Horoscop 17 iulie 2021. Taurii se îndrăgostesc

Publicat pe

Horoscop 17 iulie 2021. Chiar dacă e weekend, astrele nu se odihnesc, așadar nativii mai multor zodii vor fi supuși la provocări, atât pe plan profesional, cât și personal. În timp ce unii nativi vor bifa pe plan amoros, alții vor avea de rezolvat probleme de familie sau situații delicate la job.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 17 iulie 2021 – Berbec

Faptul că e sămbătă și stai acasă nu va fi chiar de bun-augur pentru tine. Astrele te fac să devii mai temperamentală ca de obicei și, dacă tot ești acasă, îți vei vărsa nervii pe apropiați. Nemulțumirile de la serviciu te vor determina să te răzbuni pe jumătatea ta… Care va scoate și ea la iveală o serie de nemulțumiri.

Horoscop 17 iulie 2021 – Taur

În această perioadă, astrele te favorizează din punct de vedere sentimental, însă, de data aceasta, sentimentele vor fi… bilaterale. În viața ta va apărea cineva care te va face să uiți de singurătate, iar ceea ce va începe ca o frumoasă prietenie se va transforma în dragoste adevărată.

Horoscop 17 iulie 2021 – Gemeni

Realizările din viața profesională te fac să zâmbești, iar buna dispoziție se întinde și spre cei apropiați. Azi vei fi o companie perfectă, vei flirta în stânga și-n dreapta, iar asta ți-ar putea aduce și o cucerire neașteptată. vorba aceea, nu aduce anul ce aduce ceasul!

Horoscop 17 iulie 2021 – Rac

Deși ești o persoană echilibrată și extrem de atașată de familie, în acest weekend ar fi bine să nu stai prea mult pe acasă… Ești nervoasă, impulsivă și nedreaptă cu cei din jur, o combinație ce poate deveni brusc explozivă. Iar partenerul tău de viață nu se va lăsa mai prejos, așa că evită cearta!

Citește și: Cele mai norocoase zodii în dragoste în iulie

Citește și: Zodii puse pe scandal în luna iulie.Ferește-te de ele!

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei

Horoscop 17 iulie 2021 – Leu

Azi, spiritul tău vindicativ va ieși la iveală mai mult ca niciodată. Dacă ești la job, asta te va ajuta, deoarece orgoliul te va determina să rezolvi toate sarcinile în timp-record, însă relațiile cu cei apropiați vor lăsa de dorit. Vei dezgropa povești mai vechi și îi vei face o mulțime de reproșuri partenerului de viață. Iar problemele materiale vor acutiza lucrurile.

Horoscop 17 iulie 2021 – Fecioară

Azi vei fi sufletul petrecerii și nimeni și nimic nu te va scoate din starea zen. nici măcar un telefon îngrijorător primit de la serviciu… Te vei distra la iarbă verde sau la un grătar și îți vei face planuri de vacanță alături de prieteni și de partenerul de viață. Iar romantismul va fi la cote maxime.

Horoscop 17 iulie 2021 – Balanță

Pentru tine, azi este ziua veștilor bune – atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Situația ta materială, care de ceva timp era la limita de jos, se va îmbunătăți curând. Fie primești o mărire de salariu, fie o moștenire la care nu te aștepți, cert e că vei avea toate motivele să sărbătorești.

Horoscop 17 iulie 2021 – Scorpion

Vei fi de neoprit azi, iar dorința de a avansa profesional și social te va faci să treci peste orice. Dorința ta de autodepășire nu va fi însă pe placul tuturor, așa că s-ar putea să intri în conflict atât cu șefii, cât și cu colegii. Acasă vei da dovadă de impulsivitate și nerăbdare, iar asta poate duce la conflicte cu partenerul de viață.

Horoscop 17 iulie 2021 – Săgetător

Dacă pe plan profesional te simți pentru prima oară după multă vreme ceva mai liniștită, nu același lucru se poate spune și pe plan amoros. Cumva, trecutul te va ajunge din urmă și va trebui să demontezi afirmațiile unui fost partener. Cel mai mult te va deranja însă faptul că perechea ta va pleca urechea la acele zvonuri.

Horoscop 17 iulie 2021 – Capricorn

Azi vei face tot ce-ți stă în putere pentru a rezolva lucrurile restante din viața ta, însă la un moment dat presiunea pusă asupra ta te va aduce în pragul unei crize de nervi. Va trebui să faci niște compromisuri, și asta nu-ți place… din fericire, te vei bucura de tot sprijinul persoanei iubite.

Horoscop 17 iulie 2021 – Vărsător

În această perioadă sunt favorizate călătoriile, comunicarea, dar și latura sentimentală, așa că azi ai putea cunoaște pe cineva care îți va face inima să bată mai tare. Ești însă cam cu capul în nori, iar asta te-ar putea face să comiți o greșeală greu de reparat pe plan profesional…

Horoscop 17 iulie – Pești

Latura materială este bine aspectată în aceste zile. Așadar, a venit momentul să te gândești la niște investiții în casă pe care le-ai amânat prea mult. Pe de altă parte, ai mare nevoie și de o vacanță. Viața sentimentală este și ea bine aspectată, iar jumătatea ta este pe aceeași lungime de undă.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter