Horoscop 3 ianuarie. Două zodii au probleme în dragoste

Publicat pe

Horoscop 3 ianuarie. Anumiți nativi vor începe prima săptămână din anul 2022 cu multă ambiție și dedicare pe plan profesional. În schimb, anumite zodii se vor confruna cu diferite probleme pe plan sentimental. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de 3 ianuarie 2022.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 3 ianuarie. Berbec

Pare că nu ți-ai revenit nici acum după petrecerea dintre ani. Nu te simți în apele tale și mai ai nevoie de odihnă. Vei avea o atitudine nepotrivită în această zi și o să ai parte de mai multe discuții în contradictoriu cu partenerul de viață. Ai grijă cum începi acest an, pentru că așa o vei ține pe tot parcursul.

Horoscop 3 ianuarie. Taur

Începi săptămâna în forță și te gândești serios să faci o schimbare pe plan profesional. Ce-i drept, ai și de unde alege în această perioadă, iar ambiția nu îți lipsește. Ai grijă, însă, să alegi cu sufletul, pentru că doar așa vei da rezultate bune la noul loc de muncă

Horoscop 3 ianuarie. Gemeni

Începi prima săptămână din acest an cu o ceartă cu partenerul de viață. Ți se pare că în ultima perioadă te-a neglijat destul de tare, chiar dacă tu i-ai precizat faptul că nu treci printr-o perioadă chiar așa de bună. Încearcă să vorbești deschis despre ceea ce te apasă.

Citește și: Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Citește și: 5 motive pentru care trebuie să ai un prieten Săgetător

Horoscop 3 ianuarie. Rac

Vei începe săptămâna cu o atitudine pozitivă și nimeni nu va reuși să îți schimbe această stare. Chiar dacă vor exista mici discuții la locul de muncă, le vei trece cu vederea și nu te va interesa de ce spune lumea. De asemenea, vezi o schimbare și pe plan sentimental, iar asta nu poate decât să te bucure.

Horoscop 3 ianuarie. Leu

Nu te simți prea bine din punct de vedere fizici. Nu știi ce se întâmplă cu tine în această perioadă, însă ar trebui să mergi să îți faci anumite investigații, pentru a vedea dacă ai vreo problemă de sănătate. Este important să fii mai atentă la anumite aspecte din viața ta în această perioadă.

Horoscop 3 ianuarie. Fecioară

Încă de dimineață îți vei da seama cât de multe lucruri vei avea de rezolvat. Vei primi tot felul de telefoane și va trebui să onorezi toate întâlnirile. De asemenea, trebuie să îți găsești timp și pentru partenerul de viață, pentru că pe seară o să vrea să îți dea o veste importantă.

Horoscop 3 ianuarie. Balanță

Pare că nu îți mai găsești liniștea sufletească și simți că ai început cu stângul acest an. Trebuie să ceri neaparăt ajutor, pentru că altfel vei cădea într-o situație total neplăcută. Încearcă să comunici cu oamenii apropiați sau fă directe activități care te vor ajuta să îți mai ridici moralul.

Horoscop 3 ianuarie. Scorpion

După aceste sărbători de iarnă, te vei uita în portofel și vei vedea că ai intrat în 2022 fără prea mulți bani. Astfel, această săptămână o începi fiind extrem de chibzuită. Te gândești serios să ceri ajutorul unei persoane din familie, pentru că simți că nu te vei descurca până la sfârșitul lunii.

Horoscop 3 ianuarie. Săgetător

Ai grijă cum te comporți cu cei din jur astăzi, pentru că vor avea tot felul de lucruri de reproșat. Nu te abate prea mult de la discuții și încearcă să păstrezi o atitudine cât mai calmă. O persoană care nu te are la suflet chiar o să încerce să îți facă rău.

Horoscop 3 ianuarie. Capricorn

Te gândești serios să începi să fii mai disciplinată pe toate planurile. În primul rând, începi săptămâna cu gândul că trebuie să faci neapărat mișcare și să fii mult mai atentă la ceea ce mănânci, pentru că nu te simți prea bine. Ulterior, îți vei da seama că trebuie să faci ordine și pe alte planuri.

Horoscop 3 ianuarie. Vărsător

O zi plină de surprize pentru tine, la care nu te-ai fi gândit nici măcar o secundă. Se vede că ți-ai dat interesul în ultima perioadă și că te-ai focusat mult mai tare pe tine. Atragi proiecte importante și dai dovada de profesionalism, lucru care te va ajuta în viitorul apropiat.

Horoscop 3 ianuarie. Pești

Câteva discuții în familie te vor pune serios pe gânduri și îți vei da seama unde ai greșit. Este posibil ca o persoană din familie să te ajute în perioada următoare cu o sumă importantă de bani, pentru a te vedea că îți duci visul până la capăt. Ai mai multă încrede în tine anul acesta!

sursă foto- Pixabay

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter