Cum a renunțat Răzvan Simion la fumat: "Frica m-a făcut să..."

Publicat pe

Cum a renunțat Răzvan Simion. Anul 2022 a început cu schimbări pentru Răzvan Simion. Prezentatoul de televiziune a decis să renunțe la un viciu, pe care îl avea de ani buni. Astfel, nu a stat prea mult pe gânduri și a luat decizia să nu mai fumeze. În ediția de marți de la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani, moderatorul a spus motivul pentru care a renunțat la fumat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum a renunțat Răzvan Simion la fumat. Răzvan Simion este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din țara noastră. Are o carieră de succes și o relație extrem de frumoasă, alături de Daliana Răducu. Însă, omul de televiziune recunoaște că, ani la rând, a avut un viciu, acela de a fuma.

Cum a renunțat Răzvan Simion la fumat: "Frica m-a făcut să..."Cum a renunțat Răzvan Simion la fumat: "Frica m-a făcut să..."

Ei bine, se pare că anul 2022 a început cu schimbări pentru prezentator, întrucât a decis să renunțe la fumat. În ediția de marți de la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani, moderatorul a spus motivul care l-a determinat să ia această decizie.

Citește și: Cum se înțelege Daliana Răducan cu copiii lui Răzvan Simion:„Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel / EXCLUSIV

Citește și: Daliana Răducan și Răzvan Simion, despre planurile lor de cuplu:„Căsătoria ține de firesc, copilul…/ EXCLUSIV

Citește și: Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru Anamaria Prodan, referitor la creșterea lui Bebeto:„Dacă nu poate, îl iau eu’

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă soția lui Relu Pănescu de la Survivor. Au o fiică

Cum a renunțat Răzvan Simion la fumat

În ediția de marți de la Neatza cu Răzvan și Dani, prezentatorul și-a anunțat colegii de echipă, dar și fanii că a început anul 2022 cu o schimbare majoră în viața lui. Mai exact, Răzvan Simion a decis să se lase de fumat, pentru că vrea să își facă mai mult timp pentru el și, de asemenea, să aibă un tel mai frumos și mai luminos.

Am renunțat la fumat la începutul acestui an. Am renunțat pentru a-mi face mai mult timp pentru mine, dar și pentru a avea un ten mai frumos', a declarat Răzvan Simion.

Totodată, nu este pentru prima dată când moderatorul încearcă să renunțe la acest viciu. În 2016, a reușit să se lase câteva luni, după ce a aflat de pățania unui prieten, care era la un pas să moară din această cauză. La vremea resepctivă, a reușit să stea departe doar pentru câteva luni, iar apoi s-a apucat din nou.

M-am lăsat pentru că am un prieten care era gata gata să o cotească din cauza asta şi m-am speriat. Frica m-a făcut să renună la fumat', mărturisea Răzvan, la vremea respectivă.

Cum se înțelege Daliana cu cei doi copii ai lui Răzvan

Daliana și Răzvan Simion au început să formeze o relație de vara trecută. Cei doi îndrăgostiți au fost destul de discreți și au vrut să se bucure de momentele frumoase în intimitate. Se pare că bruneta i-a cunoscut deja pe cei doi copii ai prezentatorului și se înțeleg de minune.

Ianca, Tudor, Răzvan sunt un tot. Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel. Răzvan a gestionat bine întâlnirea noastră și am trecut ușor peste emoțiile inerente. Ne vedem des și vorbim zilnic. Suntem extrem de apropiați, cum nu aș fi crezut vreodată’, ne-a declarat Daliana Răducan.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter