Horoscop 17 ianuarie 2022. Ce zodii intră în conflict la serviciu

Publicat pe

Horoscopul pentru ziua de 17 ianuarie 2022 aduce, din păcate, aspecte tensionate pentru unele zodii, cum ar fi Taurii, Gemenii și Vărsătorii, dar și ceilalți nativi vor trebui să fie pregătiți pentru… defensivă. Asta nu înseamnă însă că astrele nu vor fi totuși generoase în anumite situații.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 17 ianuarie 2022 – BERBEC

Astăzi, latura sentimentală este bine aspectată, așadar poți profita din plin de relaxarea pe care ți-o permit astrele în această privință. Nu același lucru se poate spune însă despre partea materială, așa că nu te sfătuim să faci investiții și mai ales să împrumuți bani. Ai putea să strici o prietenie veche!

Horoscop 17 ianuarie 2022 – TAUR

Ar fi bine ca, în special azi, să-ți ții nervii în frâu, atât acasă, cât și la serviciu, chiar dacă ai tendința să spui verde-n față tot ce te deranjează. Dacă apropiații îți vor trece cu vederea ieșirile, nu același lucru se va întâmpla la job cu colegii și superiorii. Fiecare cuvânt în plus te poate face să pierzi o șansă de a promova…

Horoscop 17 ianuarie 2022 – GEMENI

Vrei, nu vrei, va trebui să te dedici mai mult vieții de familie, începând chiar de azi! Faptul că ești extrem de focusată asupra jobului a lăsat urme, relația sentimentală fiind aproape… pe butuci. Vei avea o discuție relevatoare cu partenerul tău și nu e exclus să luați o decizie neașteptată și dureroasă.

Citește și: 5 motive pentru care trebuie să ai un prieten Săgetător

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Horoscop 17 ianuarie 2022 – RAC

Ești extrem de agitată azi și puțini îți pot intra în voie la job. Ar trebui totuși să uzezi de diplomație, mai ales în relațiile cu superiorii, dacă nu vrei să tragi ponoasele. Spre seară, o veste în legătură cu o sumă importantă de bani pe care o aștepți îți va mai crește puțin moralul. Atenție la accidentele casnice!

Horoscop 17 ianuarie 2022 – LEU

Ideile tale vor fi extrem de apreciate azi la birou, cu atât mai mult cu cât vei da dovadă de empatie și îți vei ajuta și colegii să iasă din niște situații dificile. Bine aspectată este și viața amoroasă și nu e exclus, dacă ești singură, să-ți găsești jumătatea. Cuplurile și-ar putea mări familia…

Horoscop 17 ianuarie 2022 – FECIOARĂ

Deși stai la distanță de intrigi și bârfe, tot nu vei reuși să scapi azi de gura lumii. Niște vorbe aruncate la întâmplare te vor răni foarte tare și te vor face să pui capăt unei amiciții destul de vechi. Mare grijă azi la cheltuieli, fiindcă ar putea interveni niște pierderi importante, urmate de discuții neplăcute în familie.

Horoscop 17 ianuarie 2022 – BALANȚĂ

Nu ești tocmai sufletul petrecerii în această perioadă, iar azi, cu atât mai puțin! Simți nevoia să fii lăsată în pace, iar asta te va face să respingi persoanele apropiate. Nu face același lucru și cu partenerul tău, fiindcă ai putea crea discuții interminabile. Atenție la neatenție, ești supusă riscului de accidente casnice!

Horoscop 17 ianuarie 2022 – SCORPION

Nu ești genul care să-și înghită cuvintele și să plece capul, dar azi ar trebui să o faci, cel puțin la locul de muncă. Oricât te-ar provoca astrele să intri în conflict, nu o face, fiindcă superiorii tăi și așa sunt cu ochii pe tine de ceva timp, iar colegii bia așteaptă. Ai noroc, în schimb, la bani, mai bine profită de asta!

Horoscop 17 ianuarie 2022 – SĂGETĂTOR

Zilelea astea ești extrem de confuză și tinzi să te victimizezi… Te simți neînțeleasă și consideri că multe dintre relațiile de prietenie au devenit toxice, așadar vei face curățenie. E în pericol și relația de cuplu, deoarece consideri că partenerul tău nu te susține deloc. Gândește-te de două ori înainte de a lua decizii finale!

Horoscop 17 ianuarie 2022 – CAPRICORN

Pentru tine, asta este o perioadă a schimbărilor, însă doar tu decizi în ce direcție o va lua viața ta. Îți dorești un alt job, alt cerc de prieteni și, poate, și un alt partener. Ar trebui însă ca, înainte, să-ți studiezi bine opțiunile, ca să nu rămâi singură pe toate planurile. Ai mare nevoie de o vacanță!

Horoscop 17 ianuarie 2022 – VĂRSĂTOR

Azi poate fi începutul noii tale vieți, dar asta poate avea și o componentă negativă… Te-ai decis să nu te mai abții, însă nu e un lucru înțelept când vine vorba despre superiorii tăi. Vei stârni o adevărată furtună la job azi, iar ieșirea ta nu va rămâne neamendată. Totuși, șeful tău direct îți va aprecia curajul și sinceritatea.

Horoscop 17 ianuarie 2022 – PEȘTI

În ceea ce te privește, ai început anul cu dreptul, cel puțin în ceea ce privește viața amoroasă. „Love is in the air” ;i vei profita din plin de bunăvoința astrelor. E posibil să-ți cunoști sufletul-pereche chiar azi sau, dacă ești într-o relație de cuplu, să primești inelul. Partenerul ți-ar putea propune să vă măriți familia…

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter