Horoscop 2 octombrie 2021. Zodiile care iau decizii importante

Publicat pe

Horoscop 2 octombrie 2021. Se anunță o zi a deciziilor importante pentru mai multe zodii. Scorpionii și Vărsătorii vor fi puși în fața unei hotărâri cruciale, însă înainte de a acționa, ar trebui să-și pună ordine în gânduri cum trebuie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 2 octombrie 2021. Berbec

Berbecii riscă să aibă un weekend destul de tensionat. Pentru a evita situațiile neplăcute, ar face bine să nu se streseze sau să se enerveze, pentru că e posibil să se ivească un conflict inutil. Răbdarea le va fi pusă la încercare și trebuie să-și exploateze din plin calmitatea, pentru a scăpa de un scandal monstru.

Horoscop 2 octombrie 2021. Taur

Nativii Taur sunt plini de idei interesante. Însă, ei sunt mai mult criticați decât încurajați de ceilalți. Nu ar trebui să se lase afectați de părerile negative ale celor din jur, ci să-și urmeze instictul. Având mai multă încredere în forțele proprii, vor vedea că vor reuși să facă ceea ce și-au propus. Nu trebuie să se lase învinși de niciun obstacol, pentru că riscă să piardă oportunități mari.

Horoscop 2 octombrie 2021. Gemeni

În ultima perioadă, Gemenii au pus mare preț pe bani. Axându-se prea mult pe partea materială, gândidu-se cum să facă și mai mult profit, e posibil să rateze momente speciale din viața personală. Ar trebui să învețe că unele lucruri nu pot fi cumpărate și că banii nu aduc întotdeauna fericirea, dacă îi pun pe primul loc, în mod exagerat.

Horoscop 2 octombrie 2021. Rac

Racii vor să facă unele achiziții de ceva timp și au tot făcut economii, însă află că nici acum nu au strâns suficienți bani. În loc să fie dezamăgiți, ar trebui să cântărească mai bine lucrurile. Ar putea să realizeze că obiectele dorite nu sunt tocmai la fel de folositoare pe cât credeau și că le pot avea și mai târziu, fără nicio problemă.

Horoscop 2 octombrie 2021. Leu

La fel ca Taurii, și Leii se lovesc de criticile celor din jur. Vor fi înconjurați mai degrabă de oameni care vor să le pună bețe-n roate și trebuie să realizeze acest lucru până nu e prea târziu. Trebuie să muncească pentru scopurile lor, indiferent de ce ar spune ceilalți. Ei știu cel mai bine ce e bine pentru ei și ce-i face cu adevărat fericiți.

Citește și: Horoscop octombrie 2021.Zodiile care vor avea probleme

Citește și: Zodiile în care poți avea încredere.Nativii care se țin de cuvânt

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Horoscop 2 octombrie 2021. Fecioară

Fecioarele au muncit pe brânci în ultima perioadă. Oboseala începe să-și facă resimțită prezența, iar ele nu trebuie să ignore aceste semnale transmise de organism. Ar trebui să profite din plin de timpul liber și să se relaxeze cu hobby-urile lor. În caz contrar, riscă să apară dureri în cazul lor sau unele boli neașteptate.

Horoscop 2 octombrie 2021. Balanță

Balanțele vor descoperi că au niște „dușmani' ascunși, la care nu s-au așteptat vreodată. Nu ar trebui să se grăbească să le răspundă cu aceeași monedă, pentru că ar fi doar o pierdere de timp. Nativii Balanță ar trebui să-și aleagă cu o atenție sporită persoanele din cercul de prieteni pe viitor, pentru a nu mai întâmpina astfel de situații.

Horoscop 2 octombrie 2021. Scorpion

Scorpionii nu știu încotro s-o apuce. Au de luat o decizie importantă, iar dacă nu vor fi mai încrezători, s-ar putea ca cineva să le ocupe locul și să piardă o ocazie importantă. Dacă nu ajung la o soluție, le-ar putea fi de ajutor să se confeseze familiei. O rudă le va da un sfat prețios. Trebuie doar să aibă curajul să se deschidă în fața ei.

Horoscop 2 octombrie 2021. Săgetător

Săgetătorii stau de mult timp cu gândul la weekend. Sâmbătă, ei vor putea să se relaxeze în voie și să petreacă timp prețios cu cei dragi, după o săptămână solicitantă. Rememorează amintiri plăcute împreună, iar asta îi va binedispune. Ar trebui însă să se ocupe mai mult de sănătate și să mai reducă stresul din viețile lor.

Horoscop 2 octombrie 2021. Capricorn

Capricornii nu scapă de treburi nici în weekend. Au foarte multe pe cap și se grăbesc să termine. Omit însă un aspect important. Nu au un deadline, astfel că și-ar putea îndeplini sarcinile în mod treptat, fără să se aglomereze prea mult. În caz contrar, se vor simți rapid storși de energie.

Horoscop 2 octombrie 2021. Vărsător

La fel ca nativii Scorpion, și Vărsătorii au de luat o hotărâre radicală. Nu ar trebui să se grăbească, dacă nu au o situație clară în minte, pentru că riscă să facă o mare greșeală. Astfel, înainte de a face pasul important, ar trebui să reflecteze suficient și să-și pună ordine în gânduri.

Horoscop 2 octombrie 2021. Pești

Peștii ar trebui să fie mai atenți cu persoanele din jur. Cineva ar putea încerca să se joace cu mintea lor, iar dacă nu sunt atenți, riscă să fie manipulați. Ar trebui să fie mai precauți și să se gândească de două ori înainte de a le asculta sfaturile celorlalți.

Sursă foto: Pixabay

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter