Întrebări la prima întâlnire. Ce să discuți

Publicat pe

Ce întrebări să pui la prima întâlnire? Bineînțeles, vrei să păstrezi conversația, dar vrei, de asemenea, să treci dincolo de discuțiile mărunte și să intri pe tărâmul de a fi capabil să îți faci o idee despre persoana cu care te întâlnești. Aceste idei de conversație la prima întâlnire îți permit să îți cunoști cu adevărat partenerul fără să pui întrebări plictisitoare.

Întrebări la prima întâlnire. Ce să discuți

Așa că, odată ce ți-ai dat seama ce să faci la prima întâlnire, iată despre ce să vorbești și care sunt întrebările potrivite pe care să le pui.

Cum alegi creionul de ochi? Ce trebuie să știi despre dermatograf și tuș

Dacă ai putea călători oriunde, chiar acum, unde ai merge?

Dacă răspunsul este „nicăieri”, te-ai ales cu un pustnic. Dacă întrebarea stârnește o înșiruire de destinații, vei descoperi ce îi îi atrage.

Ce vrei să înveți/ să devii mai bun?

Această întrebare ți-ar permite să înțelegi dacă persoana vrea să se dezvolte sau să se perfecționeze și cum. Ar putea arăta interesele și aspirațiile persoanei – te poți gândi dacă acestea se aliniază cu ale tale și ce părere ai despre asta.

Ce este ceva ce nu aș ghici despre tine?

Care este locul tău preferat de pe Pământ?

Acest lucru ar putea să te ajute să îți faci o idee despre stilul lor de viață, deoarece ar putea indica locurile în care vor să meargă în vacanță sau cum le-ar plăcea să trăiască.

Îngrijirea părului șaten. Cum să ai grijă de el cu produsele potrivite

Care este slujba ta de vis?

Vei afla ce îi motivează și îi inspiră, descoperind în același timp valorile și calitățile de caracter care pot (sau nu) să se potrivească cu ale tale.

Care este un lucru de care ești mândru?

Această întrebare poate oferi o perspectivă asupra a ceea ce este semnificativ pentru ei și ar putea demonstra valorile lor. Este o șansă pentru tine de a le vedea și autocunoașterea.

Cum să te îmbraci la birou. Ce trebuie să știi

Dacă nu ar trebui să lucrezi pentru a te întreține, cum ți-ați petrece timpul?

Acest lucru îți spune despre valorile și interesele celeilalte persoane. Dacă nu se potrivesc cu ale tale, mai bine să știi acum decât mai târziu pe parcurs.

Ce mâncare nu suporți?

Pe o notă practică, acest lucru ar putea evita orice momente incomode la o întâlnire la cină. Cu toate acestea, ar putea evidenția, de asemenea, orice diferențe etice/culturale/de stil de viață pe care nu crezi că ți-ar conveni. De asemenea, ar putea indica cât de aventuroși sau pretențioși sunt.

Îngrijirea părului creț. Ce rutină ar trebui să urmezi

Ce voiai să te faci când erai copil?

Oferă o privire în copilul lor interior și îți poate spune mai multe despre personalitatea și călătoria lor, cum ar fi dacă au ajuns să facă ceea ce au aspirat să facă.

Poți să-mi povestești despre familia ta?

Felul în care răspund îți oferă o perspectivă asupra trecutului lor, a educației și a ceea ce apreciază.

Care sunt emisiunile tale preferate de la televizor?

Interesele oamenilor se reflectă în ceea ce le place să urmărească. Dacă ei dedică ore întregi vizionării știrilor, iar tu te uiți doar la știri sportive, vei afla destul de curând dacă ai vreo șansă la viitoarele întâlniri.

Îngrijirea părului ondulat. Ce pași să urmezi împotriva firelor rebele

Ce îți place să citești?

Interesele și curiozitatea oamenilor se dezvăluie în alegerea materialului de lectură. Să afli ce le place oamenilor să citească dezvăluie interesele și pasiunile lor intelectuale.

Sursa foto: Shutterstock.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter