Adriana Bahmuțeanu, implicată într-un scandal uriaș, la magazin. A intervenit Jandarmeria

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu a fost protagonista unui scandal uriaș, într-un magazin. Faptul că a decis să intre în spațiul închis fără mască de protecție a încins spiritele. Vedeta, care nu este de acord cu restricțiile impuse de autorități și purtarea măștii nu a vrut sub nicio formă să se supună regulilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Bahmuțeanu, implicată într-un scandal uriaș. Vedeta s-a dus la cumpărături într-un hypermarket-urile din București.

Pentru că i s-a atras atenția că nu are fața acoperită, ea a făcut un scandal uriaș. Imaginile au fost postate chiar de către ea, pe Facebook.

Adriana Bahmuțeanu, implicată într-un scandal uriaș, la magazin. A intervenit JandarmeriaAdriana Bahmuțeanu, implicată într-un scandal uriaș, la magazin. A intervenit Jandarmeria

Adrian Bahmuțeanu, implicată într-un scandal uriaș, la magazin. A venit și Jandarmeria

Adrian Bahmuțeanu, implicată într-un scandal uriaș. Atunci când a ajuns măcelărie din magazin, Adrianei Bahmuțeanu i-a fost atrasă atenția că nu poartă mască.

Decisă să ia atitudine nu a luat în seamă reproșurile făcute, iar angajații au chemat Jandarmeria.

Adrian Bahmuțeanu, implicată într-un scandal uriaș. Atunci când aceștia au venit, Ariana Bahmuțeanu a continuat, sigură că are dreptatea de partea ei, pornind totodată și un live pe conturile ei de socializare, s-a contrat cu jandarmul care îi cerea actele.

'Eu am rinită alergică. Nu vreau să port mască, nu am voie să port mască, sunt scutită de a purta mască. Este legea impusă de Ani Crețu, legea 4 din 2021, a fost publicată și în Monitorul Oficial. Jandarmul acela habar nu avea', a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru fanatik.ro.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a slăbit aproape 20 kg cu o dieta unui medic diabetolog

Citește și: Cum arată Adriana Bahmuțeanu în costum de baie, după ce a slăbit

Citește și: Gabriela Cristea a recunoscut că și-a înșelat unul dintre parteneri:„O singură dată…’

Citește și: Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție estetică:„Vreau să inventez moda…’

Adriana Bahmuțeanu este decisă să își facă dreptate

Totodată, vedeta spune că s-a decis să își facă singură dreptate pentru că nu i s-au respectat drepturile legale.

Mai mult, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu că în magazin a fost în situația de a fi hărțuită după disputa cu jandarmul care a legitimat-o, dar nu a amendat-o.

„Nu am primit nicio amendă, nu am semnat nimic. Mi-a luat buletin, și-a notat datele, dar nu mi-a spus de nicio amendă. Dar mi-au spus că mă vor aștepta la casa de marcat, că nu mă vor lăsa să achit ceea ce am cumpărat.

Iar asta în ciuda faptului că eu sunt scutită, legal, de la a purta masca. I-am spus, clar, că eu îmi vreau drepturile, că vreau să fiu respectată', a mai spus Adriana Bahmuțeanu, potrivit aceelași surse.

Adriana Bahmuțeanu a fost căsătorită cu Silviu Prigoană

A fost căsătorită cu omul de afaceri Silviu Prigoană, cu care are doi copii: Maximus Mihai și Eduard Gabriel. Relația cu Prigoană a fost una care a propulsat-o pe prima pagină a ziarelor din cauza celor 4 divorțuri succesive prin care a trecut cuplul. Recent, Bahmuțeanu a recunoscut că are o nouă relație, cu interpretul grec Nikos Papadopoulos.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter