Drama neștiută a lui Meryl Streep. Soțul i-a murit când avea doar 42 de ani

Publicat pe

Drama neștiută a lui Meryl Streep. Recent, actrița Meryl Streep a împlinit frumoasa vârstă de 72 de ani. Aceasta, deși înaintează în vârstă, pare să fie într-o perioadă de glorie. Încă primește multe propuneri pentru a apărea în filme și își permite să aleagă doar scenariile care i se potrivesc. Din punct de vedere sentimental, aceasta se bucură de o familie superbă! Este căsătorită de 43 de ani și are 4 copii. Cu toate acestea, în trecut aceasta a luat parte la o serie de evenimente extrem de dureroase.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Meryl Streep este una dintre cele mai faimoase actrițe din lume! Aceasta are 21 de nominalizări la Oscar până în acest moment și se bucură de o viață extrem de interesantă. În cadrul unui interviu, ea a declarat că face față cu brio atât carierei, cât și vieții de familie. Cu toate acestea, lucrurile nu au fost mereu atât de fericite în cazul divei. Aceasta a povestit un episod extrem de dureros din trecutul ei!

Aceasta a povestit în urmă cu câteva luni despre un moment al vieții ei care a marcat-o. Cu toate acestea, ea a reușit să rămână cu zâmbetul pe buze indiferent de situațiile în care a fost pusă.

Citește și: Se îmbracă românește! Meryl Streep, apariție de senzație, la 71 de ani:a purtat o ie și jeanși mulați

Citește și: 20 de lucruri pe care nu le știai despre Meryl Streep

Citește și: Cine este Laura Giurcanu de la Survivor România 2022.A fost înșelată de logodnic

Citește și: Cum a reacționat fiica Andreei Antonescu când și-a văzut mama în Playboy:„Era un circ mare'

Drama neștiută a lui Meryl Streep

Meryl Streep se bucură în acest moment de o viață demnă de filme! Are cele mai multe nominalizări la Oscar, petrece timpul alături de soțul ei și se bucură de reușitele celor patru copii ai săi. Cu toate acestea, ea a trecut prin clipe de coșmar în adolescență. Diva s-a iubit nebunește cu John Cazale, pe vremea când avea doar 20 de ani. Cei doi au fost inițial colegi de scenă, iar mai târziu au devenit iubiți.

În 1978, idila celor doi s-a sfârșit tragic. John Cazale a murit de cancer pulmonar la doar 42 de ani, iar Meryl Streep i-a fost alături până în ultimele clipe. Ba mai mult, actrița a povestit că iubitul său i s-a stins în brațe. Acel episod a fost unul foarte dureros pentru Meryl Streep, fiind cel care i-a marcat primii ani din viață.

„Am găsit un soț minunat'

După tragicul eveniment, actrița a decis să se mute într-un apartament de-al fratelui său. Don Gummer era proprietarul locuinței, însă nu petrecea prea mult timp acasă. Însă, la un moment dat, acesta s-a întors și a dezvoltat o pasiune pentru vedeta de Oscar.

'Foarte repede mi-am dat seama că mă îndrăgosteam de ea', a declarat el la acea vreme.

Ulterior, cei doi s-au căsătorit, iar în septembrie cuplul a sărbătorit 43 de ani de căsnicie.

'Am găsit un soț minunat cu mulți ani în urmă. Sunt norocoasă din acest punct de vedere', a declarat aceasta.

Sursă foto: Facebook și Arhivă VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter