Cum a reacționat fiica Andreei Antonescu când și-a văzut mama în Playboy: "Era un circ mare"

Publicat pe

Andreea Antonescu a pozat pentru Playboy la vârsta de 18 ani. La vremea respectivă, cântăreața a reușit să încaseze cei mai mulți bani pentru un pictorial, suma de 30.000 de dolari. De curând, artista a spus cum a reacționat fiica ei, Sienna, când a văzut pozele cu ea în revista pentru bărbați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Și-a început activitatea în domeniul muzical de la vârsta de șase ani când a început să participe și să câștige premii la concursuri și festivaluri de muzică.

Cum a reacționat fiica Andreei Antonescu când și-a văzut mama în Playboy: "Era un circ mare"Cum a reacționat fiica Andreei Antonescu când și-a văzut mama în Playboy: "Era un circ mare"

Ulterior, a început să meargă prin țară la concerte cu Andreea Bălan, cele două formau pe atunci trupa Andre. Însă, apogeul carierei sale a fost atunci când a pozat în Playboy pentru o sumă impresionantă.

Citește și: „M-a sunat de la Terapie Intensivă… Mesajul care a surprins-o pe Andreea Antonescu.Ce i-a transmis Andreea Bălan în miez de noapte

Citește și: Câte kilograme are Andreea Antonescu și ce dietă ține:’Am renunțat la…’

Citește și: Fostul Principe Nicolae și soția lui, Alina, vor deveni părinți pentru a doua oară: „Chiar și în perioadele dificile se întâmplă minuni'

Citește și: Andreea Tonciu, conflict cu Elena Chiriac, la Survivor 2022:„Nu pot să mă numesc prietenă cu ea

Reacție fiica Andreea Antonescu despre pozele din Playboy

Imediat după ce a împlinit vârsta de 18 ani, Andreea Antonescu a pozat în revista pentru bărbați. La vremea respectivă, a reușit să încaseze cei mai mulți bani pentru un pictorial, suma de 30.000 de dolari. Inițial, vedeta ceruse 50.000 de dolari, însă s-a tot negociat până s-a ajuns la sumă respectivă.

La mai bine de 20 de ani de atunci, îndrăgita cântăreață a spus cum a reacționat fiica ei, Sienna, în momentul în care a văzut imaginile cu ea din Playboy. Se pare că doar ce ajunsese acasă, în momentul în care și-a văzut fetița prin casă dezbrăcată. Mama fetiței alerga după ea cu o rochiță, spunându-i că aceasta își dorește să fie ca ea, dezbrăcată.

„Când m-am întors acasă, undeva pe la 11.00 noaptea, era un mare tărăboi la mine în casă. Era un circ mare între mama și Sienna și nu înțelegeam ce se întâmplă, și mama alerga după Sienna cu o rochiță, copilul meu fiind dezbrăcat de tot în noaptea sfântă de Crăciun. Mi-a zis mama: Păi da, a văzut revista Playboy cu tine și vrea să fie ca tine, dezbrăcată!', a dezvăluit Andreea Antonescu.

De asemenea, Andreea a mai spus faptul că a fost susținută de mama ei. Ba chiar mai mult, toată familia ar fi văzut pictorialul cu aceasta din revistă, iar timp de trei zile nu a putut da ochii cu fratele și buniciul ei, de rușine.

„Și bunicul meu îmi amintesc, se uita așa prin revistă, îți dai seama vreo trei zile nu am putut să dau ochii cu bunicul meu și fratele meu era oripilat', a mai povestit ea.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter