Când începe iUmor, sezonul 11. Ce puteți viziona în prima ediție

Publicat pe

Când începe iUmor, sezonul 11. Noul sezon al celebrului show de la Antena 1 se pregătește să înceapă. Producătorii anunță că telespectatorii vor avea parte multe momente foarte amuzante. Se pare că, reuniunea juraților Delia, Mihai Bendeac și Cheloo a iscat discuții cu adevărat spirituale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Când începe iUmor, sezonul 11. Așadar, prima ediție a sezonului va fi difuzată sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Când începe iUmor, sezonul 11. Ce puteți viziona în prima edițieCând începe iUmor, sezonul 11. Ce puteți viziona în prima ediție

Când începe iUmor, sezonul 11. Zâmbete încă de la început

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și vor fi surprinși de cele mai ciudate sau spectaculoase numere de umor din toate colțurile lumii.

Un astfel de număr a iscat însă o discuție despre spiritualitatea celor trei jurați și convingerile lor în ceea ce privește o întâlnire cu Sfântul Petru.

Citește și: Mihai Bendeac s-a simțit rău și a solicitat îngrijiri medicale la iUmor

Citește și: Cine este câștigătorul iUmor

Citește și: Connect-R a suferit o criză de spondiloză cervicală la Asia Express:„Nu mai înțelegeam nimic’

Citește și: Prințesa Beatrice a născut o fetiță!Regina Elisabeta a II-a e străbunică a 12-a oară

„E bine să ai intrare la poarta Raiului. Eu i-aș spune Sfântului Petru. Nu fac niciun rău, am mai bârfit așa…

Dar bârfa e constructivă, face parte din evoluția umanității, nu cred că te trimite cineva în Iad pentru că ai bârfit', a spus Delia convinsă.

De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin hotărâți să obțină voturile acestora.


Nu vor lipsi nici din acest sezon invitații speciali

Nici de data aceasta nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up' pentru „DA' şi „Thumbs Down' pentru „NU', iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter