Viorel și Vulpița s-au despărțit. Ce mesaj a postat Viorel: "Eu sunt cu copiii..."

Publicat pe

Viorel și Vulpița s-au despărțit după mulți ani de relație. Cei doi au devenit cunoscuți după ce au fost invitați în emisiunea Acces Direct. Deși s-au retras la țară și au mai făcut un copil, se pare că relația lor a ajuns la final, Viorel Stegaru a fost cel care a anunțat despărțirea de Veronica, cunoscută drept Vulpița.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Viorel Stegaru și Veronica, supranumită Vulpița, s-au despărțit. Cei doi au devenit celebri după ce Veronica a apărut în emisiunea Acces Direct, sub pretextul că ar fi fost violată de mai mulți bărbati. Ulterior, s-a dovedit că tânăra de 25 ani își înșela soțul de mai mult timp.

Viorel și Vulpița s-au despărțit. Ce mesaj a postat Viorel: "Eu sunt cu copiii..."Viorel și Vulpița s-au despărțit. Ce mesaj a postat Viorel: "Eu sunt cu copiii..."

Veronica Stegaru și Viorel au împreună o fetiță de patru ani, iar în urmă cu doi ani a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Deși relația lor părea să fie normală, se pare că Viorel și Vulpița s-au despărțit. Bărbatul a fost cel care a făcut anunțul pe rețelele de socializare, declarând că el are grijă de copii.

Citește și: Din ce câștigă bani acum Viorel și Vulpița de la Acces Direct. Sunt în pragul sărăciei

Citește și:Vulpița și Viorel au ajuns în pragul sărăciei, în Blăgești, după ce au plecat de la Acces Direct: „Acum e greu, când vine frigul și…'

Citește și:Cu câți bani au rămas George Simion și Ilinca Munteanu, după nuntă. Ce a decis să facă cu suma primită: „E mare nevoie de…”

Citește și:Cine este Maria Obretin din serialul „Clanul': „Eu nu am jucat fete naive nici în facultate'. E prietenă cu Anghel Damian și Lia Bugnar

Viorel și Vulpița s-au despărțit

Viorel Stegaru și Veronica, poreclită Vulpița, au devenit celebri după ce au apărut în emisiunea Acces Direct. Relația celor doi a fost presărată de multă certuri, împăcări și despărțiri. În cele din urmă, Viorel și Vulpița s-au întors la Blăgești, acolo unde au decis să stea departe de lumina reflectoarelor. În anul 2021, Veronica a născut un băiețel, fiind cel de-al doilea copil al cuplului.

Spre surprinderea tuturor, Viorel Stegaru a postat în mediul online un mesaj în care anunță că nu mai formează un cuplu cu Veronica. Mai mult, acesta a declarat că el ar avea grijă de cei doi copii. 'Nu mai sunt cu Veronica. Eu sunt cu copii. Nu mă mai întrebați de Vulpița. Scurt.', a scris Viorel Stegaru pe Instagram.

Viorel Stegaru și Vulpița au doi copii

Veronica, în vârstă de 25 ani s-a căsătorit la vârsta de 18 ani cu Viorel Stegaru, în vârstă de 33 de ani. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară în urmă cu patru ani, când Vulpița a adus pe lume o fetiță. În anul 2021, după ce au decis să se retragă din atenția publicului, tânăra a născut un băiat.

Veronica și Viorel Stegaru au apărut în atenția publicului în anul 2020. Tânăra a raportat un posibil viol, iar ulterior s-a demonstrat că Veronica a mintit. Astfel, a fost poreclită Vulpița, deoarece nu spunea adevărul și îl mințea mereu pe soțul ei.

Vulpița, terorizată de soacra ei

Veronica Stegaru are doi copii, iar după ce a revenit la Blăgești împreună cu soțul ei, tânăra ar fi avut parte de zile negre alături de soacra sa. Viorel și Veronica locuiau la Blăgești, împreună cu părinții bărbatului. Doamna Ilinca, mama lui Viorel, a condamnat-o pe Veronica pentru că l-a înșelat pe fiul ei, iar când s-au întors la Blăgești s-ar fi purtat urât cu aceasta.

 „O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc. Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții. Era odată la fântână și au întrebat-o: măi Veronica, de ce nu ai stat la București, la televiziune, iar ea a zis că nu a mai vrut să stea(…) Acum îi pare rău, că tanti Ilinca îi face viața grea. Dar tace, că nu are unde se duce. Acum are și doi copii', declarau în urmă cu ceva timp vecinii celor doi, potrivit cancan.ro.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă