a scris respectiva femeie. A confruntat-o apoi pe Maria cu această poveste.

Băiatul susține că nu are nicio legătură cu respectivele dezvăluiri, după ce s-a spus că ar fi știut despre concurentei.

Maria a stat de vorbă apoi cu Marius și a recunoscut că a avut o relație cu un bărbat care era căsătorit și că știa de la bun început acest lucru.

„Nu îmi este rușine, dar am evitat să vorbesc despre subiectul acesta deoarece știu că părinții mei sunt afectați de treaba asta. Părinții mei știau ceva. Bănuiau în continuare', a recunoscut Maria la Mireasa, scrie fanatik.

Citește și: Amalia de la Mireasa a fost bătută de fostul iubit

Citește și: Andrada de la Mireasa a făcut videochat. Cum a reacționat iubitul ei

Citește și: De ce s-au certat Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană: „Și-a permis să-mi scrie să mă…’

Citește și: Victor Slav va prezenta Bravo, ai stil! Celebrities

Nu a recunoscut din prima aventura

Maria s-a contrazis în repetate rânduri până să fie pusă în fața adevărului. Inițial a spus că nu știa că acel domn era căsătorit. Apoi, a recunoscut.

Maria a stat 6 ani cu acel bărbat. Fata bagă mâna în foc pentru faptul că, deși era căsătorit, nu mai avea nicio legătură cu soția lui, legându-i doar un act.

În cadrul emisiunii a intervenit la un moment dat și tatăl Mariei. Bărbatul a vorbit pe marginea acestui subiect atât de sensibil pentru concurentă.

Noi nu am fost de acord și ea știe destul de bine. El poate fiind mai matur a profitat de ea. De la ce se tot spune, că era amantă… Nu este ceva normal, ea având o vârstă mică, bărbatul acela având o vârstă mai mare', a povestit Florin Măriuță, tatăl Mariei, la Antena Stars.

Cine este Maria Roman de la Mireasa sezon 3

Maria Roman este una dintre concurentele de la Mireasa sezon 3. Tânăra are 26 de ani și a venit la emisiune pentru a își găsi un partener de viață. Ea a aflat de showul matrimonial de la o cunoștință și a decis să își încerce norocul.

 Tânăra vine din Maramureș și are 26 de ani. Ea se consideră o femeie pretențioasă și spune despre ea că a trecut prin multe. Maria Roman de la Mireasa sezon 3 susține că a aflat despre emisiune de la o cunoștință.

„Am 26 de ani și vin din Maramureș. Sunt asistentă la un cabinet stomatologic. O cunoștință mi-a spus despre emisiune și m-a întrebat dacă mi-aș dori să particip', a spus Maria Bogdan Roman la Mireasa 2021.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter