Horoscop 24 iulie 2022. Zodia Leu primește bani

Publicat pe

Horoscop 24 iulie 2022. Află chiar acum care sunt zodiile care au parte de noroc pe toate planurile în această zi. Astrele sunt de partea lor și se bucură de protecția divină. Însă, alți nativi nu sunt la fel de norocoși. Cine sunt cei urmăriți de ghinion duminică?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 24 iulie 2022 pentru Berbec

Dai dovadă de perseverență în carieră, iar rezultatele se văd foarte bine în ochii șefilor. Vei fi apreciat pentru toate eforturile pe care le depui în această perioadă, iar răsplata ta va veni foarte curând. Avansezi în funcție sau primești chiar o mărire de salariu semnificativă.

Horoscop 24 iulie 2022 pentru Taur

Banii îți dau mari bătăi de cap în această zi. Ai multe de rezolvat la sfârșit de săptămână. Apar numeroase provocări, dar iei cu îndârjire taurul de coarne și faci față cu brio, indiferent de situație. Te reapuci de o pasiune mai veche care s-ar putea să te salveze de griji.

Horoscop 24 iulie 2022 pentru Gemeni

Ai o stare melancolică și simți că trebuie să schimbi niște lucruri în viața ta. Duci dorul perioadei în care aveai mai puțini bani, dar era o libertate psihică mult mai mari. S-ar putea să schimbi locul de muncă sau să te apuci de o afacere pe cont propriu.

Horoscop 24 iulie pentru Rac

Tot aștepți să termine cineva de rezolvat problemele cu actele ca să dai drumul unui proiect important de interes personal. Stai prost cu răbdarea și te scoate din sărite că durează totul atât de mult. Începi să pui presiuni mai mari pe această persoană.

Citește și: Cuplurile de zodii compatibile din punct de vedere sexual

Citește și: 3 zodii care fug de căsătorie

Citește și: Horoscopul lunii iulie 2022 pentru toate zodiile

Citește și: Ce zodii se îndrăgostesc în această vară

Horoscop 24 iulie 2022 pentru Leu

Primești niște bani, dar aceștia se și duc la fel de rapid cum au venit. Asta nu te deranjează deloc, ba chiar dimpotrivă. Te bucuri că ai avut șansa să rezolvi problemele care nu mai suportau amânare. Spre seară, primești niște vești bune de la un prieten apropiat.

Horoscop 24 iulie 2022 pentru Fecioară

Îți întinde o mână de ajutor o persoană de la care nu te așteptai vreodată la un asemenea gest. Asta îți dovedește că oricine se poate schimba în bine, dacă își dorește asta cu adevărat. Pui pe primul plan sănătatea ta fizică și psihică, așa că te ocupi spre seară doar de tine.

Horoscop 24 iulie 2022 pentru Balanţă

Ești sătul de presiunile celor din jurul tău. Ți se pare că toată lumea vrea câte ceva de la tine și că cei din jur au mereu pretenții exagerate, fără să îți ofere ceva la schimb. Realizezi că este momentul potrivit ca să renunți la niște relații toxice.

Horoscop 24 iulie pentru Scorpion

Ai parte de o perioadă dificilă pe plan sentimental. Apar niște nemulțumiri care îți macină sufletul, dar nu te poți aștepta ca cei din jurul tău să îți ghicească gândurile. Trebuie să înveți să comunici deschis cu ceilalți, dacă vrei ca lucrurile să se rezolve.

Horoscop 24 iulie 2022 pentru Săgetător

Este o zi în care te preocupi de liniștea ta interioară. Niște evenimente neplăcute din ultima perioadă ți-au afectat echilibrul emoțional, așa că a venit momentul să te pui pe primul plan și să te ocupi la final de săptămână doar de lucrurile care îți fac cu adevărat plăcere.

Horoscop 24 iulie 2022 pentru Capricorn

Ai parte de un succes fulminant pe plan profesional, dar s-ar putea ca nu toată lumea să vadă cu ochi buni acest lucru. Apare invidia, apoi se stârnesc niște intrigi menite să te saboteze, dar rivalii tăi nu vor reuși să facă asta. Ieși basma curată din această situație.

Horoscop 24 iulie 2022 pentru Vărsător

Mare atenție dacă pornești la un drum mai lung. Pot apărea pericole dacă te grăbești sau dacă nu ești suficient de bine odihnit. Spre seară ajungi cu bine, în cele din urmă, apoi stai să te relaxezi și să pui la cale planurile pentru ziua următoare.

Horoscop 24 iulie pentru Peşti

Trebuie să te porți cu mănuși cu o persoană mai dificilă ca să eviți cu succes potențialele conflicte. Din fericire, îți găsești rapid niște aliați de încredere. Apar scântei pe plan sentimental și riscul de ceartă cu partenerul de viață, dar împăcarea vine după doar câteva ore.

Sursă foto: Canva

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter