Horoscop 24 octombrie 2021. Zodia care are probleme în cuplu

Publicat pe

Horoscop 24 octombrie 2021. Se anunță o zi cu surprize pentru zodii. Unele dintre ele însă vor fi și neplăcute. Spre exemplu, unii nativi vor avea probleme în cuplu, din cauza geloziei. Ei trebuie să-și controleze mai bine reacțiile, dacă nu vor să ajungă la certuri uriașe cu partenerii. Iată cum stau zodiile pe 24 octombrie 2021!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 24 octombrie 2021. Berbec

Berbecii tind să ia decizii importante fără să cântărească însă prea bine lucrurile înainte. În loc să se grăbească, ar trebui să dea dovadă de mai multă răbdare și să-și pună ordine în gânduri. În caz contrar, riscă să piardă, în loc să câștige. De asemenea, ar trebui să fie mai atenți la vorbele lor, pentru că e posibil să facă unele acuzații nefondate. E posibil să deranjeze prin atitudinea lor.

Horoscop 24 octombrie 2021. Taur

Taurii sunt de departe norocoșii acestei zile. Nativii își vor îndeplini dorințele. Se vor face plăcuți în fața celorlalți și vor primi aprecieri chiar și din partea superiorilor. Nu trebuie să le fie frică să acționeze, ba din contră, să-și dea frâu liber imaginației. Riscă să piardă mari oprtunități, dacă nu au încredere în forțele proprii.

Horoscop 24 octombrie 2021. Gemeni

Gemenii se bucură din plin de weekend. Se relaxează fie în natură, fie cititnd cartea preferată. Merită din plin acest răsfăț, pentru că au avut parte de o săptămână grea și solicitantă. Vor reuși să-și încarce bateriile pentru săptămâna viitoare. Nu vor lăsa nimic să le strice starea de spirit și foarte bine fac, pentru că nu trebuie să se încarce cu energie negativă.

Horoscop 24 octombrie 2021. Rac

După ce au avut de îndeplinit o serie lungă de sarcini, Racii au cam uitat de partea sufletească. Asta și-ar putea pune amprenta asupra stării lor emoționale. Pentru a nu deveni melancoli, ar trebui să-și aducă aminte de hobby-urile care-i făceau să se simt fericiți. Familia și prietenii îi vor ajuta să-și restabilească echilibrul, din punct de vedere sentimental.

Horoscop 24 octombrie 2021. Leu

Leii se vor simți goi pe dinăuntru. Indiferent ce ar face, simt că nimic nu le poate aduce zâmbetul pe buze. Ar fi bine să vorbească cu cei dragi, pentru a nu se afunda în starea de nostalgie. O ieșire cu prietenii sau o întâlnire cu persoana iubită îi vor ajuta să treacă peste această etapă neplăcută. Trebuie doar să fie deschiși sufletește.

Citește și: Zodiile în care poți avea încredere.Nativii care se țin de cuvânt

Citește și: Horoscop octombrie 2021.Zodiile care vor avea probleme

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Horoscop 24 octombrie 2021. Fecioară

Fecioarele au o duminică perfectă. În această zi, nativii vor fi surprinși încă de la primele ore ale zilei. Cineva drag le va face un cadou neașteptat. Se vor bucura atât de mult, încât vor lăcrima de fericire. Se vor simți speciali și vor primi complimente. Totodată, vor simți că eforturile făcute în ultima perioadă le sunt în sfârșit răsplătite.

Horoscop 24 octombrie 2021. Balanță

La fel ca Berbecii, nici Balanțele nu ar trebui să ia decizii pripite. Chiar dacă în aparență sunt presate de context, ar trebui să știe că cea mai bună hotărâre e una bine gândită. În caz contrar, există posibilitatea să sufere pierderi mari, iar asta le va afecta profund starea de spirit.

Horoscop 24 octombrie 2021. Scorpion

Scorpion nu au chiar cea mai bună zi. Și-au făcut așteptări mari în privința unor persoane și riscă să fie dezamăgiți. E posibil să constate că, de fapt, nu au atât de mulți prieten pe care se pot baza, după cum credeau. Au nevoie de un umăr pe care să se sprijine, dar nu-l vor găsi prea ușor, iar asta îi va întrista. Lista lor de amici va deveni mai scurtă.

Horoscop 24 octombrie 2021. Săgetător

Săgetătorii nu se pot bucura de odihnă nici duminica, cel puțin în prima parte a zilei. E posibil să fie destul de solicitați și să nu știe unde să se împartă mai repede. În ciuda situațiilor întâmpinate, deseori tensionate, ar trebui să evite conflictele. Altfel, e posibil ca discuțiile să escaladeze și vor regreta mai târziu.

Horoscop 24 octombrie 2021. Capricorn

Capricornii sunt firi destul de orgolioase și rareori recunosc când au greșit. Astăzi este însă ocazia perfectă de a arăta cuiva că le pare rău de faptele lor. Ar trebui să-și aducă aminte că o greșeala recunoscută e pe jumătate iertată și să nu-și mai facă atâtea griji despre cum va reacționa cealaltă persoană. Se aplică și în cuplu, dar și-n relațiile cu prietenii.

Horoscop 24 octombrie 2021. Vărsător

Vărsătorii sunt plini de energie și de determinare. Au o zi bună și sunt pregătiți să-și spună punctul de vedere, chiar dacă până acum s-au temut de reacția celorlalți. Vor fi surprinși să afle că ideile lor sunt mai bune decât credeau și vor primi și laude.

Horoscop 24 octombrie 2021. Pești

Peștii sunt foarte geloși astăzi. Din această cauză, riscă să nu mai gândească limpede și să stârnească niște conficte uriașe. E posibil să aibă serioase probleme în cuplu, dacă nu reușesc să se calmeze. Înainte de a acuza cealaltă persoană, ar trebui să se asigure că au pe deplin dreptate.

Sursă foto: Pixabay

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter