Horoscop 25 septembrie 2021. Zodia care are noroc la bani

Publicat pe

Horoscop 25 septembrie 2021. Se anunță o zi plină de prosperitate pentru majoritatea zodiilor. Mulți nativi vor reuși să scape de griji și vor petrece timp prețios alături de cei dragi. Ba mai mult, una dintre zodii va avea mare noroc la bani. Iată cum stau zodiile pe 25 septembrie 2021!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horoscop 25 septembrie 2021. Berbec

Prima zi de weekend le aduce Berbecilor oportunități noi, de nerefuzat. Își vor începe ziua cu dreptul și se arată a fi o perioadă norocoasă pentru ei. Reușesc să obțină o sumă frumușică de bani, iar cu ajutorul ei vor putea spune „adio' grijilor pentru ceva vreme. Situația este la fel de roz și pe plan emoțional, împăcându-se cu un prieteni vechi.

Horoscop 25 septembrie 2021. Taur

Taurii fac schimbări mari în locuință. Au în sfârșit sufiecient timp să decoreze după bunul plac sau să se ocupe de reparațiile necesare. Visele le vor deveni realitate. Important este că nu le fie frică să experimenteze lucruri noi. De asemenea, dacă vor ajunge în impas, nu trebuie să ezite să ceară ajutor în rândul colegilor și al prietenilor de-o viață.

Horoscop 25 septembrie 2021. Gemeni

Gemenii iau decizii importante în sfera sentimentală. Vor pune capăt unei situații tensionate, ce le-au tot dat bătăi de cap. Își spun punctul de vedere și mai lasă de la ei, deși nu prea obișnuiesc, iar rezultatul va fi unul plăcut. Spre finalul zilei este poisibil să afle o veste neașteptată legată de partea financiară.

Horoscop 25 septembrie 2021. Rac

Racii au foarte multe lucruri de rezolvat. Își încep ziua destul de devreme, știind că au agenda plină. Conform zicalei „cine se trezește de dimineață, departe ajunge', ei vor reuși să-și rezolve treaba chiar mai repede decât s-ar fi așteptat. După ce au scăpat de griji, în a doua parte a zilei au timp să se relaxeze în compania celor dragi.

Horoscop 25 septembrie 2021. Leu

Se arată o zi destul de încărcată și pentru nativii Leu. Având destul de multe lucruri pe cap, pot ajunge la un moment dat să se simtă presați de timp. Norocul lor este că au prieteni de nădejde, pe care se pot baza oricând. La fel ca Taurii, nu trebuie să aibă nicio reținere în a le cere amicilor lor ajutorul. Nu au de ce să-și facă probleme în privința dragostei, deoarece se simt mai apreciați ca oricând de partenerii de viață.

Citește și: Horoscopul dragostei și al sexualității.Cele mai pasionale zodii

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Horoscop amoros.Care sunt cele mai fidele zodii

Horoscop 25 septembrie 2021. Fecioară

Fecioarele sunt și ele destul de ocupate. Deși este weekend și pentru ele, nu iau pauză de la muncă. Vor da startul unor negocieri importante, cu oameni influenți, iar cele cu persoane de sex opus par să fie mai prospere. Deși poate planurile nu le ies cum ar fi vrut din prima, nu trebuie să se descurajeze. Prin perseverență vor ajunge unde și-au propus.

Horoscop 25 septembrie 2021. Balanță

Balanțele, în schimb, se bucură din plin de timpul liber. Au avut parte de o săptămână încărcată, astfel că abia așteptau weekend-ul. Vor petrece timp prețios alături de prieteni, fie la o petrecere de zile mari, fie la o întâlnire în oraș. Se bucură să revadă fețe familiare, însă ar trebuie să aibă grijă la atenția pe care le-o oferă partenerilor. Cuprinși de discuțiile cu ceilalți, i-ar putea neglija fără să vrea și riscă să aibă probleme în cuplu.

Horoscop 25 septembrie 2021. Scorpion

La fel ca Balanțele, și Scorpionii profită de zilele libere. Este o zi destinată călătoriilor, fie cu prietenii, fie cu persoana iubită. Deși vor fi „ocupați' cu distracția, ar face bine să fie atenți și la sănătate. Potrivit astrelor, pot întâmpina unele probleme dacă nu știu de ce să se ferească. Trebuie să stea departe de obiectele ascuțite sau fierbinți.

Horoscop 25 septembrie 2021. Săgetător

E zi prosperă pentru majoritatea Săgetătorilor, din punct de vedere profesional. Vor primi noi oferte încântătoare în afaceri. Deși proiectele propuse sunt de nerefuzat, au totuși un gram de îndoială. Ar trebui să fie mai încrezători și să mai lase deoparte grijile, pentru că altfel riscă să piardă șanse importante. Totodată, trebuie să se odihnească mai mult, pentru că oboseala își poate pune ulterior amprenta.

Horoscop 25 septembrie 2021. Capricorn

Capricornii sunt de departe norocoșii zilei de 25 septembrie. Simt că eforturile le sunt în sfârșit răsplătite, după o lungă perioadă în care au muncit pe brânci. Vor primi laude, atât din partea membrilor familiei, cât și de la superiorii lor. Firea lor creativă îi vor face să fie și mai plăcuți în ochii celorlalți și e posibil să-și facă noi prieteni.

Horoscop 25 septembrie 2021. Vărsător

Nici Vărsătorii nu o duc mai rău în privința sferei profesionale. Vor cunoaște noi persoane influente, ce le vor putea fi de mare folos în viitor. Trebuie însă să aibă grijă la latura lor arogantă. Riscă să piardă ocazii importante dacă sunt prea plini de sine.

Horoscop 25 septembrie 2021. Pești

Situația nu stă însă deloc bine pentru Pești. Întâmpină probleme în sfera personală și în relațiile de familie. Li se vor face reproșuri, iar în loc să răbufnească, ar trebui să fie mai responsabili. Doar în acest mod vor putea evita eventualele conficte. Situațiile tensionate își pun puțin amprenta asupra lor și vor deveni ușor melancolici. Ar trebui să iasă la o plimbare pentru a-și pune ordine în gânduri, în liniște.

Sursă foto: Pixabay

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter