Horoscop 22 martie 2023. Zodiile lovite de săgeata lui Cupidon

Publicat pe .

Se anunță o zi plină de oportunități și voie bună pentru majoritatea zodiilor. Gemenii își lasă latura sentimentală la iveală, Săgetătorii apelează la comunicare, iar Vărsătorii sunt răsfățați de astre.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 22 martie 2023. Berbec

Berbecii au parte de neliniște în relația cu partenerul de cuplu. Nativii ar putea avea parte de unele reproșuri legate de comportamentul lor din ultima vreme, așa că ar fi momentul prielnic să-și surprindă jumătatea cu un gest romantic.

Horoscop 22 martie 2023. Taur

Astăzi, Taurii au mult noroc la bani. Nativii ar putea avea parte de o mărire de salariu sau de un cadou din partea unui membru al familiei. Dacă plănuiți să faceți o călătorie, astrologii vă îndeamnă să aveți grijă la bunurile personale.

Horoscop 22 martie 2023. Gemeni

Dragostea plutește în aer pentru Gemeni. Nativii își lasă latura sentimentală să iasă la iveală și se deschis în fața unei persoane speciale pentru ei. În plan profesional, astrologii vă recomandă să acordați mai multă atenție detaliilor. S-ar putea ca o mică eroare să vă încurce toate planurile.

Horoscop 22 martie 2023. Rac

Racii au parte de multă agitație la locul de muncă. Nativii ar putea fi implicați în conflicte cu superiorii, nemulțumiți fiind de volumul de muncă sau de modul în care sunt tratați. Astrologii vă recomandă să puneți piciorul în prag și să vă exprimați cu diplomație așteptările și frustrările.

Citește și: Cum arată casa cuplului Andreea – Cabral Ibacka. Prezentatorul TV a investit 15.000 de euro pentru a-și amenaja o cameră de gaming

Citește și: Cum arată acum Ioana Tufaru. Fiica Andei Călugăreanu și-a făcut apariția la Acces Direct cu alt look

Citește și: Cine este Andrei Aradits. A divorțat de mama fiului său, după 17 ani de căsnicie

Citește și: Ramona Păuleanu și-a dat demisia de la Pro TV, după 10 ani. Cu ce post de televiziune a semnat

Horoscop 22 martie 2023. Leu

Astăzi, Leii sunt destul de indispuși, iar asta îi pune pe nativi în situații neplăcute la locul de muncă, dar și în sânul familiei. Lucrurile se mai temperează în a doua parte a zilei, iar tensiunile se risipesc prin comunicare și înțelegere.

Horoscop 22 martie 2023. Fecioară

Astăzi, Fecioarele nu sunt în apele lor și vor să limiteze contactul cu alte persoane. Nativii devin nesiguri pe sentimentele lor și vor avea tendința să fie mai reci față de partenerul de cuplu. Potrivit previziunilor astrale, soarele va apărea pe strada loc în zilele următoare.

Horoscop 22 martie 2023. Balanță

Balanțele sunt cuprinse de oboseală la mijloc de săptămână. Nativii se frământă cu privire la unele aspecte ce țin de locul de muncă sau parteneriat. Specialiștii în astrologie le recomandă să reflecte asupra aspectelor care îi nemulțumesc și să-și facă ordine în priorități, căci riscă să fie acaparați de frustrări.

Horoscop 22 martie 2023. Scorpion

Astăzi, Scorpionii sunt loviți de săgeata lui Cupidon. Nativii ar putea să-și recunoască sentimentele față de o persoană specială din viața lor, chiar dacă acest lucru le provoacă multă anxietate.

Horoscop 22 martie 2023. Săgetător

Astăzi, comunicarea este cheia succesului pentru Săgetători. Astrologii le recomandă nativilor să vorbească deschis despre dorințele lor, planurile de viitor și sentimentele pe care le au, căci vor avea parte de multe surprize plăcute.

Horoscop 22 martie 2023. Capricorn

Astăzi, Capricornii sunt irascibili, iar munca în echipă le provoacă multă bătaie de cap. Astrologii îi îndeamnă să lase lucrurile să se desfășoare într-un ritm firesc și să fie mai deschiși la propunerile celorlalți.

Horoscop 22 martie 2023. Vărsător

Vărsătorii sunt favoriții astrelor. Nativii sunt carismatici și au un nivel crescut de energie, lucru care îi va ajuta să-și îmbunătățească relațiile cu ceilalți. Aceștia vor fi priviți cu multă admirație și vor fi complimentați pentru felul lor de a fi.

Horoscop 22 martie 2023. Pești

Astăzi, Peștii o duc excelent pe toate planurile. Nativii dau dovadă de concentrare și productivitate la locul de muncă, bifează unele obiective personale și le rămâne timp pentru o ieșire relaxantă cu prietenii. Ziua acestora se caracterizează prin echilibru și relaxare.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton