Horoscop 17 decembrie 2021. Zodia care se va îndrăgosti

Publicat pe

Horoscop 17 decembrie 2021. Sfârșitul de săptămână vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi ai zodiacului. Unele persoane își vor întâlni persoana la care au visat, în timp ce altele vor încerca să își rezolve anumite probleme din trecut. În principiu, ziua se va încheia cu bine pentru majoritatea semnelor zodiacale. Află ce îți rezervă astrele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 17 decembrie 2021. Berbec

Ziua de vineri vine cu foarte multe probleme din trecut pe care nu le-ai rezolvat la timpul lor și care reapar în viața ta. Trebuie să te gândești serios la ceea ce îți dorești cu adevărat și să spui lucrurilor pe nume. Deși pare dificil, trebuie să știi cum să gestionezi fiecare situație fiindcă, în caz contrat, vei ajunge să suferi! Bazează-te pe rațiune și nu face nimic împotriva voinței tale.

Horoscop 17 decembrie 2021. Taur

Aceasta este cea mai bună zi din viața ta! Ai noroc la bani, te bucuri de clipe frumoase alături de oamenii dragi din viața ta și parcă toate problemele au dispărut. Nu te simți inconfortabil dacă vor exista persoane care își doresc să își impună propriile păreri asupra vieții tale. Ghidează-te după intuiție și bucură-te de fiecare clipă.

Horoscop 17 decembrie 2021. Gemeni

Îți începi ziua cu forțe proaspete! Te simți mai fericită decât de obicei și știi exact ce să faci pentru ca toate lucrurile să iasă exact cum ți-ai dorit. La muncă există posibilitatea să fii laudată de superiorii tăi pentru serviciile pe care le prestezi. Spre seară, ai putea să te distrezi de minune alături de o persoană dragă ție. Nu te preocupa pentru cum o să meargă lucrurile și ghidează-te după propriile tale simțuri.

Horoscop 17 decembrie 2021. Rac

Este o zi perfectă pentru a-ți pune ordine în gânduri și pentru a rezolva acele lucruri pe care le-ai tot amânat. Deși după-amiaza pare destul de încărcată, după ce rezolvi toate problemele vei reuși să te bucuri de frumusețea zilei de vineri. Pe seară, ai putea petrece clipe romantice în compania persoanei iubite.

Horoscop 17 decembrie 2021. Leu

Ziua începe perfect pentru Lei! Aceștia află că vor primi o sumă considerabilă de bani din partea unei rude îndepărtate. Trebuie să aibă grijă cum își gestionează cheltuielile deoarece este o perioadă benefică pentru investiții. Pe plan sentimental, persoana iubită dorește să le comunice un lucru extrem de important. Lăsați garda jos și ascultați cu atenție dorințele partenerului de viață.

Horoscop 17 decembrie 2021. Fecioară

Este o zi perfectă pentru a te gândi la investițiile pe termen lung. Bucură-te de fiecare clipă pe care o petreci cu oamenii dragi din viața ta fiindcă aceștia vor fi alături de tine indiferent de moment. Pe seară, ai putea să te întâlnești cu o persoană extrem de interesantă care îți va aduce doar motive de fericire!

Citește și: Zodiile care nu acceptă să fie criticate!Nu concep că ar putea greși

Citește și: Cinci zodii cumpătate.De ce le place să strângă bani

Citește și: Cele 3 zodii care nu înșală niciodată!Preferă despărțirea decât să fie infidele

Citește și: Planetele în formație din 6 decembrie 2021.Alinierea planetelor vor marca puternic viețile multor zodii

Horoscop 17 decembrie 2021. Balanță

Este o zi minunată pentru a te gândi la oamenii dragi din viața ta. Cumpără-le un obiect semnificativ, sună-i sau încercă să petreci ceva timp alături de ei. Aceștia vor fi extremi de fericiți să te audă deoarece în ultima perioadă s-au gândit foarte mult la tine. Din punct de vedere financiar, oferă înapoi banii de care te-ai împrumutat pentru a nu te trezi în situații neplăcute!

Horoscop 17 decembrie 2021. Scorpion

Dimineața este perfectă pentru a te gândi la viața ta și la lucrurile care contează cu adevărat. Bea o cafea, citește o carte și meditează asupra evenimentelor care s-au desfășurat în ultima perioadă în viața ta. În a doua parte a zilei, te vei întâlni cu o prietenă foarte dragă, iar alături de ea vei petrece clipe extrem de plăcute. Ar trebui să te mai relaxezi și să discuți mai mult cu oamenii apropiați din viața ta.

Horoscop 17 decembrie 2021. Săgetător

Este o zi minunată pentru a discuta cu oamenii din trecutul tău lucrurile pe care le-ai lăsat nerezolvate. În acest mod îți vei simți inima împăcată și nu vei avea frustrări! Pe plan sentimental, partenerul de viață ar putea să îți facăă o surpriză extrem de plăcută. Bucură-te de fiecare moment petrecut cu el!

Horoscop 17 decembrie 2021. Capricorn

Capricornii trebuie să se gândească serios la lucrurile care contează cu adevărat pentu ei. Renunță la oamenii care nu te respectă și stai alături de cei care merită să îți fie prieteni. Datorită inteligenței tale, vineri vei primi o oportunitate de nerefuzat! Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu sunt tocmai roz, însă merg într-o direcție bună. Fii conștient de calitățile tale și nu te descuraja dacă nu iese totul exact cum îți dorești. Fiecare experiență vine cu un scop!

Horoscop 17 decembrie 2021. Vărsător

Este o zi perfectă pentru a ieși din zona de confort! Fă lucrurile altfel față de cum te-ai obișnuit cu ele și experimentează! Nu îți fie teamă de eșec pentru că fiecare experiență vine la pachet cu un bagaj de cunoștințe. Bucură-te de oamenii pe care îi ai în viața ta și nu te descuraja indiferent de ceea ce se va întâmpla în viitorul apropiat.

Horoscop 17 decembrie 2021. Pești

Ziua de vineri vine cu o mulțime de vești bune pentru Pești! În prima parte a zilei, aceștia se vor simți mai energici decât de obicei și vor reuși să facă față tuturor provocărilor pe care viața le scoate în calea lor. După-amiază, ar putea primi o mărire de salariu datorită modului în care gestionează situațiile la locul de muncă. Pe seară, ar putea petrece timpul în compania unei persoane extrem de interesante. Deși mediul în care se află nu este tocmai preferatul lor, nu va mai conta absolut nimic cât timp se află lângă omul potrivit!

Sursă foto: Shutterstock

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter