Horoscop 22 iunie 2022. O zi cu ghinion pentru unele zodii

Publicat pe

Horoscop 22 iunie 2022. Se anunță o zi cu ghinion pentru unele zodii, însă dacă sunt atente la deciziile pe care le iau și au grijă să nu pună paie pe foc în anumite conflicte, totul va fi în regulă. Ghinionul poate fi o pană la mașină, un zbor cu avionul anulat sau pierdut cheile casei, nu ceva grav!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Horoscop 22 iunie 2022 pentru Berbec

Astăzi, aveţi parte de discuţii interesante. Este posibil ca astăzi să plănuiţi o vacanţă în afară alături de prietenii foarte dragi. Relațiile profesionale vor fi favorizate azi, de aceea încearcă să-ți consolidezi anumite conexiuni. Totuși, mare atenție la acte! Aveți grijă să nu pierdeți sau rătăciți chitanțe și documente importante și verificați actele mașinii, să nu lipsească din torpedou.

Horoscop 22 iunie 2022 pentru Taur

Sunteţi într-o formă de zile mari. Aveţi încredere în voi, iar asta vă oferă o strălucirea aparte. Este un moment potrivit pentru a avansa în carieră. Întinzi cuiva o mână de ajutor și vei oferi o soluție la timpul potrivit, iar acest lucru va fi recompensat. Dacă nu pe moment, în timp. Însă, nu crede că binele făcut nu va fi răsplătit fix când vei avea mai mare nevoie de ajutor.

Citește și: Bianca Drăgușanu face lumină în relația cu Gabi Bădălău:’El este bărbatul pe care îl iubesc, cu bune și cu rele’

Citește și: Ramona Bădescu își dorește al doilea copil, la 53 de ani:Tehnic s-ar putea, dar biologic nu cred, din cauza vârstei

Horoscop 22 iunie 2022 pentru Gemeni

Nativii din zodia Gemeni stau bine la capitolul dragoste. Se pare că v-aţi întâlnit jumătatea. Se anunţă momente de neuitat în weekendul ce vine. Ai grijă la ce cheltuieli faci în această zi, nu lăsa la mall mai mult decât îți permiți și ai tot timpul grija portofelului pentru că ești predispusă pierderilor.

Horoscop 22 iunie 2022 pentru Rac

Alergaţi haotic în mai multe direcţii. Parcă sunteţi nehotărât în ceea ce priveşte un capitol din viaţa dumneavoastră. Este posibil ca relaţia dumneavoastră să se răcească, dar nu veţi face ceva. Nu te vei panica prea ușor în fața impedimentelor. Spre seară s-ar putea să ai anumite neplăceri și să fii tensionat și să te trezești cu telefonul închis în nas din cauza asta. Calmează-te și totul va fi ok.

Horoscop 22 iunie 2022 pentru Leu

Astăzi lucraţi foarte bine în echipa. Aveţi idei noi, iar asta le atrage atenţia şefilor. Sunteţi foarte apreciat pentru munca pe care o depuneţi și ți se promit bonusuri și prime. Asigură-te, totuși, că nu sunt vorbe-n vânt și se vor concretiza la final de lună, când primești salariul.

Horoscop 22 iunie 2022 pentru Fecioară

Fecioarele sunt sensibile. Astăzi va fi o zi de neuitat. Fecioarele care se află într-o relaţie vor fi cerute în căsătorie, fie se anunţă un legământ. În a doua parte a zilei, veţi primi o vizită surpriză, potrivit astrelor. Atenție la oamenii din jurul tău, nu toți îți sunt cu adevărat prieteni! Poți fi trădat de oameni la care nu te aștepți, așa că nu-ți încredința secretele oricui!

Horoscop 22 iunie 2022 pentru Balanţă

Nu trebuie să vă speriaţi că astăzi nu sunteţi chiar în cea mai bună formă. Este posibil să fiţi uşor tensionaţi din cauza unor discuţii în familie. Unele lucruri nu funcționează așa cum ți-ai fi dorit sau nu prea știi ce soluții să găsești. Însă cei în care ai încredere deplină te pot ajuta, așa că cere-le sfatul!

Horoscop 22 iunie 2022 pentru Scorpion

Aveţi o energie pozitivă. Emanaţi strălucire şi încredere celor din jur. O femeie va încerca să vă strice toate planurile, dar dacă sunteți cu capul pe umeri nu va reuși. Ești nevoit să porți unele discuții mai aprinse cu partenerul de viață, pentru că trebuie să clarificați anumite aspecte.

Horoscop 22 iunie 2022 pentru Săgetător

Vă lăsaţi conduşi de sentimente negative, care vă vor aduce o stare de nesiguranţă. Aveţi grijă la sănătate și nu neglija acele activități relaxante care te pot ajuta să te destresezi între toate acele sarcini din agenda. Ai parte de mai multe responsabilități și sarcini în același timp, iar pentru a fi destul de eficient este nevoie de concentrare și odihnă.

Horoscop 22 iunie 2022 pentru Capricorn

Doriţi o mărire de salariu, însă nu prea ştiţi cum să o faceţi. Astrele vă recomandă să aveţi încredere în voi şi veţi primi tot ce vă doriţi. Ai parte de o zi destul de solicitantă, mai ales dacă este vorba despre a participa la ședințe, întâlniri. Ai mare grijă de spui, cântărește-ți fiecare cuvânt!

Horoscop 22 iunie 2022 pentru Vărsător

Aveţi o relaţie bună cu familia şi prietenii. Mult noroc veţi avea în a doua parte a zilei, când veţi primi şi un cadou semnificativ. Este timpul să fii mai autoritar. Totodată trebuie să continui cu aceeași determinare și ambiție.

Horoscop 22 iunie 2022 pentru Peşti

Puteţi intra foarte uşor într-un conflict. Intuiţia voastră nu funcţionează atât de bine. În această zi, trebuie să accepți ideea ca este nevoie să o iei de la început, să începi de pe o foaie nouă. Este indicat să fii corect și să-ți achiți datoriile pentru că fix azi se pot sparge toate oalele în capul tău, dacă ai restanțe de genul.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter