Horoscop 29 iunie 2022. Zodiile care trec prin schimbări majore

Publicat pe

Horoscop 29 iunie 2022. O zi bună pentru nativii care au proiecte în desfășurare, dar astrele îi vor supune pe unii dintre ei la provocări. Cu puțină răbdare și mai multă determinare, vor depăși orice obstacol, indiferent dacă este vorba despre viața profesională ori cea personală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Horoscop 29 iunie 2022. Berbec

În timp ce viața profesională e destul de bine aspectată, cea de familie lasă de dorit. Berbecii vor avea de luptat azi cu prejudecățile, cu diferența dintre generații, dar și cu lipsa de înțelegere a unor membri ai familiei. Atenție, așadar, ce spui și mai ales cui! Riști să strici definitiv o relație!

Horoscop 29 iunie 2022. Taur

Ai mult de lucru la job azi și, din păcate, ești cu capul în nori și nu vei reuși să te aduni. Lipsa de concentrare s-ar putea să-ți dăuneze, atât la serviciu, cât și acasă, unde s-ar putea să dezvălui, din neatenție, un secret bine păstrat… În compensație, latura financiară e bune aspectată.

Horoscop 29 iunie 2022. Gemeni

Se apropie vertiginos finalul de lună și tu tot nu ai reușit să-ți duci proiectele la bun sfârșit. Nu încerca să le termini pe toate azi, riști să faci greșeli greu de remediat! Mai bine concentrează-te asupra relației de cuplu, care treneaă de multă vreme. A venit momentul să-ți faci planuri de vacanță.

Citește și: Care sunt cele mai optimiste zodii

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Cele mai mincinoase zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Horoscop 29 iunie 2022. Rac

Astrele te favorizează pe toate planurile, așadar azi este posibil să iei o decizie majoră pentru viitorul tău. Fie că este vorba despre un alt job, despre mutarea în străinătate sau despre lămurirea unei situații tensionate din cuplu, orice hotărăști azi va fi spre binele tău. Viața ți se va schimba la 180 de grade.

Horoscop 29 iunie 2022. Leu

Perioada tensionată din viața ta va atinge apogeul chiar azi, după care lucrurile vor începe să se liniștească. Deși ai ajuns la limita răbdării, înarmează-te cu speranță, de mâine va fi mai bine! Primele vești bune apar din sectorul sentimental – cineva interesant va apărea în viața ta cât de curând.

Horocop 29 iunie 2022. Fecioară

Prezența Lunii în Rac te va afecta mai mult decât te așteptai, iar azi s-ar putea ca răbdarea ta să se sfârșească. Riști să ai conflicte atât la job, cât și acasă și ar fi bine să nu întinzi coarda mai mult decât e cazul… În compensație, ai noroc la bani, iar suma din conturile tale va crește spectaculos.

Horoscop 29 iunie 2022. Balanță

Planul profesional este excelent aspectat și e posibil ca azi să-ți vezi visurile îndeplinite. Vei primi o ofertă greu de refuzat din partea superiorilor, dar asta va implica nu doar mai mulți bani, ci și mai multă răspundere și muncă. Asta îți va dezechilibra, din păcate, viața sentimentală…

Horoscop 29 iunie 2022. Scorpion

În timp ce viața profesională este bine aspectată, vei avea de suferit pe plan personal. Nu este exclus ca relația ta de cuplu să ajungă la sfârșit sau să fii nevoită să faci o concesie dureroasă dacă vrei să-ți păstrezi partenerul. De data asta, ar fi bine să te bazezi pe propriul instinct, nu pe sfaturile altora.

Horoscop 29 iunie 2022. Săgetător

Azi vei primi o lecție prețioasă de la viață și vei învăța să nu-ți mai plângi mereu de milă atât în fața colegilor, cât și a familiei ori cui e dispus să te asculte. Vei realiza că te victimizezi fără motiv și vei face o schimbare de macaz care îți va folosi pe viitor. În schimb, astrele te favorizează pe plan amoros.

Horoscop 29 iunie 2022. Capricorn

În ceea ce te privește, love is in the air! Ai toate șansele să cunoști pe cineva, să te îndrăgostești la prima vedere sau în viața ta să revină cineva din trecut. În cazul în care te decizi să reînnozi o poveste mai veche, amintește-ți ce te-a făcut să renunți! Știi bine că nu ai avut parte întotdeauna de happy-end!

Horoscop 29 iunie 2022. Vărsător

Astrele ți-au pregătit și ție schimbări majore, însă aici apare și liberul arbitru. Dacă vei renunța la comoditate și vei avea curajul să lupți cu necunoscutul, viața ta va fi cu totul alta. Ai putea avea un job nou, o altă locuință și chiar o relație nouă. Totul e să miști ceva în sensul ăsta!

Horoscop 29 iunie 2022. Pești

Faptul că-ți reții sentimentele și eviți să te exprimi nu face decât să te frustreze și mai mult. Asta se întâmplă nu doar în viața profesională, ci și în cea sentimentală… Azi ai putea trece, efectiv, pe lângă marea iubire, iar asta din timiditate. Spune ce simți, până la urmă ce ai de pierdut?

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter