Horoscop 9 iunie 2022. Fecioarele pierd mulți bani

Publicat pe

Horoscop 9 iunie 2022. Se anunță o zi palpitantă pentru majoritatea zodiilor. În timp ce unii nativi vor avea parte de foarte mult noroc în plan personal, o zodie va suferi pierderi financiare. Iată ce îți rezervă astrele pentru ziua de 9 iunie 2022.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Horoscop 9 iunie 2022. Berbec

Nativii din zodia Berbec refuză o sarcină primită sau fug de o responsabilitate mai veche invocând o serie de motive neplauzibile pentru cei din jur, care vor riposta la rândul lor. Dacă nu vor ști cum să remedieze situația, este posibil să-și petreacă nu doar ziua, ci și noaptea în singurătate, gândindu-se la ce au greșit.

Horoscop 9 iunie 2022. Taur

Taurii analizează în detaliu relația cu partenerul de viață sau o posibilă relație cu cineva nou întâlnit sau care provine din trecutul lor. Vor să mai acorde o șansă, dar sunt ținuți pe loc de comportamentul celeilalte persoane și devin ușor confuzi. Trebuie să evite să ia decizii drastice în această perioadă!

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Care sunt cele mai optimiste zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Horoscop 9 iunie 2022. Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni trec astăzi printr-o criză interioară, printr-o durere sufletească cauzată, cel mai probabil de o persoană dragă din jurul lor. Se chinuie, analizează, își fac griji și alternează în decizii. Astrele vă sugerează să vă relaxați puțin și să lăsați gândurile.

Horoscop 9 iunie 2022. Rac

Astăzi, cei născuți în zodia Rac vor primi o veste mai puțin plăcută, fie de la o persoană aflată la distanță, fie în timp ce aceștia se află într-o călătorie. Vor avea remușcări, se vor închide în ei, vor refuza dialogul cu cei din jur.

Horoscop 9 iunie 2022. Leu

Leii pot să întâmpine dificultăți dacă vor să plece la drum, ba mai mult pot chiar amâna o vacanță plănuită din cauza unor probleme care nu țin de ei. Totodată, vor primi o veste nu tocmai plăcută din partea partenerului de viață, ceea ce la va strica și mai tare ziua.

Horoscop 9 iunie 2022. Fecioară

Fecioarele vor avea probleme serioase cu banii, iar asta din cauza faptului că a nu ai cheluit cu cap. Astrele îți recomandă să începi să fii mai chibzuit și să te gândești și la zilele negre. Fă economii și fii mai serios în această privință.

Horoscop 9 iunie 2022. Balanță

Cei din zodia Balanță pot avea un conflict cu un prieten sau cu o cunoștință apropiată, de natură să le strice buna dispoziție. Își vor controla foarte bine pornirile și își vor reprima cuvintele, fapt ce le va provoca, însă, o stare generală de neîmplinire, de nemulțumire.

Horoscop 9 iunie 2022. Scorpion

Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi îndeamnă pe nativi să se relaxeze și să facă ceea ce le face plăcere. De asemenea, aceștia vor manifesta o indiferență față de ceea ce se petrece în jurul lor și vor primi reproșuri de la partener sau de la membrii familiei.

Horoscop 9 iunie 2022. Săgetător

Săgetătorii traversează o zi proastă din punct de vedere relațional, în special cu partenerul de viață. Vor intra în conflict, vor face reproșuri și îi vor acuza pe cei din jur pentru propriile greșeli. Vor fi mai încăpățânați decât de obicei și vor refuza împăcarea și cooperarea în cuplu.

Horoscop 9 iunie 2022. Capricorn

Capricornii trec printr-o neliniște interioară, printr-o stare de confuzie cu privire la o persoană din viața lor sau la un eveniment petrecut recent. De asemenea, este probabil să-și fi dat seama de intențiile imorale ale cuiva drag și să fie lezați. Preferă să sufere în tăcere și să se retragă din activitățile sociale.

Horoscop 9 iunie 2022. Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor resimți o nemulțumire generală legată de mai multe domenii de activitate. Este vorba de o dezamăgire venită din partea prietenilor, combinată cu o neîmplinire amoroasă și, posibil, cu niște obstacole și amări din sectorul profesional. Trebuie să ai multă răbdare în această perioadă!

Horoscop 9 iunie 2022. Pești

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să aibă parte de o veste neașteptată și surprinzătoare legată de o situație sau persoană din trecut. Nativii pot avea idei inspirate, gânduri revoluționare, pot să-și schimbe niște principii, să se despartă de niște prejudecăți și astfel să-și înlăture niște frici. 

sursă foto- Pixabay

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter