Ce semnificație are numărul casei tale

Publicat pe

Știi deja că locuința ta are o poveste. O poți vedea la propriu atunci când vezi zidurile sau descoperi lucruri vechi din casa ta, mai ales dacă te-ai mutat într-o casă care a aparținut altcuiva. Dar dacă întrebi orice numerolog, casa ta are, de asemenea, o personalitate și un caracter înnăscut – și asta este ceva un pic mai greu de deblocat.

Ce semnificație are numărul casei tale

Practic, numerologii cred că există o legătură mistică între numere și evenimente și că poți studia numerele atașate unei anumite persoane, loc sau idee ori o adresă! 

Numerologia este o practică veche, care datează de la matematicianul și filozoful grec antic Pitagora, dar este încă ceva în care mulți oameni cred și pe care îl practică și astăzi. 

Iar dacă ești în căutarea unui mod amuzant și inedit de a te gândi la casa ta, acesta ar putea fi modul potrivit.

Ce semnificație au bijuteriile pe care Kate Middleton le-a purtat de Ziua Commonwealth-ului. Ducesa și-a arătat solidaritatea față de Ucraina!

Începe cu descoperirea numărului casei tale – o singură cifră între 1 și 9 – și apoi descoperă ce are de dezvăluit acel număr despre energia și caracterul unic al casei .

Cum să găsești semnificația adresei tale

În numerologie, trebuie să îți raportezi adresa într-o singură cifră, ceea ce se poate face prin adunarea numerelor. De exemplu, dacă locuiești la numărul 724, vei lua numărul adresei tale („724”) și vei aduna cifrele:

7 + 2 + 4 = 13

Apoi, dacă rezultatul este un număr cu două cifre, adaugi din nou:

1 + 3 = 4

Numărul casei tale este 4!

Dacă locuiești într-un apartament, folosește numărul unității tale. Apartamentul 33, adună doar numărul apartamentului („33”, care se reduce la „6”).

Numerele

Odată ce ai numărul locuinței tale, îi poți descoperi personalitatea.

1 – Independență, inovație, putere

Casa cu numărul 1 este un spațiu bun pentru persoanele care lucrează pe cont propriu sau pentru persoanele singure, deoarece energia casei te încurajează să îți menții independența, autonomia și libertatea personală. 

De fapt, are exact energia potrivită pentru cineva care începe o afacere, lucrează de acasă sau pur și simplu caută să descopere mai multe despre sine. 

Traiul aici îți poate întări cu siguranță determinarea și încrederea, dar există și provocări.

Obiecte care aduc noroc în casă. Ce semnificație au

Dacă vrei un partener sau ești predispus la singurătate, acest cămin poate avea prea multă energie „de sine” și nu la fel de multă energie de parteneriat.

2 – Îngrijitor, confortabil, sensibil

Căminul numărul doi este opusul polar al căminului numărul unu. Este o casă construită pentru apartenență. Energia sa promovează relațiile de iubire, devotamentul față de grup ca întreg și este un loc armonios pentru a trăi.

 Este o casă bună pentru partenerii romantici, familiile tinere și colegii de cameră care sunt buni prieteni, deoarece oamenii se simt hrăniți și confortabili aici. 

Deoarece energia unei case cu numărul doi este sensibilă și sentimentală, este „un loc minunat pentru cei cărora le place să fie înconjurați de fotografii ale familiei și prietenilor și să primească oameni la întâlniri intime, mai ales atunci când se exprimă sentimente și se împărtășește afecțiunea.

3 –  Divertisment, creativ, optimist

Numerologii cred că numărul trei are vibrații creative, așa că locuința cu numărul trei este un loc bun pentru artiști sau pentru oricine lucrează într-un domeniu creativ. Dar este, de asemenea, un mediu excelent pentru întâlniri sociale, divertisment acasă și, în general, pentru a trăi viața la maxim. 

Citește și: Cele 4 obiecte care nu trebuie să-ți lipsească din poșetă la orice petrecere

Locuința cu numărul trei este perfectă pentru a găzdui petreceri și întâlniri cu oameni fascinanți. Dacă vrei să îți întemeiezi o familie sau să începi o activitate artistică, casa cu numărul trei ar fi un loc minunat – dar de asemenea aceeași energie „se poate preta la a fi împrăștiat, necentrat sau la a cheltui prea mulți bani.

4 –  Practic, protejat, împământat

În numerologie, numărul patru are o vibrație foarte serioasă, cu picioarele pe pământ – de aici rezultă că numărul patru acasă susține disciplina, structura și responsabilitatea. 

Este un loc excelent pentru a extinde o afacere, pentru a-ți mări familia sau pentru a prelua controlul asupra finanțelor tale.

Acesta este un loc minunat dacă preferi stabilitatea în locul schimbării sau, cel puțin, vrei ca locuința ta să fie convențională, chiar dacă restul vieții tale este aventuroasă!. Dar nu trebuie să fie numai muncă și deloc distracție, locuința celor patru este foarte „pământeană” și beneficiază de o grădină frumoasă și se descurcă bine și cu plante vii în interiorul casei”.

5 –  Activ, social, dinamic

Casa cu numărul cinci este o casă de petrecere. Menține o energie vibrantă și este un loc minunat pentru persoanele cărora le place să primească oameni la ei și să primească oaspeți. 

Citește și: Horoscopul norocului. Care sunt cele mai norocoase zodii, atât la bani, cât și în dragoste

Dar pentru că numărul cinci promovează varietatea și schimbarea s-ar putea să te trezești că nu stai mult timp aici. 

Dacă ești în căutarea liniștii, a reflecției sau a stabilității, nu le vei găsi aici. 

Dar timpul petrecut în casa cinci îți va transmite cu siguranță lecții pentru toată viața. 

Persoanele care locuiesc în această casă vor fi încurajate să trăiască viața la maxim, să abordeze problemele cu un abandon neînfricat și să facă limonadă din lămâi.

6 – Dragoste, armonie, familie

Casa ideală pentru familii, locuința cu numărul șase este un sanctuar în care toată lumea se simte binevenită. Copiii și animalele prosperă aici. De fapt, toată lumea (inclusiv oaspeții) se va simți „ca acasă” cu numărul șase – cel mai domestic număr din numerologie. 

Din moment ce „responsabilitatea” este piatra de temelie pentru energia lui 6, s-ar putea să te simți împotmolit de responsabilitate în această casă.

De asemenea, s-ar putea să te simți ca și cum ai vrea să stai tot timpul în micul tău cocon și să nu te aventurezi și să te implici în lume.

7 – Reflectiv, introspectiv, spiritual

Numărul șapte menține o vibrație privată „și poate fi oarecum secretos”. Deci, orice casă care poartă acest număr va inspira gânduri profunde și reflecție – ceea ce o face o casă bună pentru introvertiți sau pentru oricine care iubește să vină acasă pentru a avea un loc liniștit pentru a reflecta. 

Citește și: Numerele norocoase în funcție de zodie. Ce trebuie să alegi în momentele importante

Este important să elimini orice dezordine din mediul tău, precum și gândurile tale, pentru a te armoniza cu energia casei tale. 

O casă cu șapte locuințe este un loc încurajator pentru oricine lucrează într-o specialitate, cum ar fi un scriitor, un om de știință sau un profesor, deoarece este „un loc în care îți poți lua cu adevărat timp pentru a te cunoaște într-un mod profund și profund”.

8 – Prosperitate, Abundență, Ambiție

O casă cu numărul opt susține creșterea și ambiția – ceea ce o face un spațiu excelent pentru antreprenori și persoanele orientate spre carieră, mai ales dacă ai o afacere de acasă. 

Dar toată această mobilitate ascendentă înseamnă că o casă cu numărul opt nu este cea mai bună pentru oricine își dorește ca locuința să fie un mediu relaxat. 

Oamenii care locuiesc aici pot deveni dependenți de muncă. Dacă modernizezi în mod constant casa în scopuri de ‘spectacol’, aceasta poate deveni o groapă de bani.”

9 – Compasiune, acceptare, comunitate

Toată lumea este atrasă de vibrația casei cu numărul nouă – are o energie iubitoare care atrage atingeri și vizite de la toată lumea, din toată lumea (în numerologie, numărul nouă este un număr „internațional”. Vei învăța foarte multe despre tine și despre ceilalți trăind aici. 

Citește și:TOP 3 cele mai inteligente zodii! Nativii care au o memorie de invidiat

Casa 9 este un loc al umanitarismului. Este vorba despre donații caritabile, iar energia sa promovează creativitatea, spiritualitatea, altruismul și iertarea. 

Personalitatea acestei case te sprijină în a schimba lumea pentru a o face un loc mai bun.

Sursa foto: Shutterstock.com

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter