Horoscopul lunii iulie 2022 pentru toate zodiile

Publicat pe

Horoscopul lunii iulie 2022 vine cu o mulțime schimbări pentru majoritatea zodiilor! Unii dintre nativi vor avea parte de reușite considerabile în plan profesional, la locul de muncă. E posibil să primească o primă sau un bonus din partea șefilor. Alții se vor bucura de noroc în dragoste, atunci când se așteaptă mai puțin. Iată ce spun astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop iulie 2022 – BERBEC

Luna iulie este marcată pentru voi de construirea de relații, fie că este vorba despre dragoste sau chiar despre muncă! Se deschid drumuri noi, dispar piedicile care v-au îngreunat până acum drumul spre reușită. O lună excelentă pentru Berbeci!

Horoscop iulie 2022 – TAUR

Veți fi mai calmi și detașați în această lună, deși empatici și preocupați de binele celor din jur. Însă nu vă veți mai consuma ca până acum, pentru că înțelegeți, în sfârșit, că toți trebuie să-și trăiască propriile experiențe, fără să le arătați voi drumul.

Horoscop iulie 2022 – GEMENI

Așteptați-vă la schimbări majore în viața personală și în carieră! Aveți energie să mutați munții din loc, sunteți determinați, aveți un plan bine conturat vizavi de ceea ce aveți de făcut pe viitor și primiți și ajutor de la Univers pentru asta!

Horoscop iulie 2022 – RAC

Luna iulie vă aduce o doză mare de forță fizică și mentală, care vă ajută să vă faceți ordine în viață! Mercur vă va împinge înainte și nu vă veți opri până nu vă veți satisface dorințele. Totuși, aveți puțină răbdare și luați deciziile cu calm!

Horoscop iulie 2022 – LEU

Vă liniștiți în această lună, luați lucrurile ca atare, nu vă mai puneți contra vântului și nu mai căutați explicații fără rost pentru ce s-a întâmplat sau dacă se putea altfel. Nu, nu se putea! Nimic nu este întâmplător și degeaba, învățați din experiențe!

Citește și: Horoscop sexual:5 zodii care fac sex cel mai des

Citește și: 4 zodii care își schimbă viața radical în vara anului 2022

Citește și: Compatibilitate zodie Săgetător.Cum sunt relațiile cu celelalte zodii

Citește și: Zodii de femei care nu se căsătoresc din dragoste.Materialistele zodiacului

Horoscop iulie – FECIOARĂ

Aveți mai multă încredere în voi luna asta, nu vă mai victimizați și nici nu căutați vinovați pentru nemulțumirile voastre! Asumați-vă ce se întâmplă cu voi, faceți pași înainte, niciodată în urmă, și priviți cu încredere viitorul. Este unul luminos!

Horoscop iulie – BALANȚĂ

Veți obține rezultate bune la locul de muncă fără prea mult efort, așa că veți avea mai multă energie și timp pentru relaxare. Dar și bani! Vă bucurați de recunoaștere la job, primiți un bonus sau o primă, ceea ce vă dă energie pentru proiectele viitoare.

Horoscop iulie 2022 – SCORPION

Schimbări pentru voi în iulie! Datorită lui Uranus, veți avea tendința de a explora ce este neexplorat și de a experimenta tot ceea ce până acum a stat pe lista de dorințe. Aveți curaj, energie, determinare și nimic nu vă stă în cale.

Horoscop iulie – SĂGETĂTOR

În iulie aveți idei noi, care vă vor uimi șeful și colegii, iar datorită muncii și rezistenței voastre s-ar putea să ajungeți la o promovare. Stima de sine vă crește, iar cei din jur vor observa acest lucru, dar aveți grijă să nu fiți foarte aroganți, pentru că prietenii vă vor ocoli!

Horoscop iulie – CAPRICORN

În iulie, veți simți că sunteți datori față de familie mult mai mult, datorită influenței lui Jupiter. Veți fi excesiv de protectori cu cei dragi, situație care îi poate sufoca și, drept urmare, se vor simți obligați să vă evite sau să vă mintă. Nu exagerați, totuși!

Horoscop iulie 2022 – VĂRSĂTOR

Sunteți într-o formă excelentă, atât psihică și mentală, cât și fizică. S-au risipit norii negri de pe cerul vostru, problemele s-au rezolvat una câte una și încet, încet priviți cu încredere spre viitor, sunteți optimiști și puternici în îndeplinirea dorințelor!

Horoscop iulie 2022 – PEȘTI

Sunteți sub influența emoțiilor în această lună, exagerat de impulsivi și chiar agresivi în reacții. Încercați să vă controlați comportamentul și vorbele, ca să nu regretați mai târziu sau să spuneți lucruri pe care nu le veți mai putea șterge din memoria celor dragi!

Sursă foto: pixabay

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă