Horoscop 21 decembrie 2021. Dragoste cu năbădăi pentru câteva zodii

Publicat pe

Horoscop 21 decembrie 2021. Ziua se anunță cu soare, dragoste și belșug pentru câteva zodii, dar și cu discuții și despărțiri pentru altele. Mai exact, relațiile toxice se rup, iar în cele sănătoase totul se întâmplă la superlativ. Unde este dragoste adevărată va fi, așadar, și mai multă, iar unde lucrurile sunt trase de păr de ceva timp se pune punct definitiv.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 21 decembrie 2021 Berbec

Este un moment grozav pentru a vă lega viețile personale și profesionale. Nu vă feriţi de munca grea, de altfel n-aţi făcut-o niciodată. Vă veţi încheia ziua simţind satisfacţie datorită lucrurilor bine făcute. Pe plan personal este posibil să intre în polemici cu o persoană apropiată și chiar să pună punct unei relații care scârțâie.

Horoscop 20 decembrie 2021 Taur

Sunteţi uşor nemulţumiţi de câteva aspecte din viaţa amoroasă, motiv pentru care ar trebui să purtaţi o discuţie deschisă, sinceră, cu persoana iubită. O mare problemă ar putea fi posesivitatea voastră. Însă, dacă simțiți că lucrurile nu mai merg, cel mai bine ar fi să nu mai forțați și să înțelegeți că dragoste cu sila nu se poate.

Citește și: Cum a cucerit-o Irinel Columbeanu pe Anna Lesko, deși artista nu vorbea română:„Apăruseră niște fete noi…’

Citește și: La 68 de ani, Anastasia Lazariuc își dezvăluie secretele într-o carte biografică:„Drame în viața mea au fost mai multe’

Citește și: Ella și Petrică sunt câștigătorii emisiunii Mireasa, sezonul 4!Ce fac cu premiul de 40.000 de euro

Horoscop 20 decembrie 2021 Gemeni

Să iubești pe cineva nu este o garanție că într-o zi acea persoană nu va pleca. Trebuie să-ți oferi dragostea liber. Dacă abordezi oamenii cerând mereu garanții sau protecție, îi vei face să simtă că nu ai încredere în ei. La rândul lor, nu vor avea încredere în tine. Este un cerc vicios. Singura cale de ieșire este să-ți oferi inima necondiționată, potrivit astrelor.

Horoscop 20 decembrie 2021 Rac

Nativii din zodia Rac se bucură de succes pe plan financiar. Racii simt că au mai mult curaj să se exprime, au în plan să evolueze şi să obţină profituri mai mari prin surse alternative de venit. 

Horoscop 20 decembrie 2021 Leu

Nativii simt nevoia să contempleze mai mult. Te va ajuta să faci un bilanț al modului în care te simți pe interior, ceea ce nu ai avut timp să faci de ceva vreme. Pe plan amoros, dacă te afli într-o relație toxică nu dispera. Nu ești nici prima, nici ultima persoană care încheie o relație, nu s-au terminat oamenii de pe Pământ. Nu are rost să suferi la infinit!

Horoscop 20 decembrie 2021 Fecioară

Ai grijă la visele cu ochii deschiși, pentru că te îndepărtează de scopul real al vieţii. Familia îţi este alături indiferent de obiectivele pe care vrei să le duci la capăt, ai parte de multă încredere şi iubire.

Horoscop 20 decembrie 2021 Balanţă

Nu vă lăsați copleșiți de energia intensă a zilei. În loc să vă blocaţi de ea, folosiți-o drept combustibil pentru a vă menține puterea lăuntrică. Ființa voastră interioară are o cantitate extraordinară de atracție care poate conduce masele.

Horoscop 20 decembrie 2021 Scorpion

Emoțiile voastre vor fi intense. Există o mare putere în cuvintele voastre. Lasaţi focul să ardă. Energia este contagioasă. Odată ce focul arde, va continua să mocnească mult timp. Aceasta este una dintre acele zile în care puteţi face schimbări importante în planul vostru. Pe seară primiți o veste excelentă în ceea ce privește o sumă de bani.

Horoscop 20 decembrie 2021 Săgetător

Aţi putea să vă simțiţi ca un spectator care urmărește o producție de teatru străină. De fapt, energia voastră este necesară în centrul scenei. Echilibraţi drama nebună cu un pic din raționalitatea voastră solidă și puternică.

Horoscop 20 decembrie 2021 Capricorn

Îți este ușor să înțelegi probleme complicate și să ajungi la o soluție. Uneori ai tendinţa de a bate pasul pe loc lucru care nu te va ajuta forte mult. Înconjoară-te de oameni pozitivi, care te încarcă cu energia lor bună și ia distanță de cei care te trag în jos.

Horoscop 20 decembrie 2021 Vărsător

Vi se pun multe întrebări, sunteți consultat pentru sfaturi și trebuie să păstrați pacea în probleme delicate. Alții se așteaptă la un anumit nivel de încredere, nu da dovadă de aroganță ca urmare a încrederii acordate în tine. Nu este o zi potrivită pentru a lua decizii sau pentru a semna un act important.

Horoscop 20 decembrie 2021 Peşti

Simțindu-te deosebit de bine, cei pe care îi întâlnești, care sunt conștienți de intențiile tale. Alții te găsesc atractiv și orice abordare pe care o faci față de ei va avea succes. Este un moment bun să începi o nouă relație și să dai mai mult credit admiratorilor. Alege-l pe cel care îți place și acceptă acea invitație la cafea!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter