Horoscop 7 mai 2022. Zodiile care își găsesc jumătatea

Publicat pe

Horoscop 7 mai 2022. Ultima lună de primăvară vine cu energie debordantă, o stare de sănătate mai bună, noroc la bani și, nu în ultimul rând, succes pe plan amoros. Iată care sunt zodiile cele mai favorizate azi, dar și nativii care vor fi supuși la provocări!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 7 mai 2022. Berbec

Începi weekendul cu dreptul, așa că azi nu vei irosi nicio secundă. Vei ieși cu prietenii la distracție și vei amâna treburile domestice fără niciun regret. Dacă nu te afli într-o relație de cuplu, s-ar putea ca apropiații tăi să conspire și să-ți prezinte pe cineva.

Horoscop 7 mai 2022. Taur

Situația ta financiară s-a mai relaxat puțin, așadar vei începe să privești situația cu mai mult optimism. Și relația cu partenerul se îmbunătățește, deci nu ar fi bine să reiei tocmai azi discuția aceea veche despre infidelitate. Seara se va încheia romantic, cu o cină în doi.

Horoscop 7 mai 2022. Gemeni

Azi, prieteni nu te vor mai lăsa să-ți plângi de milă, așa că, vrei, nu vrei, vei uita de toate necazurile. Nu e exclus chiar să faci o escapadă la munte sau la mare, unde te vei distra excelent. Bonus va fi o întâlnire neașteptată cu cineva care în trecut îți făcea inima să bată mai tare.

Citește și: 4 zodii care au o atitudine autoritară

Citește și: Ce meserie ți se potrivește în funcție de zodie

Citește și: Cea mai inteligentă zodie feminină

Citește și: 4 zodii care au parte de cele mai multe eșecuri în viață

Horoscop 7 mai 2022. Rac

Vei reuși să antrenezi întreaga familie azi la treburile casnice, însă partenerul tău nu va lăsa să se termine ziua fără să te surprindă plăcut. După-amiază nu e exclus să ieșiți în oraș sau să vă vizitați prietenii, astfel încât ziua se va termina sub cele mai bune auspicii. Mai mult, primești o veste bună legată de bani.

Horoscop 7 mai 2022. Leu

Dacă nu ai plecat încă în concediu, vei începe să-ți faci planuri chiar de azi, însă, atenție!, asta ar putea crea mici animozități în cuplu cu privire la destinație. Nu lăsa o zi care a început frumos să se sfârșească în lacrimi. Este momentul să începi să mai faci și tu mici concesii.

Horoscop 7 mai 2022. Fecioară

Astrele te favorizează și pe tine din plin, azi, pe plan sentimental, așadar ai toate șansele ca azi să-ți cunoști sufletul-pereche. Nu e exclus ca acesta să fie, de fapt, o iubire mai veche, care abia acum, la maturitate, să fie ce trebuie. E o perioadă excelentă și pentru nativii căsătoriți.

Horoscop 7 mai 2022. Balanță

Vei experimenta azi un sentiment de relaxare pe care nu l-ai mai trăit de multă vreme. Vei uita și de problemele financiare, și de cele profesionale, și te vei dedica exclusiv propriei persoane. O zi dedicată răsfățului, care se va încheia perfect, cu o întâlnire romantică.

Horoscop 7 mai 2022. Scorpion

Este o perioadă a oportunităților pentru tine, așadar nu prea ai multe momente de îngrijorare. Singurul capitol care scârțâie este cel al sănătății, pe care ai neglijat-o constant în ultima vreme. Poți începe de azi, cu puțin sport, deoarece kilogramele în plus s-au cam acumulat…

Horoscop 7 mai 2022. Săgetător

Azi vei profita de starea de dolce far niente care te-a cuprins, așa că-ți vei petrece ziua în casă, la un film sau un serial bun, cu o pizza și un pahar de vin în față. Spre seară te va surprinde un telefon neașteptat, așadar, vei încheia ziua nu înainte de a stabili o întâlnire romantică.

Horoscop 7 mai 2022. Capricorn

Azi îți va fi destul de greu să-ți manageriezi stresul adunat în cursul săptămânii, însă, în cele din urmă, vei uita de toate problemele în compania prietenilor și a familiei. Nu e exclus să ieși la iarbă verde sau la un grătar, unde te vei distra de minune. Atenție însă la abuzul de alcool și mâncare!

Horoscop 7 mai 2022. Vărsător

În ceea ce te privește, latura sentimentală e bine aspectată, poate chiar prea bine… dat fiind că te afli în situația delicată de a alege între doi pretendenți. Dacă nu ai cunoscut încă pe cineva, asta se poate întâmpla chiar azi. Cât despre nativii care au pereche, acestora li s-ar putea mări familia.

Horoscop 7 mai 2022. Pești

Chiar dacă îți dorești o zi liniștită, azi nu vei avea parte… Fie că va trebui să mergi la o nuntă, fie la o aniversare, vei intra încă de dimineață în efervescența pregătirilor. În cele din urmă însă, te vei distra de minune și vei cunoaște acolo o persoană foarte importantă pentru viitorul tău.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter