Horoscop 31 decembrie 2021! Ce îți rezervă astrele pentru ultima zi din an

Publicat pe

Horoscop 31 decembrie 2021. Ultima zi din an vine cu o mulțime de vești bune pentru cei mai mulți nativi ai zodiacului! Se prevăd întâlniri incredibile, câștiguri financiare și chiar oportunități de nerefuzat. Anul 2022 este foarte aproape, iar noi sperăm să intri în el cu zâmbetul pe buze. Iată ce îți rezervă astrele pentru ultima zi din an!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 31 decembrie 2021. Berbec

Ultima zi din an începe cu forțe proaspete! Ești pregătit pentru un nou capitol din viața ta și reușești să gestionezi foarte bine toate activitățile pe care ți le-ai propus. Deși te simți ușor neglijat de prieteni, adevărul este că ai sunt doar extrem de ocupați! Spre seară, este posibil să întâlnești o persoană extrem de interesantă, care îți va da întreaga viață peste cap!

Horoscop 31 decembrie 2021. Taur

În prima parte a zilei există posibilitatea să te reîntâlnești cu o persoană dragă sufletului tău. Aceasta va reuși să îți trezească anumite amintiri și sentimente pe care le-ai ignorat în ultima perioadă. Din punct de vedere financiar lucrurile par să se îmbunătățească. Ai putea primi o sumă mare de bani din partea unor membrii ai familiei tale.

Horoscop 31 decembrie 2021. Gemeni

Ziua începe perfect pentru nativii Gemeni! Aceștia se vor trezi datorită unui mesaj extrem de frumos, primit din partea unei persoane la care se tot gândesc în ultima perioadă. Ziua va continua extrem de bine! Este posibil ca după-amiază să primești o surpriză extrem de plăcută din partea unor prieteni apropiați. Noaptea este a ta! Bucură-te de muzică, dansează și zâmbește!

Horoscop 31 decembrie. Rac

În ziua de revelion vei avea parte de o serie de surprize extrem de interesante. În prima parte a zilei este posibil să te revezi cu anumite persoane pe care le-ai neglijat în ultima perioadă. Acestea își doresc să petreacă mai mult timp alături de tine, motiv pentru care ai putea să primești o invitație la un restaurant pentru a lua prânzul. Spre seară, trebuie să fii pregătită pentru o experiență de neuitat!

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Ascendent în Capricorn – trăsături de caracter.Ce înseamnă să ai ascendentul în Capricorn

Citește și: Ascendent în Pești – trăsături de caracter.Ce înseamnă să ai ascendentul în Pești

Horoscop 31 decembrie 2021. Leu

Prima parte a zilei se anunță destul de încărcată. Ai putea fi pus în situația în care să faci anumite drumuri de interes profesional pe care nu ți le doreai neapărat. După-amiază lucrurile s-ar putea întoarce la normal și vei reuși să te ocupi de lucrurile pe care ți le-ai stabilit deja în minte. Seara, totul va fi exact cum ți-ai imaginat! Este posibil să cunoști o persoană care îți va aduce zâmbetul pe buze toată noaptea dintre ani.

Horoscop 31 decembrie 2021. Fecioară

Este o zi foarte bună pentru a te gândi la lucrurile frumoase care ți s-au întâmplat în acest an. Deși nu te simți tocmai în forță în prima parte a zilei, după-amiază vei reuși să duci la bun sfârșit toate activitățile pe care ți le-ai propus. Nu te îngrijora dacă lucrurile nu decurg în modul în care te-ai așteptat deoarece unele schimbări pot fi extrem de prielnice.

Horoscop 31 decembrie 2021. Balanță

Se anunță o zi absolut minunată! Dimineață ai putea primi vești bune din partea unor rude apropiate. Acestea s-au hotărât să îți ofere un cadou semnificativ, care te va ajuta pe parcursul următoarelor săptămâni. Spre seară, mai multe persoane te vor invita la o petrecere. Deși ți-ai propus să nu faci prea multe anul acesta de revelion, ar trebui să accepți invitația!

Horoscop 31 decembrie 2021. Scorpion

Este minunat să stai în compania oamenilor potriviți, iar asta vei simți pe tot parcursul zilei de revelion! Dimineața începe extrem de bine cu un mesaj din partea oamenilor dragi din viața ta. Aceștia vor să îți arate cât de importantă este prezența ta în viețile lor, motiv pentru care își vor exprima toate sentimentele.

Horoscop 31 decembrie 2021. Săgetător

Trebuie să înveți să te odihnești! Cu toate că există foarte multe obiective pe care ți-ai propus să le îndeplinești astăzi, noi îți sugerăm să iei o pauză de la activitățile ce țin de muncă. Petrece mai mult timp alături de oamenii pe care îi iubești și oferă-le acestora toată atenția ta!

Horoscop 31 decembrie 2021. Capricorn

Prima parte a zilei se anunță destul de agitată. Este nevoie să faci câteva drumuri în interes de afaceri pentru a te simți relaxat pentru noaptea dintre ani! Lasă grijile deoparte și gestionează-ți timpul în așa fel încât să ai parte doar de beneficii. Seara, ai grijă să nu exagerezi deoarece sănătatea ta poate fi pusă în pericol!

Horoscop 31 decembrie 2021. Vărsător

Noaptea dintre ani este prielnică pentru a te gândi la aspectele pozitive din ultima vreme. Pe parcursul ultimelor 12 luni ai reușit să devii cea mai bună versiune a ta, iar acest lucru nu poate să îți ofere decât satisfacție sufletească. Este momentul să spui „DA' lucrurilor pe care le-ai evitat până în prezent deoarece este necesar să capeți noi experiențe de viață.

Horoscop 31 decembrie 2021. Pești

În prima parte a zilei te vei simți extrem de energic, însă destul de gânditor. Este bine să te concentrezi asupra aspectelor care au contat cu adevărat în 2021 și să conștientizezi greșelile pe care le-ai făcut. Seara, te vei distra în compania celor mai apropiați prieteni!

Sursă foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter