Răzvan Simion, declarație de dragoste pentru Daliana Răducan: "Bineînțeles că te iubesc"

Publicat pe

Răzvan Simion, declarație de dragoste pentru Daliana Răducan. Pe contul său de socializare, Răzvăn Simion a postat o nouă fotografie cu iubita lui, iar zeci de mesaje pozitive au apărut pentru cei doi îndrăgostiți. Iată ce a scris prezentatorul la descrierea pozei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Simion pare mai fericit ca niciodată alături de iubita lui, Daliana Răducan. După despărțitea de Lidia Buble, care, la vremea respectivă, a luat prin surprindere pe toată lumea, prezentatorul de televiziune a întâlnit din nou iubirea, iar acum trăiește din nou o frumoasă poveste de dragoste.

Răzvan Simion, declarație de dragoste pentru Daliana Răducan: "Bineînțeles că te iubesc"Răzvan Simion, declarație de dragoste pentru Daliana Răducan: "Bineînțeles că te iubesc"

Colegul lui Dani Oțil își ține departe de ochii curioșilor relația actuală, așa că atunci când apar diferite detalii despre cei doi îndrăgostiți, fanii iau cu asalt internetul. În urmă cu puțin timp, Răzvan Simion i-a făcut o declarație de dragoste Dalianei, prin intermediu unui mesaj postat pe rețelele de socializare. Iată ce a scris vedeta!

Citește și: Cum a renunțat Răzvan Simion la fumat:'Frica m-a făcut să…'

Citește și: Cine este noua iubită a lui Răzvan Simion. Daliana Răducan a lucrat în televiziune, la PRO TV

Citește și: Gabi Bădălău a sunat-o în direct pe Bianca Drăgușanu, dar i-a răspuns Teo Trandafir:„Te uiți la televizor, corect?’

Citește și: De ce a plecat Cosmin Seleși de la ‘Te cunosc de undeva’:’Am zis gata, stop, până aici’

Răzvan Simion, declarație de dragoste pentru Daliana Răducan

Răzvan Simion este extrem de fericit alături de partenera lui de viață, Daliana Răducan. Cei doi îndrăgostiți sunt împreună din toamna anului 2020 și se pare că au gânduri serioase împreună. Totuși, prezentatorul a încercat să-și țină această relație departe de lumina reflectoarelor. Ocazional, acesta mai postează diferite imagini cu iubita lui, iar fanii le apreciază imediat.

De curând, pe contul de socializare al acestuia a apărut o fotografie cu el și Daliana Răducan, iar la descriere a redat un citat din cartea „Micul Prinț': „«Bineînțeles că te iubesc. Este vina mea că nu ai știut asta până acum»'.

Internauții au apreciat imediat imaginea, iar zeci de comentarii pozitive au fost lăsate la ultima postare a lui Răzvan Simion. „Absolut superbă! De o delicatețe… ❤️ Iar «întregul»… de excepție!'; „Sunteți foarte frumoși!'; „Superbi împreună!', au comentat trei dintre urmăritorii lui Răzvan.

Cum s-au îndrăgostit Daliana Răducan și Răzvan Simion 

Daliana Răducan și Răzvan Simion și-au consolidat deja relația și formează un cuplu puternic! S-au mutat destul de repede împreună, acesta constituind de astfel și testul suprem al relației lor. În cadrul unui interviu acordat pentru VIVA!, prezentatorul a vorbit deschis despre momentul în care s-au cunoscut.

D: Eu nu știam mai multe despre Răzvan decât știe toată lumea. Șansa mea a fost să îi văd sufletul, și asta a făcut cât 1.000 de cuvinte. Nu este mare diferență între omul de pe ecran și cel de acasă. Poate doar că nu e atât de vorbăreț acasă. (zâmbește)

Răzvan: Știam că Daliana este un arhitect respectat care și-a pus amprenta admirabil pe câteva spații pe care le admiram.

sursă foto- Arhivă VIVA, Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter