Horoscop 25 mai 2022. Momente dificile pentru trei zodii

Publicat pe

Horoscop 25 mai 2022. Azi este o zi bună pentru majoritatea nativilor, în special pe plan financiar, însă trei zodii vor fi destul de încercate pe plan sentimental și chiar profesional. Diplomația este necesară mai mult ca niciodată, fiindcă apar scurtcircuite în comunicare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 25 mai 2022. Berbec

Ai o zi extrem de aglomerată azi la serviciu și, în plus, te trezești cu niște sarcini noi. A venit momentul să deschizi gura și să-ți ceri drepturile salariale cuvenite. Viața sentimentală cunoaște un reviriment, la fel și cea financiară. E posibil să scoți bani dintr-o afacere extra job.

Horoscop 25 mai 2022. Taur

Începi ziua cam cu stângul la locul de muncă și, pe parcurs, vei fi supusă la unele provocări neașteptate. Din păcate, pot apărea conflicte atât cu colegii, cât și cu superiorii, iar astrele îți sugerează să dai dovadă de calm și diplomație. În schimb, partea sentimentală este mai bine aspectată ca de obicei.

Horoscop 25 mai. Gemeni

Ești mai optimistă ca de obicei azi, și asta te va ajuta să rezolvi niște proiecte care-ți dădeau de furcă. Mai mult, un șef te remarcă și s-ar putea să îți propună un post mai bine remunerat. Ghinioanele par să se termine și pe plan financiar, dar și sentimental. Relația cu partenerul se relaxează.

Citește și: Cele mai stabile cupluri de zodii.Nativii care sunt compatibili

Citește și: Cele mai ghinioniste zodii.Orice ar face, norocul le zâmbește rar

Citește și: Zodiile care nu sunt niciodată prefăcute.Cei mai sinceri nativi

Citește și: Zodiile în care poți avea încredere.Nativii care se țin de cuvânt

Horoscop 25 mai. Rac

Și pentru tine e o zi cu ghinion, cu toate că depui toate eforturile să rămâi pe linia de plutire. Așadar, încearcă să nu semnezi acte importante și nici să nu iei decizii privitoare la bani. Relația cu partenerul poate deveni problematică dacă vei continua să crezi bârfele din anturaj.

Horoscop 25 mai. Leu

Azi vei străluci și îți vei fermeca atât colegii de serviciu, cât și anturajul, deci trebuie să profiți din plin de bunăvoința astrelor. Nu e exclus să faci o cucerire la care nu te așteptai și nici nu îndrăzneai măcar să visezi. Dacă ești într-o relație de cuplu, e posibil să luați decizia de a vă mări familia.

Horoscop 25 mai. Fecioară

Problemele par să te excedeze azi, însă nu le vei lăsa să-ți strice dispoziția. Viața de familie e și ea dificilă, iar neînțelegerile apar din cauza unui conflict cu o persoană mai în vârstă, posibil tatăl. Din fericire, partenerul de viață îți e alături și te susține necondiționat.

Horoscop 25 mai. Balanță

Azi punctezi decisiv pe toate planurile – la job meritele îți vor fi recunoscute, acasă vei avea parte, în sfârșit, de liniște, iar anturajul îți va căuta compania. Nici latura materială nu e rău aspectată, însă, în ceea ce privește sănătatea, apar probleme. Nu ezita să mergi la medic la primul semn!

Horoscop 25 mai. Scorpion

Nici nu contează cum va fi ziua ta azi la job câtă vreme astrele te favorizează din punct de vedere financiar! Azi ai un noroc nesperat la bani și nu numai că vei primi înapoi niște datorii la care nu mai sperai, dar e posibil să afli vești bune în privința unei moșteniri.

Horoscop 25 mai. Săgetător

Va fi o zi copleșitoare pentru tine la job și azi vei realiza că forța de care dai dovadă e pe sfârșite. Din cauza stresului, nu e exclus să somatizezi și să te trezești cu creșteri tensionale neașteptate sau cu probleme la bilă. Tot ce ai nevoie este o seară relaxantă alătrui de partener.

Horoscop 25 mai. Capricorn

Viața profesională este satisfăcătoare, însă, din păcate, nu poți găsi un echilibru între job și familie. Partenerul de viață îți va reproșa azi, mai mult ca niciodată, că îl neglijezi, iar relația voastră va avea de suferit dacă nu iei măsuri. Aveți mare nevoie de o evadare în doi.

Horoscop 25 mai. Vărsător

Ți se pare că oferi prea mult și primești prea puțin, iar asta are legătură cu toate laturile vieții tale. Așadar, azi le vei face reproșuri atât colegilor de serviciu, cât și apropiaților. Paradoxal, partenerul tău este de aceeași părere, așadar trebuie să vă rezolvați problemele! În schimb, ai noroc la bani.

Horoscop 25 mai. Pești

Azi va trebui să încerci să nu îți mai plângi de milă și să ieși din zona de confort dacă vrei să-ți atingi scopurile. Trebuie să iei taurul de coarne atât în ceea ce privește profesia, cât și viața personală. Spune ce te deranjează, dar nu uita să-ți recunoști și tu vina, cel puțin față de partenerul de viață.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter