Cine este Andrei Aradits. A divorțat de mama fiului său, după 17 ani de căsnicie

Publicat pe

Cine este Andrei Aradits. Andrei Aradits este unul dintre actorii români, care au reușit să se facă remarcați atât în seriale de televiziune, cât și pe scena teatrelor. Producția Vlad, difuzată pe Netflix, l-a transformat pe Andrei Aradits într-un a actor extrem de popular. Din păcate, celebritatea nu i-a putut asigura și liniștea în viața personală, căci Aradits a trecut recent printr-un divorț dificil de cea care i-a fost soție, vreme de 17 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Andrei Aradits. Andrei Aradits se numără printre cei mai apreciați actori din România. De-a lungul carirei sale, acesta a avut roluri extrem de îndrăgite de public, atât în seriale TV, cât și la teatru. De asemenea, participarea lui la „Te cunosc de undeva', în calitate de jurat, i-a adus o și mai mare notorietate. În prezent, el nu mai face parte din show-ul de la Antena 1. De curând, Andrei Aradits a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a anunțat că a divorțat de soția sa, după 17 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un fiu.

Cine este Andrei Aradits. A divorțat de mama fiului său, după 17 ani de căsnicieCine este Andrei Aradits. A divorțat de mama fiului său, după 17 ani de căsnicie

Andrei Aradits – Viață personală

Cine este Andrei Aradits. Andrei Aradits s-a nascut la Bucuresti, pe 18 ianuarie 1973, și este pe jumătate român și pe jumătate ungur, din partea tatălui său. Actorul are 49 de ani și este zodia Săgetător. Artistul are părul brunet și 1,78 m înălțime.

Andrei Aradits a crescut într-o familie modestă și a copilărit în cartierul Colentina. Un moment din viața sa, ce l-a marcat, a fost divorțul părinților, care a avut loc pe vremea când el avea doi ani.

Andrei Aradits a divorțat de soția lui

Se pare că, ani mai târziu, și el avea să treacă printr-un divorț… Recent, actorul Andrei Aradits a făcut o mărturisire surprinzătoare în cadrul podcastului lui Jorge, când a dezvăluit că a divorțat de soția sa, Andreea, după 17 ani de mariaj.

Actorul a mai adăugat că mama fiului său e de șase luni în India, unde face yoga, astfel că fiul lor în vârstă de 17 ani a rămas în grija tatălui.

Cum s-au cunoscut Andrei Aradits și fosta sa soție

Cine este Andrei Aradits. Andrei Aradits și fosta sa soție s-au cunoscut în 2002, pe vremea când actorul juca a jucat în serialul „În Familie’, de la Prima TV. La acea vreme, Andreea lucra în echipa de producție a serialului, iar între cei doi a fost dragoste la prima vedere. Andreea i-a trimis atunci un bilețel lui Aradits, în care scrisese:

Tu crezi în dragoste la prima vedere sau mai trebuie să trec pe lângă tine o dată?„, spunea mesajul celei care avea să devină soția lui Andrei Aradits.

Acum fix 15 ani, am invitat-o pe fata asta la mine acasă să-i arăt ce muzică pe calculator compusesem. Mi-a mărturisit după ani că bănuia că-i un pretext… nu era. Chiar a ascultat aiurelile mele muzicale’, spunea Andrei Aradits în anul 2017, în timp ce posta o fotografie cu soția sa.

Ce pact au făcut Andrei Aradits și mama copilului său

În 2021, Andrei Aradits povestea cum a reușit să o aibă o căsnicie de durată și a dezvăluit pactul făcut cu soția sa.

La un moment dat, am făcut un pact: uite, avem o casă. Fundația e bună. Poate în timp o să crape pereții, o să se strice acoperișul. Zugrăvim. Reparăm. Dar nu dărâmăm casa. În momentele alea de scandal nu dinamităm. Eliminăm din discuție posibilitatea asta. Eu nu-mi iau valiza și plec, tu nu te muți la taică-tău, nu divorțăm. Pur și simplu nu pronunțăm cuvinte în sensul ăsta. Atunci nu ne rămâne decât posibilitatea să ne cerem iertare și să găsim cale de funcționare. Dacă într-un cuplu cineva are în cap bagajul făcut deja, atunci în perioada de criză va face un gest definitiv. Și apoi nu mai e cale de întoarcere, spunea Aradits.

Citește și:Andrei Aradits a divorțat de soția sa, după 17 ani de căsnicie: „Am avut o relație care a murit…'. Cum a reacționat fiul lor

Citește și:Andrei Aradits susține că a avut un an „îngrozitor’: „Aș prefera să-l uit’. Ce schimbări își dorește actorul în 2023

Citește și: Ada Dumitru și DOC s-au bătut la Survivor 2023: „De ce arunci cu c****? Ești în sevraj…'/ Ce pedeapsă au primit

Citește și:Ce lege propusă de Codin Maticiuc a ajuns spre promulgare la președintele Klaus Iohannis: „Până acum plăteam taxe statului pentru privilegiul de a ajuta statul'

Andrei Aradits a mers la pisholog, după divorțul de soție

Cine este Andrei Aradits. Andrei Aradits avea să vorbească în detaliu despre suferința generată de divorțul de soția sa. Actorul a măsrturisit că a încercat să își distragă atenția de la situația prin care trecea și să iasă la întâlniri, însă și-a dat seama că cea mai bună cale este să ceară ajutorul unui specialist.

Azi am fost prima oară la psiholog. Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare. Da, dar am renunțat între timp. Am avut întâlniri. Dar știi de ce aveam nevoie, de validarea faptului că uite, la 50 de ani încă mai sunt posibil și am zis că «ok, lumea mă place». Doar că, la un moment dat, s-a îndrăgostit o fată de mine și am zis că nu, gata‘, a spus artistul în podcastul  „Vorba lui Jorge’.

Andrei Aradits a avut grijă singur de fiul său, Eric, vreme de șase luni

Cine este Andrei Aradits. După divorț, fosta soție a lui Andrei Aradits a plecat în India, vreme de șase luni, pentru a face yoga, astfel că actorul a avut singur grijă de fiul lor, Eric, în vârstă de 17 ani. Andrei Aradits a mărturisit că a fost nevoie să îl ducă și pe fiul lor, Eric, la psiholog, întrucât adolescentului îi era greu să gestioneze schimbările din familie.

Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: «ok, nu-ți permiți treaba asta». E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da‘, a adăugat actorul, în cadrul podcastului citat anterior.

Andrei Aradits – Carieră

Cine este Andrei Aradits. Andrei Aradits a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” în 1996, la clasa maestrului Florin Zamfirescu.

Andrei Aradits și-a făcut debutul pe scena Teatrului Evreiesc de Stat, unde a jucat pana in 2002. Ulterior, actorul a fost distribuit în mai multe spectacole de teatru, cum ar fi „Golem”, în regia Catalinei Buzoianu; Jack în producția”Cabaret”, în regia Andreei Vulpe; Fedka în „Scripcarul pe acoperis”, regia Harry Eliad. De asemenea, el a apărut și-n serialul „Vlad', de la PRO TV, dar și ca jurat la „Te cunosc de undeva'.

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter