Horoscop 7 august 2021. Gemenii și Peștii, atenție la sănătate!

Publicat pe

Horoscop 7 august 2021. Gemenii și Peștii trebuie să-și verifice starea de sănătate. Nu pentru că ar fi probleme de sănătate, nu vă speriați, dar dacă puteți preveni o problemă, de ce să nu o faceți. Este mai ușor și chiar mai ieftin decât să tratați o eventuală neregulă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 7 august 2021 Berbec

BERBECII sunt axaţi pe ordine, curăţenie şi disciplină. În casă şi în viaţă. Planificaţi-vă agenda pentru că altfel totul va fi haotic săptămâna viitoare. Dacă sunteți într-o relație, s-ar putea să fiți tentați să călcați strâmb și să vă înșelați partenerul. Astrele vă sfătuiesc să rămâneți cu capul pe umeri pentru că s-ar putea să regretați mai târziu!

Horoscop 7 august 2021 Taur

Dragostea este tema pentru acasă a TAURILOR. Simţiţi nevoia să vă exprimaţi sentimentele, iar creativitatea nu vă va lipsi, perfectă ca să pregătiţi o surpriză. E cazul să iei o decizie marcantă în ceea ce privește cariera. Ești pe care să descoperi, dacă nu ai făcut-o deja, care este adevărata ta menire și vei face o schimbare bruscă de direcție, spre ceea ce te face cu adevărat fericit.

Horoscop 7 august 2021 Gemeni

Nativii GEMENI primesc veşti. În special pentru că sunteţi curioşi şi puneţi multe întrebări, dar mare grijă să nu exageraţi cu dorinţa de afla tot. Se impune și un control amănunțit legat de starea de sănătate, chiar dacă nu aveți simptome care să vă sperie. Este mai bine să previi decât să tratezi, așa că un set de analize de rutină nu strică.

Horoscop 7 august 2021 Rac

RACII îşi fac planuri mari privind nişte cumpărături importante. Înainte să cheltuiţi prea mulţi bani, faceţi o listă cu plusuri şi minusuri. Ai mare grijă la alimentație și nu te așeza la masă în locuri ce nu par foarte curate. Riști o toxiinfecție alimentară sau alte probleme legate de stomac din cauza unor mâncăruri ori expirate, ori gătite în condiții insalubre.

Horoscop 7 august 2021 Leu

LEII petrec timp de calitate alături de cei dragi, momentul perfect să îşi dea refresh emoţional şi să scape inclusiv de stresul provocat de job sau de colegi. Sunt prost-dispuși și orice îi va scoate din sărite azi, așa că delimitați-vă de energia lor și încercați să nu luați personal felul în care se poartă cu voi.

Horoscop 7 august 2021 Fecioară

Bugetul FECIOARELOR va suferi modificări. Depinde doar de voi în ce sens, dar dacă vreţi să economisiţi, mare grijă – tindeţi să fiţi prea zgârciţi. Puteți primi, totuși, o sumă importantă de bani! Cel mai probabil provine dintr-o investiție pe care au făcut-o recent.

Citește și: Cine este Oana Marica, zisă Bunesa.Cu cine s-a iubit înaintea lui Alex Bodi

Citește și: Alex Bodi, primele declarații după ce s-a speculat că s-a întâlnit cu Bianca Drăgușanu în Santorini:'Duminică am luat elicopterul…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce l-a dus Mihaela Rădulescu pe Ayan, la 14 ani, într-un centru de dezintoxicare:„Reacția lui…’

Horoscop 7 august 2021 Balanță

Curiozitatea îi poate ajuta sau încurca pe nativii BALANŢĂ. Fiţi atenţi cum vă folosiţi de informaţiile pe care le descoperiţi azi şi să nu dezvăluiţi ceva ce ar trebui să păstraţi doar pentru voi, potrivit observatornews.ro. Urmează un weekend foarte plăcut în compania partenerilor de viață.

Horoscop 7 august 2021 Scorpion

SCORPIONII au chef de vorbă. Veţi petrece ore în şir la telefon, pe internet sau la întâlniri. Simţiţi nevoia să fiţi înconjuraţi de un grup, aşa că activităţile în echipă sunt perfecte.

Horoscop 7 august 2021 Săgetător

SĂGETĂTORII îşi planfiică următoarele mişcări în carieră. Astăzi puteţi pune la punct strategii, chiar şi împreună cu cineva de încredere. E timpul să fii mai maleabil (ă) cu cei din jurul tău. Te deranjează orice lucru banal, și în privința partenerului de viață fii ceva mai tolerantă. Nici tu nu ești perfecțiunea întruchipată, așa că nu cere asta altora!

Horoscop 7 august 2021 Capricorn

Nativii CAPRICORN discută chestiuni personale cu prietenii. Mare grijă ce confesiuni faceţi, pentru că mai târziu pot fi în defavoarea voastră şi să ieşiţi în pierdere.

Horoscop 7 august 2021 Vărsător

VĂRSĂTORII simt nevoia să petreacă timp de unii singuri. Dacă aveţi planuri mari pentru săptămâna viitoare, este o zi perfectă să vă încărcaţi bateriile cu activităţi care vă relaxează.

Horoscop 7 august 2021 Pești

Iar PEŞTII trebuie să dea dovadă de răbdare şi de prudenţă cu rudele în etate. Dacă vi se reproşează ceva, ar fi indicat să îi evitaţi pe cei care o fac, pentru că altfel veţi porni un conflict. Nu te simți deloc bine și e cazul să mergi de urgență la medic! Orice clipă de ezitare îți poate afecta serios sănătatea!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter